Sevgilimle ayrılalı 6 gün oldu ama sanki bir umut var hâlâ içimde. Ayrılma nedenimiz ise cinsellik istediği ve bende istemediğim için ayrıldık. Cinsellik olmadan devam etmesi zor görünüyor ileride sıkıntı yaratır falan dedi. Ben ondan bunu hiç beklemiyordum sonra tamam yolun açık olsun dedim seninde dedi ve bitirmişti bir buçuk saat sonra uzun bir mesaj attı gerçekten sevdiğini anladım ondan sonra uzun oaragraflar halinde konuştuk ama fikri aynıydı benimde fikrim aynıydı. Daha fazla uzatmadık o yüzden. Daha demin bir reels videosu gördüm güzel bir şekilde ayrılmışlar biz gibi yorumlara en azından hâlâ umut var falan yazmışlar. Bende bir umutlandım. Senin dediğin gibi düşündüğümde öyle olabilir miyim bilmiyorum falan dedi yani ihtimal vardı benim dediğim gibi olmasının. Her konuda iyi anlaşıyorduk sadece bu konusu yüzünden ayrılmak istedi. Umutlanıyorum yani acaba fikri değişir de beni böyle kabul eder de döner mi diye. Her an yazacak gibiyim onsuzluğa dayanamıyorum çok bağlanmıştım. Sizce hâlâ umut var mı bekleyeyim mi ya da ben yazsam mı?
+1 yılSenin bir ilişkiden beklentin duygusal hislerden oluşurken onun ki tamamen cinsellikten oluşuyor. Şimdi bu hislerini senin için bastirsa bile değişeceğini zannetmem. Yolu uzun veya kısa yoldan bitirmeye çalışmak varılacak noktayı değiştirmez maalesef. Eninde sonunda ilk düşünceleri ve istekleri canlanır, üzülen yine sen olursun. O ise isteklerini yerine getirecek başka bir enayi bulur. Bence ilişkiyi sen bitir ve için rahat olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin o isteklerini yerine getirecek ve onu mutlu edecek birisni bulur. Ama ben bana onun gibi iyi davranan birini bulamam
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilin yolunu çizmiş aslında, her ilişkide beklentiler olur tabiki, yüzeysel yasanacak şeyler olabilir ya da bir taraf istemiyorsa onlar bile olmaz. İlişkiye girmiyoruz diye gittiyse, tekrar dönüşü yine ayni beklentiler içinde olur, senin taviz vermeni bekliyor sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte daha öncesinden hiç cinsellik bahsetmemişti zaten bu konuyu açtığında senden böyle bir şey beklemiyordum falan dedim. Belki fikri değişir evlenmeyi bekler diye düşündüm bir umut. Çünkü ciddi düşünüyorduk
- +1 yıl
Ne kadar süredir beraberdiniz
Soran+1 yılYa komik gelebilir ama 2 aydır konuşuyorduk gerçekten bağlanmıştım sevdiğini hissettiriyordu bizde devamını da konuşuyorduk yani evlilik
- +1 yıl
2 ayda bu kadar ciddi şeyler konuşmak bile doğru değil, tabiki komik gelmedi lütfen yanlış düşünme, ama evlilik ve cinsellik gibi şeyleri konuşmak için çok çok az bir süre
Soran+1 yılTeşekkür ederim anladığın ve komik gelmediği için. Evet az bir süre ama dediğim gibi iyi anlaştığımız için devamı gelir sanıyorduk. Başkası bunları yaşamış olsa bana da az bir süre gelir ama olayın içinde olunca değişiyor. Birde ailemize konuştuğumuzu ne zaman söyleriz diye sormuştum işte hızlı gidiyoruz falan demişti ama kendisi cinsellik konusunu açtı. Ve biz hiç buluşmamıştık daha uzak mesafe ilişkisiydi
- +1 yıl
Aslında yolun başında iyi olmuş fikirlerin ortaya atılması. Daha önceden tanıdığın birimi?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hiçbir şey kaybetmedin yani sej
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kanka adam haklı ya, cinsellik olmasan sıradan bir arkadaşından farkı kalmıyor. Sevgililiği özel yapan şey, seksin sevgiliyle yapılması zaten o da olmazsa başka her hangi bir insandan ilişkinin bir farkı olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne alaka ya? Gayette seks olmadan güzel vakit geçirilebiliyor. Önceden sevgiler gerçekken seks mi vardı Allah aşkına. Karşındaki kişi istemiyorsa ve seviyorsan evlenmeyi beklersin yani
Soran+1 yılTamam kanka gerçek aşkta cinsellik var.
Bence senden cinsellik istemiş zaten bundan dolayı kararı değişmez ve sevdiğini de sanmıyorum açıkçası seven erkek sevdiğine kıyamaz yaşayacaksa evlendiğinde yaşar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok fikir değiştirilecek bi konu değil bence. Cinsellik bekleyen de, beklemeyen de kendi etik değerlerine göre haklı. Bugün beklemem senden barışalım dese yarın benim de ihtiyaçlarım var yalanını kullanıp aldatacaktır emin ol. En azından dürüstçe söylemiş bitirmiş
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın aslında ama daha önce bu konuyu hiç söylememişi böyle bir beklentisi olduğunu söylese zaten ilişkiye başlamazdım. Belki dedim beni böyle kabul eder devam etmek ister bir umut işte 🥺
Cevap sahibi+1 yılSen onu öyle kabul edip ilişkiye girmeyi kabul eder misin?
Soran+1 yılHayır ama din konusunda islam dinine ke dinine kendimi yakın hissetmiyorum falan diyordu bende böyle kabul ettim onu ama o beni edemedi
Cevap sahibi+1 yılİşte olay o ama, sen de kabul etmemişsin ki beni böyle kabul etsin diye bekliyorum diyosun. O da ilişkileri bu şekilde yaşayan bi insan demek ki. Uyumlu değilmişsiniz sadece
Soran+1 yılDiğer tüm konularda uyumluyduk of ya bir daha bulamam onun gibi seven
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki ayda bence biraz erken. İnsani tanimak icin bile cok erken. Bende cok yaşadım maalesef sonunda cekip gittiler. İstediğini alamayinca neden gözüm disari kayiyor hic kendini sorguladin mi dediler. Bilmiyorum birlikte olduğun kişi ileride evli olduğun kişiyle ayni olur mu. Ama yaptığında sana vicdan azabi cektirecek biseyi baskasini mutlu etmek veya onunla iyi gecinmek icin degisme. Birak gitsin. Kaderinse zaten döner gelir kendini zorda koyacak birseg yapma. Ben sevgilimi mutlu etmek icin yaptığım oldu cokta guzel anlasmistik. Zorunlu uzak mesafeye gecince o seyi baskalarindan ister olmus sanirim bilmiyorum. Bazi seyleri keske yasamasaydim. Ve hpv oldum o kisi de gitti. Şu an sadece kendimi düşünüyorum gecmise donsem yapmazdım temiz kalirdim vicdanen tahat hissederdim. Ama tabi ki yasamak sejin icin normal biseyse yani cinsel hayatın bekaretin vs yasamak jstiyosan kendin bilirsin. Benim dusuncelerim bunun zitti olmasina ragmen hata yaptim.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan ne kadar sürer ki bir ilişki neden istemiyorsun? Bunu sor kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılGayette sürer. Şu algılarınızdan bir çıkın herkes cinsellik yaşayıp evlenmiyor. Cinsellik olmadan da gayet mutlu olanlar var.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni sevse cinsellik için ayrılmaz az akıllı olun ya lafa bak ilerde sorun çıkarmış evlen o zaman ilersi için senle bir planı yok ciddi değil sen de kendini kaptırmissin belli o çok kız bulur onla yaticak sakın geri yazma öyle erkeklerin niyeti belli seni sevdiği falan da yok çıkar artık şu at gözlüğünü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Seni kullanmak istiyor sen de halen kendin kaşınıyorsun
00 Yorumlaboş ver unutursun, bende aynı şekilde ayrılmıştım.2 yıl acisini yasadim simdi cok mutlu bir iliskim var..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevindim senin adına. Sanırım benim karşıma onun gibi iyi davranan birisi hiç çıkmaz artik
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin düşüncene saygı duymayana anında sttiri çek. Kimsenin değişeceği yok çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz senin iş, yine dönse yine cinsellik isteyecek
00 YorumlaSakın geri adım atma, sen yazarsan kabul ettiğin iması oluşur
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet kendisi yazmadıktan sonra olmaz ama keşke yazsa dayanamıyorum onsuzluğa. Fikri değişse yazar mı sence?
+1 yılsevişme bile yoksa adam haklı maalesef
43 Yorumla
Soran+1 yılBen kapalıyım merak ediyorum dedi sacımı bile göstermedim. Madem benimle bir ilişkiye başlamayacaktı sinir olduğum şey bu. Ayrıca evleneceğinin garantisini nasıl verebilir ki bu düşüncede olan birisi?
- +1 yıl
öpüşm sevişme olabilir bekaretini vermek zorunda değilsin ama sen bilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok erkekler bir yere kadar sabreder
00 Yorumla bence olmaz sana göre ters sonuçta bir zaman sonra yine senden isteyecek
00 Yorumla
+1 yılBir şeyler yaşandı mı ki
00 Yorumlamantıklı olanı yapmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstekli olmayasın
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye?
Soran+1 yılHayır. Dediğim gibi kararımda netim sadece belki o beni böyle kabul edebilir diye
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer