cinsel isteğim arttığında yalamak çok istiyorum ama normalde mantıklı düşündüğümde iğrenç geliyor , tadı nasıl? bana zararı olur mu? bu yapılması gereken bir şey mi ne dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Yapmamak mantıksızlıktır eğer sekste cinsellikte onu yapmam bunu yapmam o iğrenç bu günah dersen eşini kendinden soğu Tursun ve bana göre de benim kendi şahsi görüşüm bu tamamen cahilliktir midem bulanıyor yapmayacağım etmeyeceğim demek yapmayacaksın evlenmeyeceksin o zaman oral seks çok güzeldir yapmanızı tavsiye ederim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa zate libido çok arttığı zamanlar her haltı yapmak yaşamak istersin. Sonra kanıksarsın, sonra yaşam felsefesi gibi olur. Oralsiz olmaz diyor çoğu kız ksde baksana. Gerçi kendine yapılmasında ısrarcı olan taraf daha fazla. Ben ta ortaokulda gördüm sekiz dergisi 1 kere sonra lise zamanı epey dergi aldım okudum oralarda gördüm az da olsa. Sonra lise 2 ya da 3'de bir prn cdde gördüm tuhaf geliyordu bana. Sonra çok azdıkça yapacak partner bulamadıkça her şey normal geliyor artık.
010 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sağlıkçıyım ve orali yapan yapana hiç sıkıntı çıktığını görmedim. Bu arada gusül abdestindeki genzi zorlama bu sebepten çıkmış bence.
- +1 yıl
Sağlık memuru, hemşir yani.
- +1 yıl
Ameliyathanedeyken çok geldi. 75'lik dedenin biri sunni erkek organının barsağına kaçırmış o geldi. Sonra adaöın biri birinin karısına sarkmış o sa 4barkadaşıyla tecavüz + kızılay şişesi sokmuş. Bazen penisi büyük dedeler gelirdi ameliyathane personelleri habire sorar nerede büyütyğn vs ha birde kapalı prostat olacak adsmın biri penis ereksiyon oldu inmiyor doktor sinir oldu. Servisten bir ilaç istedi öyle indi. Çok var ya unutuldu biraz. Yine aynı ürolog vardı servisten telefon geldi hasta regl olmuş dediler doktora ilettim sırası mıymış dedi.. stajer kızlar gülümsedi
- +1 yıl
Bakışma oluyor ufaktan. Ya zaten orada çalıştıkça aile gibi oluyor herkes. Olaylardan hariç zaten bu tür sohnbetler ederdik bazılarıyla arada sırada.
- +1 yıl
Evet. Ha yakınlaşma olanlar da oldu ama başka bölümlerdendi.
+1 yılNormal et yalamaktan farksızdır sıcak sert bir şey yaliyorsun burada ki amaç partneri mutlu etmek zaten, sende yalayarak zevk alma imkanin var. Sana bir zararı olmaz.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu tür ilişkiye oral seks denir bunu yapmak için iki tarafta cinsel bölgelerini sabunlar yıkarsa sorun olmaz herkes için zevk alıcı ve zevk verici durumdur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyene yapabilir kişisel tercih
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılması tercih meselesi ama hiç denememissin anladığım kadarıyla, pişman olmazsın temizse
107 Yorumla- +1 yıl
denemedim sen denemişsen bana anlatırmısın
Cevap sahibi+1 yılDenedim ama herkese anlatan birisi değilm ozelimi kusura bakmayın
- +1 yıl
önemli değil yinede teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim çok mu merak ediyorsun bu yaşına kadar hiç deneyimin olmado mı?
- +1 yıl
deneyimsizim yaş !!!
Cevap sahibi+1 yıl33 yazıyor
- +1 yıl
orada o yazsın boş ver onu
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemizliğe ve bakıma dikkat edilince sorun yok zevk veriyorsun erkeğine yaptıkça
60 Yorumla oral seksi kiminle yaptığına bağlı değişir. Eğer partnerinin temizliğine kanaat getirdiysen yapılabilir. Aksi taktirde hpv bulaşı için riskli bir durum olabilir. Ama bu ihtimal de baya düşük. Bir doktor olarak oral seks yapılabilir diyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli karşılıklı yapılması. Karşılıklı cinsel arzunun olduğu ortamda vücut sıvılarından iğrenmek anlamsız. Vajinal sıvının ve meninin tadına bakılmalı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal de vajina da çirkin bir şey
ama istek arttığında efsane bir şeye dönüşüyor
yolda görsen ayağınla itersin : )00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmenin kilitinin anahtarı olarak düşünün, ama yaş 33 olmuş hala denemediyseniz çok şey kaçırdınız
00 Yorumla Bende de oluyor hiç yaşamadım ama şu an fikir olarak tiksinmiyorum ama normalde tiksinen bir tipim
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir şey sevdiğin kişiyle olunca güzel olur herhangi biri değil. birde şu var Seninle harika olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılOral seks, hem yapılması hem yaptırılmasi mükemmel bir hazdir. Bana göre oral olmadan girilen ilişki eksik kalmıştır
00 Yorumla
+1 yılEvet yapılması gereken bişi bu hem yalamak hem yalatmak harika bir duygu bana güven çok zevk alırsın yaptıkça devamı gelir 😍
00 YorumlaBence kesinlikle denemelisin temizse hiçbir sorun olmaz aksinr zevk alıcaksındır eminim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. yaş doğrumu bilmiyorum ama merak fazla var ve içindeki canavar çıkmış galiba senin ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yalama isteği gelince yapiyormusun peki çünkü yapmadıkça sana da çok artar bu
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olarak yapılırsa anlarsın zevkli olup olmadığını
00 Yorumla
+1 yılNe demek mantıklı mııııı oral olmadan seks olur mu kızzzzz
00 YorumlaHijyen çok önemlidir. Temizlik sorunu yoksa herhangi bir zararı olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHijyene dikkat et aşko enfeksiyon kaparsan ben gibi 2 ay uhraşırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloral yapacağında partnerine söyle penisini sabunla yıkasın hatta senin yanında yıkasın kuruduktan sonra oral yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bana yapılmasa bile ben yapmadan bırakmam şahsen zaten onu yaptıran hazdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirçok defa yaladım ve yalattım. bir şey olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalamak, sokmaktan zevkli geliyor bana, saatlerce yalarım bıkmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk başlarda tuhaf gelse de zamanla kendi isteğin oluşuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendi penceremden konuşucam bence çok zevkli tadı ayrıca güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşime bir kez denedim hiç zevkli gelmedi
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan yapma dedi yapmadom
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevk alırsın istiyorken de dene ki ancak öyle deneyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu istemen normal. Daha ne neler istiyosundur
00 Yorumlae yuh yanı tadı nasıl nedırya erkegın senın kını yalamıyomu
00 Yorumla
+1 yılMutlaka yalatmalisin
00 Yorumlaoralsız seksin zevki çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılTadı lezzetli soya sosu gibi aynı
00 Yorumla
+1 yılHerkes istekliyken yalar diğer türlü iğrenç gelir
00 Yorumla
+1 yılYapılabilir mantıklı bence
00 Yorumla
+1 yılSeks anında her şey farklılaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce hiç denemedim ama ilki seninle yapabilirim
00 YorumlaTitiz biri değilse tavsiye etmem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHarika bir şey o suyu içmek
00 Yorumla
+1 yılCinsellik iğretiyi götürür bence
00 Yorumla
+1 yılÖyle. durum olursa uzun uzun yapabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmotton şu olsun, yala ve yalat.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkac yasinda biri soruyor bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel yala öğrenmiş olursun
00 YorumlaTemizlik önemli
Harika00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dene hemen fred perry orjinal mi
00 Yorumla
+1 yılDeğil
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sana yapılsın ister misin
00 Yorumlayaparım zevk alırsın
00 YorumlaEvli değip misin
00 Yorumla
+1 yılbir zararı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılZararı olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGereken bişi
00 Yorumla
+1 yılBence tutkulu ce güzel bir eylem
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk meselesi sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. Mantık aranmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevkli denersin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında