sevgili gibi baslamistik birbirimize fazla zaman ayirmayinca arada bulusup sevismeye basladik. teni beni cok cekiyor ve ilk iliskim de o. bunu yasayan var mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl37 Yaşında biri ile sevgili olman başta anormalmiş ama, madem ten uyumu yakaladın sorgulamanın anlamı yok, ikiniz de zevk almamaya başlayınca yolunuza bakarsınız. Da ilkinin yaşlı biri olması kötü olmuş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılÖncelikle Türkçene sağlık kardeşim, 37 yaşında biriyle f*ck olmak deyimini ülkemize kazandırdın. Cinsel olarak anlaşıyorsanız korunuyorsanız bir problem yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde olmuştu bir dönem gayette guzeldi arada maddi ihtiyaçlarını da karsiliyordum oyle bir samimiyetimiz vardi harçlık hediye vs da alırdım aklima getirdin :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgili gibiyken oraya evrildi ama ne olursa olsun maddi ihtiyaçlarına yardimci olmali bence
Cevap sahibi+1 yılSeni haketmeli biraz
+1 yılAnormal bir durum yok, kimi istiyorsan onunka ilişkiye girersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Seni doyurucak genc kişilerde vardır yanına yakışanı yap bnce o ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal. 38 yaşındayım ve senin yaşlarında benzer ilişkim olan 5-6 tane kız var şu anda hayatımda
08 Yorumla
Soran+1 yılhiç birine duygu beslemiyor musun
Cevap sahibi+1 yılHayır tatlım ama hiç biri ile de sevgili olarak başlamadık. Senin buddy'nin aksine ben en başta niyetimi söylerim insanlara. Kimseye sevgili olmak için yaklaşıp seviştikten sonra çeşitli bahanelerle ilişkiyi f*ck yapan buddyler haline dönüştürmem.
Soran+1 yılpeki hayatında duygu besledigin biri var mı ve neden bu kadar fazla kişi hic evlendin mi, seks karsiliginda onlara bir sey veriyor musun
Cevap sahibi+1 yılVar mı daha soracağın soru? Tümden hepsini sor. Öyle cevaplayayım
Soran+1 yılyok
Cevap sahibi+1 yılŞu sorduğun soruların cevaplarında ilişkin olan şerefsizin davranışlarının cevabını bulamıcaksın. Ben sana aradığın cevapları söyleyeyim istersen. O adamla bi daha görüşme. Ciddi bi ilişkin olmasını istiyosan iş gerçek anlamda ciddiyete dökülmeden kimseyle sevişme. Şu an kullanılıyosun ve zerre farkında değilsin. Ten çekiciymiş filan bi şeyler.. kanka biri seni f*ck yapmış, hiç bi zamanda hislerine karşılık vermicek. Gencecik kızsın. Kullandırtms kendini
Soran+1 yılama boyle soylediginde sevismek erkege has bi olguymus gibi geliyor kulağa. sen yine de sorularima cevap ver
Cevap sahibi+1 yılMeseleye bu açıdan bakıyosan problem yok. Soruların cevaplarını özelden vereyim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılReşit olduktan sonra seksin yaşı olmaz. Kimden zevk alıyosan onunla devam et. Yaşa takılma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. yani bana göre sadece seni tensel kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal büyük sevince
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sana yazık olur bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Demekki birbirinizi tatmin ediyosunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzelmiş şanslı adam
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
+1 yılolabilir
00 Yorumla
+1 yılDegil
00 Yorumla
+1 yılnormal helal devam
00 Yorumla
+1 yılGayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yaş farkı var ne işi yapıyor ve ilkin mi