Cinsel Yaşam Erkeğin penisini avuçlayınca neler hisseder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Erkeğin penisini avuçlayınca neler hisseder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Erekte olur cok haz alir elinde sertlesir veya coktan o asamayi gecmis olur amatorse eline bosalip utanabilir 1 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Bişey hissetmez. Ama bir kadın avuçlarsa hoşlandığı için direk kalkar. Benimkini kaldırmak istermisin 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Pek iyi olmuyor ya. Elini pantololunun içine atıp yaparsan daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Ben sarılınca zaten o etkileniyor buna gerek yok 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kobrayı uykudan uyandırırım sonrada bir deliğe girmeden uyumaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalkması garanti değil. Aranız varsa yani duygusal an olursa kalkar. Aklını alırsın. Hiç bir şey yok iken yaparsan şaşırır kalır. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Herkes aynı hissetmez. Ben deşarj olurum. Ağza da girerse terapi etkisi yapar. 0 0 Yorumla
Mertela Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ortama göre değişir ama kalkar ve zonklar genelde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki orada seks yapmasa tutmaya calişşa ama kadin devam etse ne olur Yorumla Mertela +1 yıl Tabi ki kişiye göre değişir ama normalde daha da yükselmesi lazım yükselmiyorsa diğer türlüsü sıkıntı merak ettim olayı yazsana dm Yorumla
yengec0775 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Testislerim avuçlaninca içimdeki hayvan ortaya çıkıyor 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sana doğru diklenir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya kocamsa leki Yorumla Soran +1 yıl Peki* Yorumla criollo +1 yıl her türlü kalkar. Ama bence testisleri avuçla daha keyifli oluyor Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Tahrik olur, azar 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Peki orada seks yapmasa tutmaya calişşa ama kadin devam etse ne olur Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl 😃😃illa patlatcan adamı. Yorumla Soran +1 yıl 😍🤭 Yorumla Soran +1 yıl 😍 degil😂* Yorumla Soran +1 yıl Olcak Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Ne değil 😃🤔 Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Ne ne olcak ya😃 Yorumla Soran +1 yıl 😍Bu yanlis oldu😂 olacak Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Aman be bnde bişey sandım 😌😃takıldığın şeye bak Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çıplak haliyle mi pantolon üzerinden mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pantolondan Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Doğru yeri tutarsan zevk alır ama yanlışlıkla testisleri tutarsan zıplatırsın Yorumla
BisexualEnergy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genelde ohhh diyorlar severim handjob 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalkar dikleşir, biraz daha devam edersen... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne olur ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşalır oluk oluk, pantolona külota hatta eline bulaşır Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hemen tahrik olur 2 0 Yorumla
ek_hesap Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl sıkıştırdıkça haz olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki orada seks yapmasa tutmaya calişşa ama kadin devam etse ne olur Yorumla ek_hesap +1 yıl hazzı artar boşalır Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl ne olsun istiyon 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Azsınlar ama o ortamda turmaya çalışsınlar iste o yuz ifadelerini görmek istiyorum 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Tutmaya* Yorumla Liim10 +1 yıl ketçap mayonez? Yorumla Soran +1 yıl Olmasın🙂 Yorumla Liim10 +1 yıl tamam hazırlıyorum paketinizi Yorumla Soran +1 yıl Tamam kargo ücreti ne kadar🙂 Yorumla Liim10 +1 yıl yakınsa ucuz Yorumla Soran +1 yıl Tam fiyat ver yarina kadar da gelsin😀 Yorumla Liim10 +1 yıl şehir neresi efendim Yorumla Soran +1 yıl Yaz İstanbul Yorumla Liim10 +1 yıl hayırlısı be efendim Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sen ne hissedersin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim penisim mi var knk Yorumla Mkocbas +1 yıl Vardir belki Yorumla Soran +1 yıl Tövbe tövbe ne diyorsun sen ya😂 Yorumla
delioglan03 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bi avuclasana benimkini nasil hissedecem acaba 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok tahrik olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Erekte olur cok haz alir elinde sertlesir veya coktan o asamayi gecmis olur amatorse eline bosalip utanabilir
Bişey hissetmez. Ama bir kadın avuçlarsa hoşlandığı için direk kalkar. Benimkini kaldırmak istermisin
Pek iyi olmuyor ya. Elini pantololunun içine atıp yaparsan daha iyi olur.
Ben sarılınca zaten o etkileniyor buna gerek yok
Kobrayı uykudan uyandırırım sonrada bir deliğe girmeden uyumaz
Kalkması garanti değil. Aranız varsa yani duygusal an olursa kalkar. Aklını alırsın. Hiç bir şey yok iken yaparsan şaşırır kalır.
Herkes aynı hissetmez. Ben deşarj olurum. Ağza da girerse terapi etkisi yapar.
Ortama göre değişir ama kalkar ve zonklar genelde
Peki orada seks yapmasa tutmaya calişşa ama kadin devam etse ne olur
Tabi ki kişiye göre değişir ama normalde daha da yükselmesi lazım yükselmiyorsa diğer türlüsü sıkıntı merak ettim olayı yazsana dm
Testislerim avuçlaninca içimdeki hayvan ortaya çıkıyor
Nasıl tarif edeceğimi bilmediğim büyük bir haz...
sana doğru diklenir
Ya kocamsa leki
Peki*
her türlü kalkar. Ama bence testisleri avuçla daha keyifli oluyor
Tahrik olur, azar
😃😃illa patlatcan adamı.
😍🤭
😍 degil😂*
Olcak
Ne değil 😃🤔
Ne ne olcak ya😃
😍Bu yanlis oldu😂 olacak
Aman be bnde bişey sandım 😌😃takıldığın şeye bak
Çıplak haliyle mi pantolon üzerinden mi
Pantolondan
Doğru yeri tutarsan zevk alır ama yanlışlıkla testisleri tutarsan zıplatırsın
Genelde ohhh diyorlar severim handjob
Soruya bak fındık topluyor sanki 😀
Kalkar dikleşir, biraz daha devam edersen...
Ne olur ki
Boşalır oluk oluk, pantolona külota hatta eline bulaşır
Penisi acuçlanmış hisseder dhshs
O his anlatılmaz ki
Şeyinde el hisseder
Hemen tahrik olur
sıkıştırdıkça haz olur
hazzı artar boşalır
ne olsun istiyon
Azsınlar ama o ortamda turmaya çalışsınlar iste o yuz ifadelerini görmek istiyorum 🙂
Tutmaya*
ketçap mayonez?
Olmasın🙂
tamam hazırlıyorum paketinizi
Tamam kargo ücreti ne kadar🙂
yakınsa ucuz
Tam fiyat ver yarina kadar da gelsin😀
şehir neresi efendim
Yaz İstanbul
hayırlısı be efendim
Sen ne hissedersin
Benim penisim mi var knk