cinsellik sırasında benimde hoşuma gider, partnerimden de duymak isterim. hatta yaratıcı sıfatlar ekleyerek küfürler ayrı güzel oluyor :) ama normale dönünce asla, arada saygı olmazsa olmazım.
ne kadar aradaki duvarları kaldırırsan o kadar tahrikkar oluyor ilişki, zincirleme isim tamlaması gibi güzel argo ve küfürler modu birden yükseltiyor gerçekten :) sen partnerine küfür eder misin peki :D
Erkekler Ne Diyor
Eşimin hoşuna giderse ki zaten bende çok severim seve seve sert yapar ve argo konuşurum
Benim jargonum sokak ağzı zaten , eşimle de karşımda reisi cumhur varmış gibi konusamam
Yooo argo olmadan olmaz bence
Sen seviyormusun peki
evett
Peki emir almak itaat etmek
karşı tarafın baskın olmasını isterim evet
Sevdim seni profilim açık acaba bir merhaba mi desen bana
cinsellik sırasında mı?
evet
cinsellik sırasında benimde hoşuma gider, partnerimden de duymak isterim. hatta yaratıcı sıfatlar ekleyerek küfürler ayrı güzel oluyor :) ama normale dönünce asla, arada saygı olmazsa olmazım.
kesinlikle ama yatakta güzel dediğin gibi😅
ne kadar aradaki duvarları kaldırırsan o kadar tahrikkar oluyor ilişki, zincirleme isim tamlaması gibi güzel argo ve küfürler modu birden yükseltiyor gerçekten :) sen partnerine küfür eder misin peki :D
yani direkt ona değil ama argo konuşurdum ben de 😂
aa ben direk ona sınır olmadan, bazen yuh falan diyor tüm konsatrasyonum dağalıyor :D
Dm den 1-2 neler konuştuğumuzu yazalım mı :))
Yok karım istedeği herşeyi yaparım
hanımcılık kazanacak
İtaat et rahat et
Eşim ne dersen o 😬😁
yoo niye soğuyum ya:)
Sen ne söylemek istersin
kullanmayı yanlış olmuş, yani eşin kendisine argo kullanmanı istese senden demek istedim 😁
Sen ne duymak isterdin bende onu merak ettim 🤔
Ya işte klasik hitap tarzı şeyler falan
Ne gibi mesela 🙃
o**puum k**takk vs..🤡
Çok masumca bunlar bence 😅
Ya işte türetilir kfjd
Ben söylemek istediklerimi yazamıyorum şu an 😅😅
Yaa merak ettim😅
Yazamıyorum 😅😅😅
Neden soguyayim
Sogumam
Aksine argo olması hoşuma gider