Evlilikten nefret ederim. Ben kadınların hepsini s kmek ve köle yapmak istiyorum kendime. Evlenmek midemi bulandırıyor. Hiçbir kadın beni hak etmiyor. Alayı değersiz çöp
Sen evleniyorsun galiba :D Bence en seksisi 3. sıradaki, tanga zaten her şeyi çözüyor ya, o araya kaçmış olması, tangayı çıkarırken ıslanmış olması falan zaten coşturuyor =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evlilikten nefret ederim. Ben kadınların hepsini s kmek ve köle yapmak istiyorum kendime. Evlenmek midemi bulandırıyor. Hiçbir kadın beni hak etmiyor. Alayı değersiz çöp
evlenmeme gerek yok, beraber olduğum evli kadının pantolonu çıkardığında tanga giymişse coşuyorum
Atiyorum esini özledin veya ilk geceniz
Eşin ilk gece bunlardan hangisini giyse daha mutlu olursun
Sen evleniyorsun galiba :D Bence en seksisi 3. sıradaki, tanga zaten her şeyi çözüyor ya, o araya kaçmış olması, tangayı çıkarırken ıslanmış olması falan zaten coşturuyor =)
böyle gidip satış yapılan yerlerde resim kopyalıcana kendi resmini çekip koysanda çoşardık :D
Bunların hiç biri güzel değil kanka ayrıca kırmızıdan ziyade siyah bak
Sonuçta hepsi çıkacak yani hangisini istiyorsan onu giy ben çıplaklıktan yanayım
ben hatunlari direk doyarim hatta bazen kapidan girer girmez siyirir yapistiririm oracikta bunlar beni etkilemez
Farkederse kahrolayim hatta ben evlenirsem biriyle alırım giyer o sevinir cikarir ben sevinirim. d
Hepsi güzel modeller ama renkleri farklı olabilir
Ne renk olsaydı
Siyah seviyorum. Beyaz ve mor olabilirdi
2 hariç hepsi çok kötü itici duruyor.
İkinci mi güzel
ikinci güzel ve daha iyilerini atabilirim özelden yanlış anlamayın yürümeye falan kalkmam. muhtemelen eşiniz var onun için bakıyorsunuz
erkekler aslında kırmızıdan çok siyaha ilgi duyar
bunlarin hicbirini begenmedim
Hadi canim
çingene isi duruyor eski zaman şeyleri gibi. ben daha cok siyah tercih ederdim.
3 numara iyidir
Giymemesini tercih ederim
3. Güzel ya diğerleri gözüme hoş gelmedi
3ncü sıradakı olabilir
Yükselmem midem bulanır.
Ne giyse hoşlanırım ya kolay yukselirim
Erkek için farketmez
Birtane sec
3 numara olabilir sen hangisini düşünüyorsun
Sonuncu olur
bunlara çoşamam daha çoşturucularını gördüm
Hiç birini giymesin