Kadınların gerçek den sormaya utandığı sorular dan biri bence sizin düşünceniz nedir
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınların gerçek den sormaya utandığı sorular dan biri bence sizin düşünceniz nedir
Rahmetli Prof. Dr. Haydar Dümen bile orgazm olamayan kadınlara vibratör kullanmalarını tavsiye ederken, "vibratörden hoşlanmıyorum" demek biraz şımarıklık oluyor. Alternatif olarak klitorisi yalayan oyuncak var ama yalamayı bir erkek de yapabilir. Vibratörün yaptığı şey, kadındaki vajinal orgazm olabilme potansiyelini ortaya çıkarmak. Klitoris uyarısı ile orgazm olmanız için bir erkeğe ihtiyacınız yok, parmağınız iş görür.
Vibratörün alternatifleri ise benzer cisimler. Tarak sapı veya muz, salatalık kullanan var.
Lovense Lovene seks Machine Telefon Kontrollü,
Lovense Lush 3 Wearable Bullet Vibrator-e1211 MUTLUe1211 işte bu muhteşem bir oyuncak partnerim ile denemiştik efsane resmen efsane
teşekkür ederim
Cevap
16Cevap
Var
diş fırçası elektrikli
vibratör
Anal plug
Olabilir, aslında bunu bence evli olanlar da sormak istoyordur, ben her kadının içinde bence eşinden başka birisiyle de bişeyler yaşamak isteyeceğini düşünüyorum.
Bu durumda da eğer cuckold bir koca bulursa bu kişi şanslı olur muhtemelen.
Ben de cuckoldum çünkü:)
Canlısını bulmalısın Sadece vibretör vücüdunun birmilyonda birine temas ediyor Heryerinde dil darbelerini hissetmemiştim
Elektrikli aletler, anal plag, bağlayıp isgormek için kelepçe tüylü kırbaç... gibi çok şeyler deneyebilirsin hangisi ilgini ceker
telden uygulamalı vibratörlerden kullan derim, bunu bir arkadaşın ya da partnerin kontrol etsin, hele toplum içinde bunu yaparsanız seni zevkten kıvrandıracağı kesin :)
Ben satıyorum titreşimli anal plub ve anal kuyruklar var onlar tutuluyo
Hiç kadın yorumu yok, demekki bu erkekler daha deneyimli vibratör konusunda.
Real iliskiye alisan kadın için sivak bir ten bir nefes olmadan asla yetinemez
Canlısı varken ne gerek var onlara bebiş
Sexting dene..
Titreşimli telefon
Lovens var
Bi çok şey avr
Erkekler var
vibratör al
Benim oyuncağım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?