Cinsel Yaşam Erkekler sevmediği bir kızı dudağından öper mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Neden öper Erkekler sevmediği bir kızı dudağından öper mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevmediğine emin miyiz ya da hoşlanmadığına 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hoşlanıyor gibi davranıyordu Yorumla FitGenç2 +1 yıl öyle davranıyorsa hoşlanıyordur Yorumla
Alazbora Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Oper tabiki de erkek seçiçi olmaz... Eli yüzü düzgün bakımlı blr bayansa rahatlıkla öper 0 0 Yorumla
Abayarjin Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hosuna gidiyorsa kiz öper sevmiyosa bile hoslanmistir 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Öpmez sanmıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Sevmiyorsa niye öpsün.. Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Öper 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkek öper 0 0 Yorumla
Thejuggers Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Öper 0 1 Yorumla Thejuggers +1 yıl Çünkü erkek üremeye programlidir. Fırsat geçse operde dikerde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç öpmedim Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
sevmediğine emin miyiz ya da hoşlanmadığına
Bilmiyorum hoşlanıyor gibi davranıyordu
öyle davranıyorsa hoşlanıyordur
ıstek anlamında ıkısıde yapabılır kızda erkekte ya sence
Oper tabiki de erkek seçiçi olmaz... Eli yüzü düzgün bakımlı blr bayansa rahatlıkla öper
Hosuna gidiyorsa kiz öper sevmiyosa bile hoslanmistir
Öpmez sanmıyorum
Neden
Sevmiyorsa niye öpsün..
Öper dişil sineği bile öper 🤣
Yükselmiş ise her türlü öper
Nefes alıyorsa mümkün
Öper
Erkek öper
Öper
Çünkü erkek üremeye programlidir. Fırsat geçse operde dikerde
Yok herhalde