Benimki ilkinde demir gibi sert ve dikdikti. Yatırdım öyle altıma düzelttim birdenn bir sapladim offf çığlık attı. Daha önce deneyimi olmasına rağmen bağırta bağırta yaptım
Sıkıntı etme, iyice ıslatarak şehvetle birlikte yaparsan hissetmiceksin bile... Tabu yapmışlar kızlara bunu, bir kere hafif bir şey hissedeceksin ve onu daha sonraki sekslerde ilk girişte her zaman hissedeceksin. Ama alışmış ve biliyor olacaksın... şu an bilgisizsin korkman ondan...
🙈 hayır dedim devam eti üstüme çıkmış zaten yalvarmaya yalamaya.. zaten tutuyor kalçamı..😑 offf işte yaptı istediğini sadece s. eks yapmicam dedi korkma.. boşalana kadar yapıyor hep
Et parçası gibi obje gibi kullandırmaya devam et kendini aferin. Seni sıkip bıraktığında ağlarsın burada unutamıyorum beni kullanıp attı iyi değilim yardım edin diye..
Yok sek. s yapmıyoruz dedim ya ama adam benden daha büyük yani 30 a yakın ben 20 (16) gibi. İlla fark var bide libido da bide ben fazla çekiciyim. tatlı, oynak. Benle oyunda oynuyor kart. Telefon. uno. saklambaç. Yemek de aliyor. Bana bakıyor yani. Çok kıskanç da. Gün batımı sahil, yıldızlara bakıyoruz.. Sinema gün batımı ama ila cinsellik de var. bir şey diyemiyorum utançtan... öyle işte evlenice de cinsellik varki. Sanırsam gerçekten iki cins yan yana olmuyor.. ..
Bende de ilerde hayatta başka tecrübeli var. Ben mesala çok kolay üzülüp anlayabilirim o çok sakin hemen sakinleşiryor bir şey alıp bana, söyleyip, sarılıp sıkı. Geçen bileklik gitti...😂benim yok... annem altın aldı lise hediyesi... Alırım yenisi dedi ya... açık sevindim. 😂 Yapacak bir şey yok. Adam gözü bende hep 😂 beyaz tenli güzel genç sevilmi çıtır. Sexy😂
😂 yok çakma erkek benle ne yıldız baktı. Ne dondurma aldı bana. Ne bileklik kayboldu diye başka getirdi ne umursadi benim duygularımı ezip geçtiler hep. Ne kucağıma yatı.. kafasını okşayım diye..
Benle gezmesi bile çakma erkek.. değil sinema. Bana hep yemek alıyor 😂 besliyor azıma bebek gibi 😂bazen babamı valla karışıyor kafam çok yapışık ama yatakta gene belli erkek olduğu 🙄🙄🙄🙄🙄🥒🥒🥒🥒
:( benim isteğimi yapmıyor ilgimi çekti diye yetiryor denemesi :( başkaları öyle değil di tek.. seks istedi vermedim ama tekmeyi de yedim .😂 dövdü valla
Abi sevse ne ilgilenir ne de bir şey alır bana. ağladım ben bileklikli için onu bile alicak ya! Sen nasıl anlamıyon çakma erkekle seveni!!! Çakma ilgileniyor bileeee senle laf salatası tek.
😂 ama adam benle uno bile oynuyor ben seviyorum diye. Beni daya bile çıkardı göstermek için. Birkaç dakika sonra indik üsüdum diye 😂😂😂yeni geldik yaaa!!! Gün batımı göstermek istedi. Dondurma aldı sahile oturduk. Birgün bataneye sarılıp yıldızlara baktık. Adam bana gülmesi gözleri bile farklı 😀 çakma erkek de ne igli zaman gördüm... Saygı yok... laf tek... laf... Adam erkek arkadaşlari önünde pilavı ayırıp eti önüme koyuyor et yiyim diye 😂😂😂😭😭😭😭ya koparıp... hepsi güldü oda ciddi ciddi yemen lazım 😭😭😭
🙈 evet tatmin olmak içinde olabilir ama benle huzurlu mutlu.. evlilik te öyle değil mi... S. ek. s bekleniliyor illa karşıdan 🙈 saygı şefkat. Sadık. Bizim iş karışık biraz sürecek bizde.🙈
🙈 Kucağıma yatmasi okşuyorum kafasını. Benle güvende işte 🙈 gardiyan hapisanede. 🙈 Askeri bir şey.. ilkiyimde 🙈biraz fazla meraklı galiba bide heyecanlı da çok iş de yoruyor.. onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Birkaç saniyelik bir şey için en özel anınızı kötü yaşamayın. Eşiniz dikkatli olursa hiçbir şey olmaz.
Benimki ilkinde demir gibi sert ve dikdikti. Yatırdım öyle altıma düzelttim birdenn bir sapladim offf çığlık attı. Daha önce deneyimi olmasına rağmen bağırta bağırta yaptım
Niye in sevisme yapmadin... bagirta mi
Evet on sevişme oldu canim ilişkiyi anlattım ben sadece yoksa vajinasını öyle bir yaladim ki offf off ağzıma boşaldı
Korkacak bişey yok. Bacaklarını aç ve kasma kendini
\_/
Nr
Ne baskadi halimi bu
Bazı kızlar bunu abartıyor
Sulanma problemin yoksa
Canım yanmaz.
Canın yanmaz :)
Yok sorun da 🤣 kalin ondan urkuyoeum ama dogum daha büyük birsey cikiyor oda var
Bişey olmaz :)
ağladım ama içime içime ağladım skxjsj belli etmedim kendini serbest bırakınca her şey daha çabuk bitiyor ama acıyor yine de dayanıklı olmak lazım
Seni rahatlatmadimi
Yani in sevisme Galan oynamadi.. islaninmi okadar kotumu oldu ya
Anlayisli biriyle yapman lazim. tavsiyeler verim sana tkp lutfen
Sana tavsiyem ilkinde muhteşem bir oral yaptır kendine
Onu yapamiyor🤣
Olmaz , senin iyice sulanman ve Vajinal kasların gevşemesi lazım
😂 Baska seyleri iyi yapiyor onda. canim sikiliyor
🤣 birakmiyor da Beni illa yapicak bilmiyorum. Ohren Ohren galiba ancak 😅😅😅
Eğer partnerin de deneyimsiz ve anlayışsız olursa korkmakta fazlasıyla haklısın.
Evet ikimiude 🤣
Ikimiz...
Bence çok iyi öğrenmeye çalışın, partnerin de girmek için heyecana kapılıp acele etmemeli, yoksa sonucu çok travmatik olabilir.
😅 hic girmedi ama evlenice derim yavasla.. kafami kirarim yoksa 🤣🤣🤣
Girmediğini anladım, zaten ilk gireceği zaman için yazıyorum bunları.4 kadının ilki olmuş bir erkek olarak deneyimimi aktarmaya çalışıyorum.
😂abi Viren Ben degilim yanliz
Giren
sen girdin demedim, iyi oku
Yapma o zaman... 😉
...
Sıkıntı etme, iyice ıslatarak şehvetle birlikte yaparsan hissetmiceksin bile... Tabu yapmışlar kızlara bunu, bir kere hafif bir şey hissedeceksin ve onu daha sonraki sekslerde ilk girişte her zaman hissedeceksin. Ama alışmış ve biliyor olacaksın... şu an bilgisizsin korkman ondan...
Aj
Ah😅
Ah derken?
Ok Yani
Çok hoş.
korkma. Uçacaksın. Uçalım mı
... Dede ya
Ya ne dedesi 😁 yapma böyle kalbim kırılıyor. Ver yetkiyi gör etkiyi 😂
Dede 41 sin
Görmen lazım
7/8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak
😂😂😂😂
Benimki bence okadar beklemez😂
Neden olmadi
Alamıyor asla
İlk her kız korkar ama sonra hep zevk
Ah
Netesi zevk ki yalamak siviyi
Yapınca anlarsin
Evlenicne var daha 😂 oho Ben anlamiyorum Gene neresini seviyor Bildung yag yag
Git yag. Meme yag et
🤪 güzeldir güzel
Yapma pişman olursun kullanıp bırakır seni
😂 sordu bakiremiyim diye. Gormedi. Tammam dedi
😂 sadece tammam.
😂 evlenice ancak
Onumde 😂 birkac millimetre mesafe Vardi 😂nasil dayandi ise
Tut kendini. O seni kullanmak için herşeyi yapar her yalanı söyler sakın inanma.
Ya anlamiyorum bakire olmasam gircek. Olmadim icin beklicek! Neyin kafasi
Ya onumde iste koklese gircek itip
Siz bi o iş hariç herşeyi yaptınız heralde
😂 ya see. x yapmadik hic her gece optu heryerimi yalayip tammam surtu ama girmedi. Bamyoda Beni yikamak bile istiyor
Yaşlarınız kaç bu ne hız
😭 ya o is haric. bide azima almadim..🥒 Ben Napayim ustume kocaman Adam cikmissss
İzin verme ne demek ne yapayım? Yaşlarınız kaç sizin
28 ben20 ama pek Ori login degilim ya
Iri. olgun
😂ustume cikti yalvarda.. yalmaya
... dakikkalarca... yapisti kalcama 😂 olan oldu. Bari , gormiyor icime😂
Yalvardi
Sen herşeyi yapmasına izin vermişsin soksa sesin çıkmayacak zaten
🙈 hayır dedim devam eti üstüme çıkmış zaten yalvarmaya yalamaya.. zaten tutuyor kalçamı..😑 offf işte yaptı istediğini sadece s. eks yapmicam dedi korkma.. boşalana kadar yapıyor hep
Hayır dediğinde kendini tutmasa nolucak
😂abi28 adam ben desem de dinlemez... korkuyorum 😂 kızgın bakıyor kucakğina gelmesemmm
Lan sırf korktuğun için sıkmesine izin mi vericeksin bu nasıl bi kafa?
😂 öpücük vrrmesem aşkınım ama diyor 😂 sarilmasam o sarılir sıkar beni 😂bırakmaz
Si. kmedi 😅 ve tecavüz de öyle değilmi dinleyenmi var ya hayır desek...
Et parçası gibi obje gibi kullandırmaya devam et kendini aferin. Seni sıkip bıraktığında ağlarsın burada unutamıyorum beni kullanıp attı iyi değilim yardım edin diye..
Yok sek. s yapmıyoruz dedim ya ama adam benden daha büyük yani 30 a yakın ben 20 (16) gibi. İlla fark var bide libido da bide ben fazla çekiciyim. tatlı, oynak. Benle oyunda oynuyor kart. Telefon. uno. saklambaç. Yemek de aliyor. Bana bakıyor yani. Çok kıskanç da. Gün batımı sahil, yıldızlara bakıyoruz.. Sinema gün batımı ama ila cinsellik de var. bir şey diyemiyorum utançtan... öyle işte evlenice de cinsellik varki. Sanırsam gerçekten iki cins yan yana olmuyor.. ..
Kullandırma kendini seni bırakıcak inan bana.
Bende de ilerde hayatta başka tecrübeli var. Ben mesala çok kolay üzülüp anlayabilirim o çok sakin hemen sakinleşiryor bir şey alıp bana, söyleyip, sarılıp sıkı. Geçen bileklik gitti...😂benim yok... annem altın aldı lise hediyesi... Alırım yenisi dedi ya... açık sevindim. 😂 Yapacak bir şey yok. Adam gözü bende hep 😂 beyaz tenli güzel genç sevilmi çıtır. Sexy😂
Ah bebeğim benim seni bu yarım aklınla herkes kullanır 🤦♂️ Yapma işte çok üzülürsün ilerde
😂 yok çakma erkek benle ne yıldız baktı. Ne dondurma aldı bana. Ne bileklik kayboldu diye başka getirdi ne umursadi benim duygularımı ezip geçtiler hep. Ne kucağıma yatı.. kafasını okşayım diye..
Seni kullanabilmek için yapıyor zaten bunları. Başka bir amacı yok tek derdi kendini tatmin etmek seni cinsel obje olarak kullanmak
Benle gezmesi bile çakma erkek.. değil sinema. Bana hep yemek alıyor 😂 besliyor azıma bebek gibi 😂bazen babamı valla karışıyor kafam çok yapışık ama yatakta gene belli erkek olduğu 🙄🙄🙄🙄🙄🥒🥒🥒🥒
Benle zaman geçirmedi çakma erkek. Nede ilgilendi duygularımla. :(
:( benim isteğimi yapmıyor ilgimi çekti diye yetiryor denemesi :( başkaları öyle değil di tek.. seks istedi vermedim ama tekmeyi de yedim
.😂 dövdü valla
Evet kullandırma dedinde hayır desek dinlenmez kiii
Dokundurtma kendine. Dinlemez ne demek gecenin bi vakti biri seni sıkıştırsa dinlemeyecek diye sesini çıkarmadan verecek misin
Abi sevse ne ilgilenir ne de bir şey alır bana. ağladım ben bileklikli için onu bile alicak ya! Sen nasıl anlamıyon çakma erkekle seveni!!! Çakma ilgileniyor bileeee senle laf salatası tek.
Umursamıyor
😂 ama adam benle uno bile oynuyor ben seviyorum diye. Beni daya bile çıkardı göstermek için. Birkaç dakika sonra indik üsüdum diye 😂😂😂yeni geldik yaaa!!! Gün batımı göstermek istedi. Dondurma aldı sahile oturduk. Birgün bataneye sarılıp yıldızlara baktık. Adam bana gülmesi gözleri bile farklı 😀 çakma erkek de ne igli zaman gördüm... Saygı yok... laf tek... laf... Adam erkek arkadaşlari önünde pilavı ayırıp eti önüme koyuyor et yiyim diye 😂😂😂😭😭😭😭ya koparıp... hepsi güldü oda ciddi ciddi yemen lazım 😭😭😭
Umarım üzülmezsin
🙈hep sıkışıyor ki... ama evlenice yapicaz dedi. Yapsa şimdiye yapardı
🙈 yarım aklım yok benim
🙈 evet tatmin olmak içinde olabilir ama benle huzurlu mutlu.. evlilik te öyle değil mi... S. ek. s bekleniliyor illa karşıdan 🙈 saygı şefkat. Sadık. Bizim iş karışık biraz sürecek bizde.🙈
🙈 Kucağıma yatmasi okşuyorum kafasını. Benle güvende işte 🙈 gardiyan hapisanede. 🙈 Askeri bir şey.. ilkiyimde 🙈biraz fazla meraklı galiba bide heyecanlı da çok iş de yoruyor.. onu
İyi aferin size birlikte mutlu olursunuz umarım
🙈 sağol ama cocuk isityor benden ben onları nasıl çıkarcam
🙈 amin. İyi Güner inşallah
O hissi çok güzel 🥵
Hangi his
Icine girmesimi.. surtmesi sicaklik me bilim
Basıyla dudaklarinin arasında yikari assagi ayırıp içine girip o sicakligi ıslaklığı hissetmek🥶
Häaaa pen. idin basiii
Pe. nis.
Ok 🙃
Acidan zevkten dört köşe olursun
😂 bence bayilcam onun suratini gorunce Ben siritiyorum. kizarip... org. a suratimi bilmiyorum
😂🙈aaaaaa yapamiyorum o yuzu gorunce
Bunu ben diyorum kız o degil😂😂😂
😂 abi ama oyle.. Ben dayanamiyorum cidi kalamiyorum o surati gorunce
Komik mi surati
Adama dokunmayasim geliyor 😂 kizariyorum... adeta aaah oluyor 😂😭😭😭
Çirkin mi adam😂😂
😂😭😭😭😭 nerden biliyom.. Yani top model degil Ben ancak 😂olurum ama icini yerim. Ici guzel
😂 ya abi 28 o Ben 20.(17gibi)
Ciddiye almamissindir😂😂😂
Ufak bi çocuk beceremeye çalışıyor gibi
Hahahaba
Yok ciddi olamiyorum.. uttaniyorum
Yani 🙈🙃 gormeyim suratini.. rahatlatinca
Ufak cocuk degilim ya. Boy farki da yok pek. 😂
Bende biriyle yaşadım çok utaniyordu
😂 valla rahat yok hep ustumde 😂😂😂 illa yapicak birsey
Zorla duruyor gibiydi ama benden daha istekliydi yaz sana bana bu arada
🙃ne neee yazimmmm neeee
Hayır ona diyorum ufak çocuk diye