- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBizim için önemli olan da kadının verdikleri zaten verebileceğiniz tek bir şey var onuda vermemek için 40 takla atıyorsanız ne diye paramızı ve zamanımızı boşa harcayalım 🤔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bak iyi güzel erkek kadına maddi manevi destek olmalı ona bişey katmalı. Ama kadında erkeği cüzdanı gibi görmemeli.
Gelelim sana. Sana hep öküzler denk geliyorsa yakınlarda ahir vardır ipini koparan geliyordur 🤭 çevreni degistir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılE zaten bir abaza ile kim olmak ister. Çünkü sana abaza olan başlalarına da abaza olur. Tüm bunlar dışında bir insan her zaman hediye alamaz hediye beklemez zaten ama ufak tefek de olsa ara ara hediye ve sürprizler olması hem kadının mutluluğu hem de ilişkinin sağlığı için iyi olur
18 Yorumla
Soran+1 yılYa olay sürekli hediye değil ama başta kadını tavlamak ve değerli hissetmek için jest yapması lazım erkeğin. Yani benimle erkek arkadaşı gibi buluşan erkekten soğur ve direk bitiririm düşünsene alman hesabı takılıyor ama benle flört ediyor canım bebeğim diyor. İşte öyle biri bardı 2 kere buluştum ayrıldım hem beğendiğini söylüyor iltifat ediyor hem fanım yavrum diye konuşuyor ama hiçbir hediye çiçek ya da ısmarlama yok. İğrenç değil mi. Bedavacı görgüsüz cimri. Gelmiş 30 yaşına bekar bi de maaşı bar. Öğrenciyken bile böyle yapana soğurum.
Soran+1 yılAyrıca aynen öyle abazalar iğrenç çünkü tek derdi neşeli açık güzel kadın. Ben manken gibiyim ondan bana azıyorlar. Ama ortama başka güzel kadın girse ona da azıyor dediğin gibi. İğrenç.
- +1 yıl
E zaten... Mesela ilk buluşmada hesap kadına ödetilir mi hayır. Haklısın yani ki sevgili olunacak kişiyle para muhabbeti vs yapılmaz ya. Bunlar önemsiz detaylar
- +1 yıl
Ee dediğin gibiysen zaten sana azmaları çok çok normal. Ama bu amaç değil araç olmalı çünkü kadın sadece bir beden değil aksine mutlu olması gereken değerli biridir
Soran+1 yılAynen yani ama bana gelenler hem cimri hem öküz hem de bana sadece vücut olarak bakıp seks için istiyorlar. Gerçek ilişki değer sevgi filan değil dertleri. Sadece güzelim fiziğim güzel filan diye yüzüm gözüm ellerim vücudum. Onlara odaklanıyorlar ben de sinirleniyorum çünkü çok eğitimli kültürlü dolu biriyim 4 okul bitirdim üniversite. Zaten hepsinden çok eğitimim.
Soran+1 yılBi de benim malımı maaşımı arabamı sorması ne kadar rezil. Düşün ben kadın olarak ona sormuyorum kardeşim bana soruyor. Terbiyesiz.
- +1 yıl
Maşallah ya ne güzel tabiki güzellik iyidir hoştur ama öncelik bunlar değil sevgi huzur ve ilgi alaka. Bunların dışında karşılıklı olarak bilgi kültür vs alışverişi yapmak önemli beraber sadece seks için vakit geçirmek ise amaç bunu diğer sıradan kişilerle yapsınlar ya. Yazık - +1 yıl
Bir kadına maaş vs sormak ilişkinin ilk yılının ortasında vs olur ya o da hani artık flört evresi biter ciddi yola doğru girilir ki zaten sormadan da bunları öğrenirsin çünkü sevdiğinin her şeyini zamanla yavaş yavaş zaten öğreniyorsun. Önce karşıdaki kişiyi keşfet neler yapar, ne yer ne içer, nelerden hoşlanır, neleri sevmez vs. Senin karşına hep kalitesi düşük kişiler gelmiş demekki baksana
+1 yılErkekler kadınlara hicbirsey yapmak zorunda değildir esitiz diyorsunuz ama hala erkeğin parasında gözünüz
01 Yorumla
Soran+1 yılKes la ezik git eskortla ol o zaman mal. Yapmak zorundasın tabii eşek gibi.
Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Ortam o kadar kötü bir halde ki bırak kadını erkeği millet insan olduğunu unutmuş halde.
