5 aylık bebeğim var gece saat 11 12 arası uyuyor eşim çalıştığı için gidip uyuyor o saate kadar bebeğim uyudugunda bazen eşimi uyandırmayı deniyorum kızıyor beni aldatırmı gerçekten çok zorlanıyorum çok zor bir bebek beni anlamıyor çok kötüyüm😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence ilk buna o durumu çaktır abla sabah işe giderken misal akşama uyuma diye imalı cümle kur.
Eğer çok istekliyse elbet çözüm odaklı yaklaşır olaya ve kabul eder.
Etmezsede çok yorgun olduğu için düşünüyordur bile belki.
Kendi açımdan düşünüyorum eğer karım olsa ve doğum yapsa.
O bana istekli bi biçimde gelene kadar asla cinsel birliktelik istemem.
Sonuçta kadının belli bi aya kadar full odağı bebek resmen yoluna taş koymuş gibi hissederdim.
Bu yüzden asla aldatmaz bence bi erkek.
Ama karakter meselesi bu olaylarda tabi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, hamilelik dönemi, lohusalık dönemi gibi Zorlu dönemlerden geçtikten sonra, bebeğin 5 aylık olmuş. Bu dönemlerde muhtemelen ilişki anlamında durağan geçti. Evet tabiki eşin anlayışlı olacak, sana yardımcı olması gerekir bazı konularda. Ama her ne olursa olsun senin eşine de zaman ayırman gerekir. Hiçbir bebek kolay değildir, bunu seni suçlamak için söylemiyorum, eşinin de hatası var , onunda size zaman ayırması gerekir,
00 Yorumla
+1 yılEşiniz bu durumda anlayışlı olmalı.
Netice itibariyle bir bebek sahibisiniz ve bunun bazı zorlukları olacaktır.
Velakin çözümü burada değil eşiniz ile konuşmalısiniz.
Ve aldatma olayı karaktere bağlı olan bir konudur eşiniz aldatmaya meyilli ise zaten aldatır ama yok çocuğumun annesi derse aldatmaz00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer eşin akşam 5-6 gibi eve geliyorsa sende zaten evdeysen bebeği gündüz çok fazla uyutma babasının gelmesine yakın uyut işten geldikten sonra direkt 2-3 saat size vakit kalsın rahat rahat ilişkiye girebilirsiniz ben mesela öyle yapıyordum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz bu süreçler biraz yorucu ve tamamen daha başka sorumluluklar ile dolu olunca haliyle eşler birbiriyle vakit geçiremiyebiliyor iş hayatı ev hayatı sorumluluklar derken yorucu ötesi yoğun tempo normal eşinizin sizi aldatacağını sanmam çünkü siz uyandırdığınız da bile kızıyormuş yani pek o yöne geçmez ama zamanla rayına oturunca birbirinizi mutlu edersiniz kolaylıklar dilerim
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel görüşünüz için.
- +1 yıl
Rica ederim mutlu bütünsel dinamizminiz daim olsun 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBir süre sevişmesem acaba beni aldatır mı diye düşüneceğim adamı değil baba yapmak, evlenmezdim bile. Güvenmediğiniz insanlarla neden evleniyorsunuz? Ya da bunlar nasıl insanlar da bir süre sevişemedi diye ayrılıyor? Cinsel tatminin bir sürü yolu var, aldatmak çare değil yani. Üstelik bekarlar nasıl uzun süre sevişmeden duruyorsa o da durabilir, kocaman adam. Sen el kadar bebeğe bakmak için aylarca uykusuz duruyorsan o da haftada bi iki gün sevişmek için uykusuz kalabilir o zaman. Duramıyorsa da keyfi bilir, usadakat çok farklı bir şey çünkü.