- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılSenin bu soruyu sorman saçma bir kere. Karı-koca böyle anlaşmışsanız başka birinin yorumuna hiç gerek kalmaz ki sizin hayatınız sizin kurallarınız kime ne?
Şu hayatta herkesin kendine göre doğruları vardır elbet.
Allah analı babalı büyütsün...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılErkek için zor bir durum. Bebeğe zararı yoksa odaklanıcağın şey ne tam olarak?
Bence yanlış yapmışsın.03 Yorumla
Soran+1 yılTek eşim için zor değil benim için de zor cinsellik benim de hoşuma giden bir şey ama bu dönemde böyle istiyor canım Yani duygularım bu yönde
- +1 yıl
Sen kendin istemediğin için elin sen istemediğin için 6 ay kadar beklicek :) bu onun için bir tık daha zor. Tamamen kesmek yerine kendini iyi hissettiğinde kocanın yakınlaşmasını izin verebilirsin
Sadece kendi düşüncemi paylaşıyorum siz daha farklı bir şekilde rahat edecekseniz elbette siz bilirsiniz
Soran+1 yılYani ben kendim istemiyorum çünkü bilmiyorum sanki karnında bebek varken bu işi yapmamalıymışım gibi hissediyorum yoksa ben de düşkünümdür ama böyle hissediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış düşünüyorsun çok dikkat ederek ilişkiye girmen lazım.
015 Yorumla
Soran+1 yılLazım değil bu bizim tercihimiz
Cevap sahibi+1 yılLazım kusura bakma. Koskoca tıp okumuş bilim insanı doktorun onayladığı halde ilişkiye girmiyorsan bu senin eş vazifeni yapmaman. Yazık adama ya. Sırf keyfi başka bir şey değil. Bu Türk kadınları evlendikten sonra neden bu kadar isteksiz ve eşlerine eksik hiç anlamam.
Soran+1 yılBenim eşim bunu sorun yapmıyor sen nasıl istersen senin duyguların daha değerli dedi Bu bir ikincisi de Türk kadınları diye aşağıladığın gerçekten isteksiz olanlardan bahsediyorum neden isteksiz çünkü kocaları gerçekten onları tatmin edemediği için bize böyle bir durum yok ben anne olduğum için ve karnımda bebek varken bu işi yapmak istemiyorum isteksiz olduğundan değil
Soran+1 yılSen nerenin kadınısın bu arada
Cevap sahibi+1 yılEşin tabiki de sana öyle diyecek hamile olduğun için incinme diye. Nerenin kadını olduğum da sizi hiç ilgilendirmez. Düşüncemi belirttim. Şimdi diyeceksin ki aynı durumda sen olsan ne yapardın ben gayette riskli bir gebeliğim yoksa doktorumda beni kontrol ettiyse aşırı dikkatli olmak şartı ile gerçek bir kadın gibi kendi eşimi mutlu ederdim. Hadi cinselliği geçtim gerçekten de Türk kadını hamile olunca kadınlığını dişiliğini unutuyor bebeğin varken de evli olduğunu hayatında bir erkeğinin olduğunu unutmayıp mutlu olabilirsiniz. Yani cinsellik yaşayınca bebeğini ihmal etmiş olmuyorsun.
