Uzmanlar (O uzmanlar kimse artık! muhtemelen İsviçreli uzmanlardir) cinsel ilişki süresinde böyle bir sonuca varmışlar. Buradaki süreden kasıt tabii ki penetrasyon süresi. Yalvarma, ikna etme, ön sevişme süreleri buna dahil değil 😂
Şimdi KS uzmanları gelir :D bunlar ne saçmalamış der. Çünkü kesinlikle saatlerce sürmeli ahahha ama reelde beş dakikayı 50 dakika sanıyorlar. Neyse, şarkı geldi aklıma
Semiha yankı-Seninle bir dakika umutlandırıyor beniiii ajsj
Çiftler arası cinsel ilişki durumlarını farklı uluslara göre durumunu inceleyen bir araştırma gurubu seçtikleri farklı ülkelerden erkeklere ilişki süreleri ile ilgili sorulan soru şudur:
Cinsel ilişkiniz ne şekilde ve ne kadar sürüyor...
ingiliz cevap verir:
- 30 dakika civarı, 15 dakika ön sevişme 15 dakika birleşme...
fransız cevap verir:
- 45 dakika, 15 dakika ön sevişme 30 dakika birleşme...
italyan cevap verir:
- 45 dakika, 30 dakika ön sevişme 15 dakika birleşme...
ve bizim türk cevap verir:
- 3 saat 5 dakika...
tabi araştırma yapan kadın şaşırır ve heyecanla sorar:
Ben 1 saat olmasını isterdim. ama herkesin kendi kararı tabi ki de. yani isteyen 10 dk yapar isteyen 1 saat kişinin performansına göre de değişiyor. yani bana göre zaten belirli bir süresi yok kural değil yani kişi ne kadar uzun yapabiliyorsa o kadar yapabilir.
Abla yaşın 97 olmuş ama daha girmeden boşalanlar konusundaki bilgin olmaması ilginç ama ya😂 Şaka şaka tabii ki ama gerçekten daha ilk anda bosalma sorunu yaşayan maalesef çok fazla insan var.