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatması senin problemin veya suçluluk duygusu hissedeceğin bir şey değil. kaç yaşında insansın lütfen olgun düşün. çocuğunla birlikte seni aldatıyorsa zaten yani denecek çok şey varda şu an sana ve çocuğuna ayıp olmasın diye söylemeyeceğim. güven problemin varsa keşke biraz daha düşünseydin evlenmeden önce ama yapacak bir şey yok gibi duruyor şu saatten sonra. sadece biraz zamana ihtiyacınız olabilir belki de aldatma vs olmaz yani çocuktan sonra ilişkiler eskisi gibi olamayabiliyor çevremde de bunun çok örneği vardı ama bu yüzden aldatıyorsa yazıklar olsun derim ve böyle bir ilişkiyi de yürütmemelisin kendin ve çocuğun için.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana yaşanmış bir tavsiye. Eşim hamileyken tabiki çok yoruluyor, ben de anlayışlı karşıladım 5 6 ayda bir anca ilişkimiz oldu. Çocuk 3 yasına gelene kadar, toplamda 10 falandır o kadar az. O dönem çok takmıyordum kafaya ama çocuk 4 5 6 yas oldu ama karımda alışkanlık oldu. Yapmadığın bir şeyi unutur istemezsin. Cinsellikte yapıldıkça istenen bir şey. Eşimle konusup çoğu şeyi denesemde değişmedi. Bazı şeyler değişmiyor. Aldatmadım ama inan ki çok zor tutuyorum kendimi. Çocuk 6 yasında, 3 haftada bir anca benim istememle oluyor. Kısaca demem o ki, yorgunsun anlıyorum ama arayı çok açma, anlayış suistimali getirmesin
23 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana
- +1 yıl
Tam terside olabilir dikkat et bence
Cevap sahibi+1 yılTam tersi olmasına imkan yok. Sosyal medya kullanmayan, işyerimizin bile beraber olduğu bir eşim var.. birbirimizi seviyoruz ki sevgi saygı olmasa şimdiye ya aldatmış ya boşanmıştım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konu beni çok düşündürüyor üzüyor 7 aylık evliyim ikimizde bebek istiyoruz evlendimden beri korunmadim şu an hamilede değilim kalmadım daha ama gebe kalınca aldatırmı doğum yapınca aldatılmı diye düşünmekten gebelikten soğudum. Aldatmak illa bi kadinla degil bana göre o açıdan düşünmedim hiç o konuda guveniyorum. Tek sorun bu internetlerdeki porbografik siteler izlemesinden bahsediyorum. Sebebine gelince bana göre oda aldatmak ve kriz sebebi benim icin yeni yeni birakti azalltii zaten bekarliktan kalma aliskanlik malum tekrar aşırı şekilde izlemeye başlayıp eskisi gibi iliskimiz kalmaz bebekten sonra diye.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorum maalesef bu düşünce beni psikolojik cok etkiledi. Psikologa gitmeyi düşünüyorum o derece.
Cevap sahibi+1 yıl40 gün lohusa zamanıni düşününce heleki
- +1 yıl
Kendine saygısı olan insan her ne olursa olsun eşini aldatmaz. Bir insan aldatacaksa bebek anca bahane olur. Böyle bir insanda şeref yoksunudur
Benden tavsiye hemen evlenir evlenmez çocuk yapmayın çünkü daha yeni cinsellik yaşayacaksınız rahat rahat, gezip evleneceksin hatta birbirinizi daha iyi taniyacaksiniz çocuk oluyor hemen ayrı yataklarda çocukla ilgilenmek filan. Abimin eşi çok geç dünyaya getirdi yeğenimi o sırada gezdi, eğlendi herseyi yasadi. Ondan sonra sorumluluk aldı ona bile biz yardım ettik
10 Yorumla
+1 yılinsan hiç istekli bir kadına hayır der, kızar ve onu üzer mi? 🤔 bilemedim... sanırım bir kayayla evlisin.. aldatma kısmına gelince, belki de aldatmıştır seni... yoksa sen onu isterken onun sana ilgisiz kalması düşündürücü... iş yerinde bir kadını ofise atıyor olabilir.. 🙈
19 Yorumla- +1 yıl
ne dedim ki ben şimdi? 👀
- +1 yıl
@honeyyy__ Bu 30 lu 40 lı amcalar da var böyle bir g. erizekalılık çözemedim. Kendi anaları mı babalarından boynuz yiyorlar da bu kadar kadına saygıları olmuyor anlamadım ki. İstisnalar var tabii bu yaşlarda.