Soran+1 yılBirincisi nerenin kadını olduğum sizi ilgilendirmez diyorsun Ben de sana sen Türk değil misin diye sorarım haliyle ilgilendirmezsen niye yazıyorsun Ben eşimle bunu konuştum ve o kabul etti benim kocam senin etrafındaki abazalara benzemez aklı şeyinde değil korkmana gerek yok bu arada ne demek eşimi mutlu ederdim ya sen seks malzemesi misin sekste bir kişi mutlu olmaz iki kişi mutlu olur siz ancak erkekleri mutlu etmek için var olabilirsiniz zaten kendinize değil üçüncüsü de tekrar tekrar dedim eğer ki Türk kadını kocasını istemiyorsa kocası yarım erkektir başka bir açıklaması yok benim şu an istemem dediğim gibi karnımda bebeği varken bunu yapmak istemiyorum belki psikolojik belki geçiririz sana ne ama gerçekte Bir kadın kocasını istemiyorsun kocası erkek değildir adam gibi bir iş beceremiyordur lütfen her iki suçu kadınlara eklemeyin
Soran+1 yılSen Türk değilsin sanırım ya da Türk aslına hakaret eden bir kardeşimsin hiçbir erkeğe laf etmeyeceksin Türkiye'de %90'ı erkeklerin kendini düşünüp kendi işini dönüp kıçına dönüyor oradaki kadına yazık oluyor sen böyle bir erkekle bir daha cinselliğe girmek ister misin ama erkek var değil mi zaten erkeğin mutlu ederim sen zaten böyle bir düşüklüktesin kendini değil karşındakini mutlu etmek için bir seks objesisin
Soran+1 yılAy evde kalmış sünepe küfüt ediyor birde senin anan derler or... pu hayat kadını
Soran+1 yılSenin için hayatu cinsellik oluşturuyor heralde seni s... kmeywn erkek yok. Şerefsiz adi köpek karısını tatmin edemeyen türk erkeklerine niye laf etmiyorsun O... Çoçığu kocam şu an yanımda bana diyor ki hiç hakaret etme dava edelim ondan güzel bir tazminat alalım ister misin ha bana diyor ki en azından avukata para öder mağdur edelim hayatını yakalım mı senin evde kalmış kız kurusu
Soran+1 yılSenin ananı vaeya tüm dünya s.. kmiş o yüzden türk olup olmadığını belli değil sıçm. azsam ağzıma ananın ağzına türk erkekleri versin top ben seni bilmiyor muyum.
Soran+1 yılSenin o ga.. vat baban sizi si.. ktiew sii.. ktiew iyi alıştormış cinselliğe. Or... Pu kızı. Karısını tatmin edemeyen yüzlerce erkek var sen türk kadınına laf ediyorsun senin ırzını namusunu cümle alem s.. ksin ananın ağzına veren erkeklere bak
Soran+1 yılHayat kadını annenin evladına
Cevap sahibi+1 yılBana bak burada anası o. rospu olan birisi varsa o da sensin ki senin gibi anneye küfür eden bir o. rospu yetiştirmiş ondandır anadan saldırman herkesi kendi ananla bir tutma. İşte cümlenden bile kezban bir k. aşar olduğun o kadar belli ki. :D Senin gibi yapmacık evliliği olmuyor ne benim ne de kimsenin sen rahat ol. Tipik erkeğini tatmin etmekten anlamayan bir kezban olduğunu yüzüne vurmam çok ağırına gitti. Senin ağzına ayrı burnuna da ayrı ayrı biber sürerim o ağzını yüzünü de dağıtırım laflarını bil.
Soran+1 yılEğitimsiz çomar ortaokul mezunu ezik Türk kadını diyorsun ya ha Türk kadını dediğin ben iki üniversite mezunuyum senin ağzına sokarım bunları çomar evde kalmış sünepe annen hangi kerhanede belaya bulaştın ananı sağlu sollu s
. kerim cinsel obje erkekler ancak seni s.. kip atar bizim gibisi ile de evlenir or.. ç annenin kızı
Soran+1 yılSana büyük o... Derdim ama a.. mo yanan anana haksızlık etmek istemem 😀. Baban sizi peşkeş çekerek para kazanıyor. Alışmış a..
Mı kardeşim CİNSEL OBJE ;)) HADİ KENDİNİ DEĞİL KOCANI MUTLU ET. AMA DİKKAT ET ANAN GİBİ 100 KOCAN OLMASIN sür... tük anana selamlar y.. arrak hastası ka.. ltak
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçgüdüsel annelik tavrı sergilemissiniz. Hormonel süreçte normal davranışlar. Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım 😇
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Başka kadına gitmesini mi istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemiyorum. Gidemez de zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal şartlarda 7-8 aya kadar yapabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılAma istemiyorum
- +1 yıl
Tabi ki tercih senin saygı duyarım ama kocan azarsa ne yapacaksın
Soran+1 yılKocam cinsellik budalası bir adam değil
- +1 yıl
İstekli olunca budalalık anlamına gelmez sanırım
Soran+1 yılİstekli başka istekli başka
- +1 yıl
Sorun yok demi kocan da hafta da bir isteyenlerden mi
Soran+1 yılİki günde bir.
- +1 yıl
Peki sen istersen
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bisey düsünülmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye istemiyorsun
00 Yorumla
+1 yılolabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne