Bence temizlik ve hijen. Bazıları kesmemeye yemin etmiş sanki tarayıp öresim geliyor.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim bana Özel bölgeni alma biraz kıllı kalsın derdi. Ben alınca kızardı. Erkekler ne değişik.
Benim aradığım ilk kural zoraki olmaması. Karşı tarafında istemesini beklemesi.113 Yorumla- +1 yıl
Zoraki zaten olmaz. Farklı fanteziler kaymak gibi olması varken neden öyle olsun
Cevap sahibi+1 yılBazen çok zorluyor o zaman aglayasim geliyor. İskence gibi oluyor bana. Saygı duyması gerekiyor. Gece 3 4 en derin uykumda gözümü bile açamıyorum, birşeyler yapmaya çalışıyor. Ne ne noldu noluyo diye korkuyla uyanıyorum. Bence böyle olmamalı. Uykum var gözüm açılmıyor lütfen yat sonra diyince de biz kötü oluyorux
- +1 yıl
Ya çok kötü üzüldüm adıma. O seni makina gibi kullanıyor. İstediğimde düğmeye basayım açılsın. Böyle bişey olamaz tabiki. Eğer bu konuda sana bunu yapacak kadar kıyıyorsa bence bi kıymetin yok onda.
Cevap sahibi+1 yılYapicak birsey yok artık. Böyle gelmiş böyle gider
- +1 yıl
Ama olmazki böyle bence al karşına konuş
Cevap sahibi+1 yılSorun ben deymiş ben isteksizmisim gibi lanse ettiriyor. Sen uykumdan uyanip 10 saniye içinde sevis bilir misin. Kime sorsan hayır der.
- +1 yıl
Valla dünyanın en seksi kadını gelse olmaz. Ne acımasız adamlar varya. Şu an yok ama olduğu zamanlarda sevgilimiz uyurken yaptığımız tekşey saçını okşayıp yanağından öperdik
Cevap sahibi+1 yılMesela bı yavrumuz var 2 yaşında, kan ter içinde 1 saat kollarımda sallayip uyutuyorum öğlen. Kolum pert oluyor. Terliyorum. sinirli oluyorum. Gergin. Çocuk uyuyunca sadece 15 dk bı kahve içerim kendime gelirim bı ayaklarımı uzaticak zaman buldum derken hadi yatağa diyor. Yani hiç dinleniyor insan. O kadar ihtiyacım var ki bı yarım saat de olsa gözlerimi kapatmaya. Sabah 6 da oğlum kalkıyor. Bı daha uyutmuyor asla.
- +1 yıl
Kurban olurum ya. Çok üzüldüm haline. İnşallah her şey güzel olur senin için. Anlayışsız insanla geçinmek zor
Cevap sahibi+1 yılUmarım🥴🙏
- +1 yıl
Üzülme sabrın sonu her zaman iyidir
Cevap sahibi+1 yılBunu da dert etmiyorum. Umarım birgün uykumu tam anlamıyla alırım da ona gerçek beni gösteririm.😒
- +1 yıl
Bencede
Gizli Üye(18-24)+1 yılTemiz ve yakışıklı erkeksi olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Aptal olmasın...
00 Yorumla
+1 yılHijyen ve koku
00 Yorumla