- +1 yıl
@cileksarisi yani senin de 30'lara 2 kalmış... bence çok da hava yapmamak lazım... ayrıca herkes istediği yorumu yapmakta özgür.. düşünce özgürlüğü diye bir şey var...
- +1 yıl
@cileksarisi ayrıca şimdi farkettim bana canımsın dediğini, aynen sana iade ediyorum... eleştirinin de bir ölçüsü olur.. aileyi filan karıştırmışsın ki bu da tam bir izansızlık örneği.. şimdi ben de kalkıp "sen de o kadar gudubet bir kadınsın ki sevgili olduğun erkekler seni kesin boynuzlamışlardır" dersem hoş olur mu?
- +1 yıl
yorumdaki "canımsın" sistem tarafından düzeltilmiş.. "g. zekalı" doğrusu..
- +1 yıl
@honeyyy___ kırmak için kurduğum bir cümle değildi.. bir erkek neden karısının seks isteğini geri çevirsin ki... çok yoğun çalıştığı için yorgunluk bahanesi çok inandırıcı gelmedi... yani bu adam evliyken 5 aydır hiç seks yapmadan nasıl durabilir ki!!! sence normal mi bu durum? bence değil... böyle bir durumda adamın biseksüel olduğu veya başka bir kadınla beraber olduğu gelir aklıma... ortada bebek olmasa iktidarsız mı acaba diye düşünürdüm.. veya gey..
Eşini karşına al kıonuş ne demek onu anlamadım çocuk geç uyuyor adamda yoğun çalışıyor , gece yarısı kalksın demek absürt yani , adam zamanlı olursa zaten beceriyor; Ayrıca,. çocuk uyumuyomu adam evdeyken? o aralar takabilir sana , pek mantıklı gelmedi yani , her boş 15 dakka da ön sevişmesiz yapılabilir. yani zaten birbirinize cilveler sizi hazırlar yakaladımı tıklıcak , hazırda bekle.
00 Yorumlaburada asil mesele ne biliyomusun senin cinsel lik istiyor olup olmaman istiyosan bunu kocani söyleyeceksin o sana en iyi ortamı hazırlar ve bebeğin içinde çözüm bulur aylar boyu cinsellik olmadan hayat geçmez ben 2 gün dayanamiyorum surekli kalkiyo yani sizin iş baya sıkıntılı
00 Yorumla
+1 yılDaha yeni doğum yapmış bir kadin ve beş aylık bebek ve bunun mutluluğunu yaşayacak yerine aldatmayı düşünen bir erkekte ne bileyim yani. Bide yani vesvese durumu var. Vesvese yapma aklının ucundan bile geçmezdin siye düşünüyorum
20 YorumlaBebeginin uyku saatini düzelt evde bakımlı ol dustan ciktiginda önünde giyin umursamadigini goster uyuyormus gibi yap inler gibi sesler cikar
20 Yorumla
+1 yılBence aldatacak bir durum yok bedenen de yorulduğu için erkenden uyuyor istemese bile sende uyandırıyormuşsun o istemiyormuş tam tersi olsaydı bi ihtimal olarak düşünülebilirdi hafta sonu al karşına konuş 🙂🙃
00 Yorumla
+1 yılHayır yaa niye aldatsın, sen onun eşi, cocugunun annesisin. Anlayişli olmasi lazim biraz ara verin sonra cinsellik yaşarsınız. İlla gece olacak diye bir şey yok ne zaman eve gelirse kapıyı acar acmaz sevişin.
00 YorumlaAynı süreclerden herkes geçiyor, evlat dünyanın en güzel hediyesi karşılıklı anlayış çok önemli.
Alıp eşine karsina konusman gerek.30 Yorumla
+1 yılBu çok göreceli biraz da vicdan meselesi bence Allah size bir evlat vermiş zaten ve 2. Nasip olur inşallah fakat öyle bişey yaparsa emin ol bebeğinin ahını alır
10 YorumlaKaraktersiz bir kardeşim ise aldatır yok adamsa bebekte sana yardımcı olur seni bekler yanında olur birlikte atlatırsınız evlenmeden bu kişiyi bulmak önemli işte
10 YorumlaSenle olamadığında koştur koştur başka kadina gideceğine şüpheli olduğunuz adamlarla niye evlenirsiniz ki
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu eşinin azginligina bağlı istekli olunca sana söylüyorsa ve sende o an elinden geleni yapıyorsan sorun olmaz.. zaten genelde kadınlar doğumdan sonra annelik iç gudusu ile böyle davranirlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışan insanlar için gerçekten zor bir dönem. Gün boyunca yoruluyorsun, evde dinlenmen gerekiyor ama bir bebek var. Ertesi gün yine mesai var. Sinirli olması normal.