10 Yorumla
+1 yılHerkes layığını bulur. Gözü erkeğin parasında olan kadın karşılığını verecek. Bedava kimse kimseye para yedirmez.
00 YorumlaErkegin derdi cinsellik kadinin derdide para.
Sen kendin acik acik soyluyorsun bunu maddi destek veren yok bana bisey almazsa ismarlamazsa diye. Konuya dostluk diye girmissin ama sponsor ariyorsun resmen kendine 😉03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mal. Ben erkeğe ısmarlıyorum erkek de bana ısmarlamalı. Benle ilişki
Yaşayan erkeklere sarkan erkeklere bakıyorum almaya gelince istemeyi
Biliyorlar ama evime eli boş geliyor ya da yemek ısmarlıycam diyor gidiyor en ucuz kalitesiz yere götürüyor. Omu diyorum canım. Cimri parasız vizyonsuz erkekler ölsün. Yani bana benim yaşadığım kaliteyi sunamıyorsa hayatımda yeri yok. Onlarla takılınca standartlarım düşüyor çünkü senin gibi ucuzlar. Sizi pislikler.
Sen benimle tanışmamışsın o yüzden böyle yorum yapıyorsun 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında yazdıklarına bakılırsa temelde kızdığın kişiyle karakter olarak aynısın, sen maddi menfaat istiyorsun kızdığın kişiler cinsel fayda istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYooo ne alaka
Soran+1 yılSonuçta evet cinsel istiyorsa maddi yapacak. Yok öyle beleşe. Erkek seks yapmadığı kıza yedirmek istemiyle sonuçta. Kadın niye cinsellik yaşadığı erkekle bedava olsun ki. Mal.
Soran+1 yılseks eşittir para. Bu kadar basit. Kadınla ilişki istiyorsan paran olmak zorunda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen insanları maddiyatina gore siniflandirdigin sürece doğru insanı bekleme...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelli ki kimse sana bu zamana kadar masraf etmemiş hediye almamış ya da her neyse işte bu durumda suçu karşıya atmak yerine kendine öz eleştiri yapmayı dene neden hak etmediğini bir düşün.
Soran+1 yılHayır mal gayet alan eden oldu ama geneli cimri erkeklerin. Mallar çünkü.
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle insanlara hitap etmesini öğren ki insanlar da seni ciddiye alsınlar maddiyat beklediğin hiçbir ilişki sana mutluluk getirmez sadece mutlu olduğunu sanırsın gelip geçici olduğunu zamanla anlarsın.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü karakterli değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende hep isteyen tarafsın.. sen ne verebilirsin?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin belki sevgi dışında verebileceğin herşeye karşılık sulu bir 🍑.. yani sonuçta aynı kapıya çıkıyor her şey.
+1 yılmaalesef hepsi öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradığım dobra cesur kadın
00 YorumlaYani erkek hoşlandığı kadın için parayı önemsemez
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte öyle olmalı. Yani ben biriyle buluşuyorsam direk parayı önemsemem. Ama karşımdaki 3-5 hesabı yapıyorsa anında soğurum. İşte flört ettiğim bi erkek vardı bana sarkan oydu ben de beğendim ama baktım 2 buluşmada da bana acayip cimri böyle hiçbir şey almıyor ısmarlamıyor hatta bana dahaki ödettirdi. Maaşımı filan sordu. Direk engelledim.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çıkar illa takma
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya bıktım erkek müsvettelerindem ya hep ezik cimri abazalar karşıma çıkıyor. Hiçbir yararları yok bana mallar.
Soran+1 yılMal mısın maddiyatı kötü değil olay. Ne erkekler var fakir ya da öğrenci ama kızl buluşmak hediye almak için para biriktiriyor. Bi erkek kıza sarkıp kahve yemek teklif edip de bunu zorla ödüyorsa gidip en ucuz en kalitesizi yapıyorsa hiçbir kadına sarkmasın abi. Gitsin önce para biriktirsin. Hiçbir ladın sizin sefilliğinizi çekmek zorunda değil. Paran yoksa git bul sonra kadın peşimden loş. Yok öyle ben kadıma 2 kuruş harcamayım ama kadın beni sevsin.
Soran+1 yılHahahaha mal bir yemeğe bok yatalım senle avucunu yala. Zaten hebeş maymunu gibi de tipin var.
+1 yılNerdesiniz ki konuşalım seninle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şansına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaddi destek derken
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler