Annesi babasını aldatan ve annesiyle babası evli kalmaya devam ediyor ama aralarında hiçbir bağ olmayan birbirleriyle takipleşmeyen birisinin psikoljisi nasıl olur? Bizim durumumuzuda bu hale getirdi karşiliklı olarak birbirimizi kıskandırmaya başladık fakat kuruntulu birisi. Onunla aşırı saçma bir şekilde tanıştık aramızda biraz yakınlasmalar oldu ve geçmişte akran zorbalığı gördüğünü öğrendim alakasız bir tartışma konusunda o zamanki beni görsen yüzüme bile bakmazdın dedi ben de emin ol o zamanki senden yine de hoşlanırdım dedim biraz sert çıkıştı daha sonra anlıktı bitti dedi bir süre sonra benimle çıkmadan aşırı kıskanmaya başladı nereye gitsem oradaydı arkadaşlarımla bi masaya oturuyoruz dibimizde dururdu yan masalarda olurdu kaç defa masa degisirdik ve o yine gelirdi arkadaşlarım her hareketinden rahatsız oluyordu takıntılı diyorlardı ve benimle çıkmak istemeyip beni kırıyordu bana hakaret edip kırıcı konuşuyordu en son konuşmamızda ben bitirdim yoluma bakacaktım ve gidip o gün herkese beni sevdiğini söyledi her şeyde beni suçlamak gibi bir huyu var başta yedekte tutmaya çalişıyor sanıyordum ama öyle çıkmadı resmen bir arkadaşımla konuşsam yüzü değişiyor bunun haricinde sürekli karşıma çıkıyor garip hareketleri var telefonda bağırıp çağırıyor ben de karşılık veriyorum yüzyüzeyken ise hiçbir şey diyemiyor ama erkek kankalarıma kafayı yediriyor sürekli beni izliyordu ve beğenilen bir kızim ve güzel olduğumu birisi söylese bunda bile beni suçluyor gibi tavırları oldu. Çevresi var benden öncede çevresinde çok kız olmuş ama kısa süreli takılmacalarmış benimle de çıkmıyor ama sürekli kıskanmaları var durduk yere engel atıp çekiyor bunun derdi ne? Arkadaşlarım ise ondan rahatsız oluyor ve onun arkadaşlarıda benim yanımda bir erkek görse yanımdakine bazen ters bakıyor bu arada benden nefret ediyor gibi davranıyor sürekli ve sadece bel üstü yakınlaştık onun dışinda ileri gitmesine izin vermedim
Sevişmeden sevgi doğabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Onu arzulamaya başladım bede sürekli bu normal mi ilk seviştiğum kisi ve neredeyse hergün onu arzuluyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Toksik bir durum, amacının ne olduğunun o bile farkında değil, anlık duygu durumlarıyla yaşıyor
Arkadasimin uzerine araba sure yazdi bir keresinde cocugu ezecek sanmistik
Asalak bildiğin, uzak durmanın tavsiye ederim, ama sen onu arzuladığını söylüyorsun
Arzulamakta değil seviyorum
Güncellemede arzulamaya başladım dediğin için onu yazdım
Arada oluyor o
Bak, gerek duygusal anlamda gerek cinsel anlamda sayısız ilişki yaşamış 39 yaşında bir erkek olarak söylüyorum bunu, kadınların genelinde kendisine eziyet eden erkeklere karşı bir zaaf var, böyle tipler daha çok dikkatinizi, ilginizi ve şehvetinizi çekiyor. Ama duygusal anlamda sizi ne kadar yipratrigini iş işten geçtiğinde farkediliyorsunuz. Şu anlattıklarına bakarmisin, taciz boyutunda takip edip arkadaş ortamında herkesi germeler, konuştuğun erkeklere senin gördüğün hatta görmediğin bakışlar ya da haberin bile olmayan diyaloglar belkide, telefonda bağırıp çağırmalar, kiskandirma çabaları, herhangi bir ilişki yokken sahiplenmeler... Bunlar normal bir insanın yapacağı şeyler mi?
Bazı normal erkek arkadaşlarım aniden benden uzaj durmaya başladı durduk yere onun disinda onun arkadaslrida bana bakarken surekli yere bakiyirlar havaya bakiyorlar duvara bakiyorlar ve etrafi inceliyorlar bir taneside kanka biraz araya mesafe koyalim o da kankam sende yanlis anlamasini istemiyorum demisti
Ve sen böyle bir adama duygusal olarak bağ kurmaktan bahsediyorsun, devam edebilirsin
Peki onun hissetigi ne sence
Böyle davranan biri sence ne hissediyor, bu sevgi gosterisimi sana göre
Sana göre ney
Başkalarının sana sahip olmasını istemiyor, ama kendisi de sana yaklaşmiyor duygusal anlamda, bana göre ne istedigini, ne hissettiğini bilmiyor, ben şimdi istemiyorum, ama başkasına da gitmesin
Aglamisligi var erkek kankamla otururken
Sağlıklı biri değil işte
cok uzunn okumadim. sevismeden sevgi dogar sevismeme devam ederse ölür
Sevişmedik bir daha
neden
Öyle olmasi gerekti
peki
Ne değişik bir elemanmış bu
Durumum yoktu okuyamadım dostum.
bu sorunun türkçe çevirisi var mı
Doğmaz
Peki neden o zaman takıntılı davranislari var