Sevgilimle ayrıldık ama ben vazgeçemiyorum. Yazsam mı?

Sevgilimle ayrılalı 6 gün oldu ama sanki bir umut var hâlâ içimde. Ayrılma nedenimiz ise cinsellik istediği ve bende istemediğim için ayrıldık. Cinsellik olmadan devam etmesi zor görünüyor ileride sıkıntı yaratır falan dedi. Ben ondan bunu hiç beklemiyordum sonra tamam yolun açık olsun dedim seninde dedi ve bitirmişti bir buçuk saat sonra uzun bir mesaj attı gerçekten sevdiğini anladım ondan sonra uzun oaragraflar halinde konuştuk ama fikri aynıydı benimde fikrim aynıydı. Daha fazla uzatmadık o yüzden. Daha demin bir reels videosu gördüm güzel bir şekilde ayrılmışlar biz gibi yorumlara en azından hâlâ umut var falan yazmışlar. Bende bir umutlandım. Senin dediğin gibi düşündüğümde öyle olabilir miyim bilmiyorum falan dedi yani ihtimal vardı benim dediğim gibi olmasının. Her konuda iyi anlaşıyorduk sadece bu konusu yüzünden ayrılmak istedi. Umutlanıyorum yani acaba fikri değişir de beni böyle kabul eder de döner mi diye. Her an yazacak gibiyim onsuzluğa dayanamıyorum çok bağlanmıştım. Sizce hâlâ umut var mı bekleyeyim mi ya da ben yazsam mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Allahım ya sorunun konusunu aşk ilişkileri yaptım site yine değişirmiş. Lütfen aşk ilişkisi hakkında düşünerek yazınn
Sevgilimle ayrıldık ama ben vazgeçemiyorum. Yazsam mı?