Hafta sonlarını değerlendirebilirsiniz bence.
20 Yorumla
+1 yılYa kıyamam üzülme aldatır diye düşünme, ayrıca aldatiyorsa sıkıntı sen de değil ki onda. Zor bir dönem geçiriyorsun öyle düşünme🥺
10 Yorumla
+1 yılBen her şeyin açık konuşulmasından yanayım varsa bi sıkıntı otur konuş anlat derdini ayıp bişey yok bunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılBebek uyanıkken araya sıkıştır çok fazla ara vermişsin üzerine düş ama tek taraflı olmaz onun da gönlünün olması lazım
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılNeden aldatsın ki seni seviyorsa anlayışla karşılayacaktır bu durumu bence merak etme, bebeğinize güzel bir hayat dilerim ☺️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eğer eşin bu durumda sana bırak sana anlayış göstermeyi yardımcı olması gerekirken sana karşı böyle davranıyorsa zaten anlayışsız kaba bir insan demektir öyle biri de aldatacaksa her şekilde aldatır zaten
00 Yorumla
+1 yılAnne Baba olmak cidden zor valla Allah kolaylık versin.
10 Yorumla
+1 yılAldatmaz ya kötü düşünme yorucu işi varsa yoruluyordur. Uykuyu da seviyorsa kalkmak istemiyordur.
10 Yorumlabebek sahibi olmak zor ama gidip başka karıyla yatıyorsa bilemem :d
00 Yorumla
+1 yılYani bebek engel evet zor çocuk bakmak ama ihmalde iyi değil ayda 1 de olsa yapılmalı
00 Yorumla
+1 yılOğlak burcu ise cinselliğe önem vermediğini söyliyebilirim
02 Yorumla- +1 yıl
Evet var bazı durumlarda farklı sonuçlar çıkabilir
Yükselen burcu ay burcuda etki ediyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatabilir sonuçta erkek, ama bazıları bekler sabırlıdır, eşinin ne kadar istekli olduğunu bilemeyiz. Arada 10 dk ayırıp yardımcı olsan memnun olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSen uyandırmayı denıyormussun. Anlayıslı biriyse aldatmaz.
00 Yorumla
+1 yılee bu süreklı hale gelirse aldatma olasılıgı cok cok yüksek
00 YorumlaAnlayışlı biridr umarım ama akdatacak biri olsa her türlü yapar bebek falan düşünmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. ne diyelim ki 2nizin arasında. artık karı kocasınız anlascaksınız.
00 Yorumla
+1 yılAldatma durduk yere olmaz. Altında depresyon gibi nedenler olabilir.
00 Yorumla
+1 yılablam seni seviyorsa aldatmaz aldatirsa birak gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye aldattın seni durdururken niye böyle vesvese yapıyorsun
00 Yorumla Hamilelikte seks yapılmaz diye bir şey yok ama abla az araştır öğren
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Yok be! Adam işinde belli. Uyumasına fırsat ver. Uyandırma, işler düzelir.
00 Yorumla
+1 yılBu durum engel olmamalı , çok bencil biri bence, senin ihtiyacın yokmu,
00 Yorumla
+1 yılİhtimal mi, evet ihtimal. Ama sadık bir eş de olabilir. Günahını almamak lazım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlayışlı biri ise aldatmaz sende cok boş birakma
00 YorumlaOnu uyandırırken onun ihtiyaçlarını karşılamak içim değil kendin istediğinden kaldırdığını lanse et sen değil o yetersiz gelme çekincesiyle kalsın miss gibi çocuk vermişsin bırak o düşünsün
11 Yorumla- +1 yıl
Go siss işte böyle
+1 yılbence bu günden başla bir düzen tutturmaya.
ya mastürbasyon yapar ya aldatır.
3. seçenek yok elini çabuk tut. eğer alışırsa sonra müsait bile olsan gözü görmez seni00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde bebek tek iken gece 2 den sonra sevişirdik ama nasıl uyanmaz hatta onun seni uyandırması gerekir şimdi 2 çocuk var eşim uyutmadan benimle sevişmiyor mecburen bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılEşin aldatmaz da sen baya zor durumdasın belli😅 kendine mükayit ol bence 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz çok yanlış anlamışsınız durumu
- +1 yıl
Umarım öyledir be umarım öyledir😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomşu kadın sağolsun böyle günlerde bana çok yardımcı olmustu:)
017 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yardımcı olmuştu?
Cevap sahibi+1 yılCidden anlamadin mi:)
Soran+1 yılBen gelip çocuğa bakıp yardımcı oluyor sanmıştım da değilmiş
Cevap sahibi+1 yıl:) cok iyi niyetlisin
Soran+1 yılEşin yakalamadımı hiç
Cevap sahibi+1 yılYooo. Onuda hiç boş bırakmadım ki. Sadece öncesindeki kadar sık olmadi
Soran+1 yılEşin yetmiyormu neden ikinci kadın? Karında bulamayıp onda bulduğun şey ne?
Cevap sahibi+1 yılFarklılık sebep arama fazla
- +1 yıl
Karında seni farklılık olsun diye komşu erkekle aldatsa nasıl karşılardın peki?
Cevap sahibi+1 yılBoşardım
- +1 yıl
Siz yapınca sıkıntı yok tabi
Cevap sahibi+1 yılNe alaka. Yakalarsa oda beni boşar
- +1 yıl
İnş oda seni aldatırda ruhun bile duymaz
Cevap sahibi+1 yılSanane kızım sen niye hırs yaptin:)
Soran+1 yılNe zamandan beri aldatıyorsun?
- +1 yıl
Allah belasını versin
Cevap sahibi+1 yılKısa. bir süre içindi şu an yok
+1 yılYani cinsellikte önemli ama sonucda ilk sırada olmamali
00 Yorumla
+1 yılKudurk erkek çocuk kesin bebeğin
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😊
- +1 yıl
Ama oğlun olmasını istedin mi inşallah ilk çocuğum erkek olur benim
Soran+1 yılKızım olmasını çok istiyordum kızlar daha sakin ve şirin bence
- +1 yıl
Hayır çingene gibi olan kız çocuğu çok
- +1 yıl
Ve Türk kültüründe erkek çocuk değerlidir çok şanslısın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok iyi anlıyorum seni
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse anlamıyor beni
+1 yılAldatıyorsa adam değildir o net
05 Yorumla- +1 yıl
Kızıyormu böyleleri de evlenip baba oluyor ya bir şey demiyorum
Soran+1 yıl😔...
- +1 yıl
İşte sevmeden evlenince böyle oluyor😏
- +1 yıl
Biraz da adam olup olamamakla alakalı tabi
Soran+1 yılHaklısınız.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDogumdon sonraki 5 aylik süreçte hic cinsellik olmadi mi peki
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç defa oldu
Cevap sahibi+1 yılSonrasında hic olmadi mi. Esin normalde nasıldı peki istekli miydi
Soran+1 yılNormalde de çok istekli değildi zaten şimdi tamamen azaldı
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı peki tkp edebilir misiniz birkaç birsey sorabilir miyim size
+1 yılCinsek hayat biterse ilişki de biter
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin yatmadan önce git
10 Yorumla
+1 yılAldatma ihtimali daha yüksek
10 Yorumla
+1 yılAldatabilir evliliğn nasıl gidiyor
10 Yorumla
+1 yılHamilelikte nasıldınız peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFırsat ve aday bulursa aldatır. İstisnası yok maalesef.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir evlilik hayatı olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden aldatsinki bence psikolojik senin öyle düşünme ama canın istiyor zmn olmuyorsa bilemem
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bebeğimden dolayı eşimle cinsel hayatımız yok, beni aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat