Soru detayları: Sorum şu, eşiniz veya sevgiliniz sizinle harika bir gece geçirmek için evinizi kendini hazırlamış olsa romantik bir masa en sevdiğiniz yemekler müzik güller ve kendini sizin için hazırlamış bir partner ( yani bakımını yapmış kadın ise seksi gecelikler giymiş gibi ) hersey yolunda iken yatak odanıza geçtiğinizde (ciplaksiniz artik) kapiniz çalsa ve anneniz gelse eve alır mıydınız? Yoksa almaz mıydınız?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Alırdım
Ama o kadar hazırlık yapmış karın senin için
Şimdi öncelikle yorumları okudum. Alırım diyenlere hepsie kopyala yapıştır yapmışcasina aynı şeyleri söylemişsin. BEN ALIRIM!!! ANNEM O SONUÇTA DIŞARIDA BİRAKCAK DEĞİLİMM. KİMSE BENİM ANNEMDEN DEĞERLİ DEĞİL.. ŞİMDİ SEN DÜŞÜN AYNİ SEYİ KOCAN SANA YAPİYO HAZİRLİKLAR FELAN HERSEY ON NUMARA. TAM ODANİZA GİRMİŞKEN BU SEFER SENİN ANNEN GELİYOR. EE ŞİMDİ SEN CEVAPLA NAPARDİN?
Okumuşsun ya hani bu üst tarafta yazanlar oldu oraya bak istersen yazıyor
Ve ayrıca kimse senin annenden değerli değilse niye evleniyorsun annenin yanında kal madem evlenmen
Hepsini okuyorum. Ama asla sana Hakk vermiyorum. Hayırsız evlat sin. İnşallah senin evladın da senin gibi olur
Ne diyosun sen ya ne saçmalıyorsun !! Ozaman evlenenler anne babalarından bıkmış olanlar mi oluyor?
Hayırlı miyim değil miyim bu seni alakadar etmez begenmedin mi soruyu veya düşüncelerimi olabilir saygı duy ben senin karına yaptığın haksızlığa saygı duyduğum gibi mesela ve ayrıca takipten de çık derim madem begenmedjn niye takip ediyorsun beni
Konuyu bu raddeye getiren sensin
Kimse benim annemden değerli değil ne ya tamam değerlidir seversin okey ama sen kalkıp birine karım diyorsan eşim diyorsan senin ailen odur artık onu böyle hiçe sayamazsin
Çıkarım lan çıktım bile. Hayırsız evlat. Cinsellik için anne babani satarsın sen
Sende karını!
Komiksin
Öyle bir durumda olmam için evli olmam gerekecek onun dışında asla
Diyelim ki evlisin ve başına böyle bir şey geldi
Ararım müsait olmadığımı söylerim
Ahh biz kızlar biz fedakarlık yapıyoruz da beyler eve alıyor
Ya tabi o zamanki duruma bağlı önemli bişeyse tabi eşimin beklemesi gerekir aile daha önemli de ama öylesine gelmiş olsa ve sürekli görüyorsam müsait olmadığımı söylerim
Kesinlikle en doğru açıklama
Öyle yani
benim annem bana sormadan gelmez. Gelen onun annesi olursa kapıya bile bakmam
Farz et ki geldi
O gaciyi orada mikmeden asla almam😅🤣 ne demisler kalkmisin dini imani olmaz. Birde ustelik o kivama gelmisken
Anne bekle annnee😅😅😅
🤣🤣🤣 hatta kapinin onunde yapariz ses ciksin duysun gitsin diye😅🤣 baktim israrci beklesin artik hahaha.
Alirim herhalde ya anne sonucta💁
Karın o kadar uğraşmış amaa tüm gün
Baska gün onun için ben özel olarak hazırlar gönlünü alırım yapacak bisey yok anne farkli bir olay keza onun anneside gelse yine aynısını yaprim bir şekilde o gece telafi edilirdi
Ya bilmiyorum benim başıma gelse açıkçası onun telafisi bende olmaz ya
Ne yani şimdi eşin başka güne bırakalım dese hayır mi diycen
Tabiki hayır dicem o kadar uğraşmisim tüm gün kendimi o gece o adama adamisim kalkıp bana annem geldi kalk giyin dicek bende tamam mı dicem
Cok fenasın varya 🤦♂️ nolmus yani gelmişse ertele ayrıca peki gelen kişi senin annense
Benim annemse kapı önünde açıklarım konuyu veya kapıya hiç bakmam bile o an odak noktam esim olmalı ya başka şey değil
😄iste herkesin tercihi farklı sen öyle düşünüyorsun ama belki annen cok önemli bisey icin geldi acmazsan cok önemli olan biseyi atlamış olacaksın bu bence bir anneye yapilmamali ayrica o saatte gelmişse vardır bir sebebi
Ya şimdi ciddi bir konu olur tamam ama sıradan bir sohbet ise kusura bakmasın da o adam en az 2 ay bana dokunamaz
Yanımda yatamaz git derim annenle uyu
😄😄Allah seni alana da sabır versin zor senle uğraşmak herhalde esim çok sorun yapacağını bilsem böyle 2 ay olaylarına falan girecek ve eger önemli bir konu degilse yollardım başka çare yok çünkü
Ya şimdi gerçekten ciddi bir konudur tamam gelsin başım üstüne ama yani sıradan çay çorba içelim sohbet edelim ise zaten anlayışlı bir insan ise anlar ve kendi gider ha gitmiyorsa da ben kocamı alirim yan odaya kendi otursun orada
😄😄iyi iyi sende iş var bu gelin kaynana olayına cabuk atilirsin sen ama dediğin gibiyse bende bir şekilde yollardım böyle cay icme işi falansa ama zaten haber vermeden gelmezler tabi
Ya ben öylesine soru sordum bir anda aklıma geldi sormaz olaydım yaa
😄😄gördüm gördüm sana baya söven olmuş boş ver cok takma herkesin kendi görüşü sen almazsın baskasi alir herkes kendi istediğini yapar
Ayy çoktan s*iktir ettim bile hepsini
😄😄😄tmmdir görev tamamlanmistir cok deli dolsun belli güldürdün baya beni umarim istediğin kişiyi bulursun
Neyime güldün be🤣🤣
😄😄Ne bilim ilk defa böyle çatır çatır her istediğimi yaprim kafasında biriyle konuşuyorum farklı geldi yani daha çok herseye tamam diyen kesim görüyorum bide komiksin iste ne bilim sana cevap verirken baya baya guldum😄😄😄
Ayy guldurduysem ne mutlu bana😊😊 teşekkür ederim bu arada güzel yorumların için şu diğer angussporun üstüne ohh çok güzel geldi valla 😅😅 ve bu arada seninle konuşmaya devam etmek isterim ben yaa
😄😄rica ederim tabiki konuşabilirsin benimle sohbete her zaman açığım tabi iyi insanların sohbetine 😊ne zaman istersen yaz bana da iyi geliyor
açmam kapıyı 😎
Iste adamm
ne sandın 😎
Ya baksana yorumlara herkes alıyor anlamadim bende mi sorun 😅
Onlar hiç yaşamamış olanlar.
Bilemiyorum 😅
Zike zike alırız alırıız alırıııııız
Karını o halde öyle birakabilcen mi yatakta
Gelen annem olacak karımı değil sülalemi bırakırım kusura bakma başka biz saate alırız o işleri bu sefer tüm romantizmi ben hazırlarım ona
Bilmiyorum yaa bu bana yapılsa yani boşanma sebebi olur bende
Saçmalama senin annen gelse dışarı mı atıcan kadını
Kapıya bakacagimi kim söyledi hadi baktım diyelim kapı önünde durumu açıklarım
Hasta derim işte kavga ediyoruz derim bisiy derim
Annenin evi yakınsa bu dediklerin normal karşılanabilir ama uzaktan geliyorsa ki kimsenin annesi haber vermeden gelmez geliyorsa başında bir dert vardır evladına sığınmış demektir bu halde eve almamazlık yapamazsın vicdan kabul etmez ama alt katta oturuyordur ya da yan apartmanda dediklerin mantıklı
Uzaktansa zaten hazırlık bile yapmazsın o gece için ama öylesine sohbete gelmiş ise o adam bana uzun süre dokunamaz yanımda yatirmam
Aniden gelirse uzak yoldan bir sıkıntısı vadır işte
Ona zaten tamam aç al içeri şey et hatta o geceyi ama öyle çay çorbaysa konu iş degisir
Ee heralde de durduk yere de kimsenin amnesi zart diye kapı çalmaz çalarsa görgü görmemiş bir dağ ayısıdır o kadın zaten
Alırım ama içimden çok soverim
Heheh He yaa
Oda benim için aynısını yapar çünkü
Duymam bile zili