Gerdek gecemiz kötü geçti ve başladığı gibi devam eder düşüncesiyle stres olup geriliyorum hep mi böyle olur bu 😥
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Gerdek gecemiz kötü geçti ve başladığı gibi devam eder düşüncesiyle stres olup geriliyorum hep mi böyle olur bu 😥
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Ağrılı geçtiyse zamanla rahîm kasların gevseyecegi için alışacak sin o yüzden korkma iyiye gitmeye baslayacak
Olmadı işte bütün sıkıntı tam orada zaten 🙈
Yapmadınız mı
Korktun mu yoksa o mu istemedi
Yapadık , o istedi amaa ben hazır olamadığım için şey olmadı , onun da tabi modu düştü 🙈
Allah seni kalk bu gece yap korkma da kendini ona bırak gitsin o seni hazırlar
Çok kasılıyorum kızz görsen varya bacaklarım titriyo ellerim titriyo o an 😥
Yiaa sakin ol konuş onunla yavaş yavaş olucak teni tenine değsin hisset onu o seni yavaş yavaş hazırlar korkma zaten bazılarını rahim kasları yapısal olarak gevşetir o yüzden korkma çok heyecanlanma da sakin kalmaya çalış biraz inte bak birşeyler araştır. İzle o gelene kadar
Zihnim o kadar bulanık ki bir ömür bu sıkıntı geçmiycek gibi aklıma geliyo , dile dökemediğim o kadar şey var ki , inan çok zor , bu konuyla bağlantılı olarak aklıma gelenleri bi bilsen 😥 doluyum baya baya 😔
Anlıyorum ama gerçekten yap sonra hiç düşündüğün gibi olmadığını anlayacaksın hem eşinle aranda sorun olmasın o da bu kadar beklemiş ve yapmamak kötü seni arzuluyor sonuç olarak bence bu gece kendini teslim et ve bence ona söyle başladığında istemezsen o bırakmasın devam etsin çünkü heyecan ve stres içinde sen yine istemetwmwywbilirsin o yüzden söyle ben istemesem bile sen yap
🙈 uyku ilacı içsem faydası olur mu ilk için? Epey bi soru var aklımda yemin ederim
Hahaha hayır inan kendini bırak ona sana zevkin alasını getir ama söyle hemen yapmasın biraz hazırla beni de ahjaja
Okşama falan filan on sevişme videoları izle
Evli misin bu arada? Belki kolay gibi geliyodur ama hiç kolay diyil benim için kız inan varya psikolojim bozulucak
Kız sakin ol akşama az kaldı ahajaj değilim ama tıp okuyorum ondan biliyorum jajaja ama dediğim gibi sakin ol her şey olucak bu gece de kaçma
Maşallah tıp okuyosun konuya hakimsin 🙈 bikaç sorum olucak ve hep de olabilir aslında gzliden çıkabilir misin canım sonra kapat yine istersen 😔
Olumsuz düşünmeyin ikiniz de tecrübesizsenşz belki tanıma sürecinde diye öyle düşünüyorsunuz
İlk öyle oluyor
Olmadı iştee 🙈
Ne oldu ki 🤔
Olmadı işte sorun o 🙈
İlk gün hayatım olur acele etme heyecandandır o 🙈
Hiç olmıycakmış gibi geliyo ama 😔 kafamda kuruyorum bütün olası olumsuzlukları 😥
Kurma hayatım kafanda onları yavaş yavaş olur gider yapmadı mı sen mi istemedin
O çok istedi uğraştı da üstelik ama ben çok kasıldım 😔
Sonuç olarak olmadı yanii 😥
Yeterince ıslanmadığından hayatım o kasılma sakın ilkin galiba anladığım kadarıyla rahat ol gerisi gelecektir mutlaka
İlkim evet , aşşırı doluyum kimseye açamıyosun bu sebepten ayrılık olsa ayrı bir çöküntü offf 😥
Ayrılmaz hayatım ayrılmaz senden niye ayrılsın ki bugün olmazsa yarın illaki olacak sende dolusun oda bilmiyorum eşin de ilki mi yoksa çökme kendine hakim ol ve güven ön s*evişmeyi uzun tut yeterince ıslandığından emin ol ben sana güveniyorum tatlım olur ilk başta böyle şeyler 😊😊
eşim yokken bile stres oldum düşün kızz 😔 vaktin varsa azcık içimi dökebilir miyim müsaitsen cnmm yaaa 😥
Olur gizliden çık
Ben çıkamıyorum kii sen çık istersen sonra kapat yine
Soran gizlden çıkamıyo
Çıktım
Yaz cnmm hemenn istrsen