arkadaşlar merhabalar öncelikle. size kısa bizden bahsedeyim ben 27 yaşında erkek arkadaşım ise 41 yaşında bu zamana kdar hiç evlenmemiş fakat hayatıma birçok kadın girmiş olup en son kişi benim hayatında 2 senedir birlikteyiz bende eşimden ayrılmıştım 2 sene önce.. neyse gelelim yatak hayatına.. erkek arkadaşım ilk zamanlar cok istekliydi hep resimler felan ister ekran görntü alırdı herşeyi yapardık şmdi ise ekran istemiyor resım ama her hafta ilişkiye giriyoruz bazen günlerce bazen haftada 1 2 ayrı evlerde yaşıyoruz.. ama sogukluk var mesajlaşmada aramada özledim seni felan demiyor cnsellige dair kelime etmiyor.. işinde gücünde bir adam bir dedigimi iki etmiyor herşeyimi alıyor her gün ihtyaclarımı soruyor.. ama cinsellikten biraz uzaklaşması canımı sıktı sizce sürekli elnde oldugum ıcın mı mesajda ya da aramada bunlardan bahsetmiyor gündelik şeyler konuşuyoruz hep.. kafama takıldı lütfen cevaplayın?
+1 yılcinsell konuda seni eksik birakiyorsa bu durumu iyi dusunmelisin. bir iliskiyi ayakta tutan 4 s kurali var. seks sadakat sevgi saygi birinin eksikligi digerlerini zedeler. ve iloski yikilir. belliki bunun cok eksikligini yasiyosun. bu yuzden hep derim yas tercihlerine dikkat edin. adam 41 yasinda bu saatten sonra ne performans bekliyebilirsin ki. sizde de hata var. eski kasa mersedes tercih ediyonuz sonrada bu neden performansli degil diye sikayet ediyorsunuz. iliskini bastan gozden gecirmen lazim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani biraz değişiklik getir , fantezi şok hayatına. Ama sakın abartiya kaçma.
- Basit fanteziler edinin , ama aşırıya kaçmayın çünkü sıkıntı olabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Normal de en istekli yaşlarda seks açısından. İki senedir beraber olduğunuz için rutine binmiş. Kendini yeniden hatırlat ve farklı şeyler deneyin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli elinin altındasın bir ikincisi de e adamın yaşı da var ilk zamanlardaki heyecanı da kalmamıştır
24 Yorumla
Soran+1 yılolabilr
- +1 yıl
Bencede öyle heyecan bitmiş yani sonuçta senin kadar genç değil o da çok sever belli eder ama o kadar
Soran+1 yılama ınsanlar kırkndan sonra azıomud
- +1 yıl
Kırkından sonra azanı ne paklar malum
+1 yılO baştan sadece maske taktı şimdi seni etkiledi. Cepte görüyor. Artık maskesini çıkardı gerçek yüzünü gösteriyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılvalla cok dogru dedın ama benle de cıddı dusunuor bebek hayalı kuruor
- +1 yıl
Lafa değil icraate bakacaksin. seks önemli. sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler. Yani böyle biriyle bir ömür geçer mi diye sor kendine
Soran+1 yılya aşırı kıskanc birde benım başkasyla olcagmıı kabullenemıor delırecek gıbı oluor..
Soran+1 yılkıyafetlerıme çok karısıor
- +1 yıl
İşte kendisi yetersiz geldiğinin farkında. Ve seni bu şekilde manuple etmeye çalışıyor. Aşırı kıskançlık sevgi gösterisi değildir. Güven ve özgüven sorunudur. İnan bana kendini üzmek istemiyorsan bence yol yakinken bitir
Soran+1 yılama şöylr bişe var sevmese neden peşmde dolansın kı bi dedgm iki olmuor herşeyimi alıor haftada bir yemege ckarıor alısverıse ckıoruz ve kyafetlrrımı gydırmıor yenı aldık geçende kapalı kapalı şeyler aldık..
- +1 yıl
Bunlar sevgi gostergesi değil. Seni maddi şeylerle bağlamak. Sonuçta sekste de seni tam anlamiyla tatmin edemiyordur. Peşinde dolanması tehdit etmesi de takıntı sevgi değil
Gizli Üye(25-29)+1 yıl41 yaş bir erkeğin libido düşüklüğü veya iktidarsızlık yaşayacağı kadar ileri bir yaş değil bence. Sadece senden hevesini almış ve heyecanlanmıyor senin için diye yorumladım. Hani evlilikte yıllar geçtikçe heyecan tutku azalır ya, öyle olmuş sizin ilişki rutine bağlamış. Evlenmeden bu kadar kendinizi açmayın şu adamlara… yazık sen gençsin hatta en aktif yaşlarındasın nolcak şimdi
32 Yorumla- +1 yıl
Adamin dalga sönmüş
- +1 yıl
Evlilikte de kötü bu durum bence. Renk heyecan katmak gerek arada da olsa farklı çılgın fanteziler olmalı diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki cinsellikt onun için ilk planda değildir duygusal bir ilişkidir aradığı benim sevgilim de o yaşta seninde dediğin gibi ilişkinin başlarında çok arzuluyordu beni aynen böyle resimler felan sonra duruldu hatta İlk zamanlar senin gibi anlam veremedim benim neyim eksik güzel değil miyim dedim ya da beni istemiyor arzulamiyo diye düşündüm
10 Yorumla41 yaşında adam da ergen gibi eli şeyinde dolaşmasın zaten ya. Efendi gibi, normal biçimde ilişkisini yaşayan bir sevgilin var işte.
15 Yorumla
Soran+1 yılilk zamanlar resım istedgnde felan 40 yaşındaydı ama
Soran+1 yılcanım benım tamam dogrusunda ciddi düşünmeye başladıgı icin mi acaba..
Soran+1 yılaynen aradıgım yorum..
+1 yılYaş farkı zaten korkunç öncelikle ikincisi o yaşa gelip hala boş beleş takılan adamın peşinden koşmanda cabası
20 Yorumla
+1 yılEski sıklığı kalmadiysa ilişkiye girmenizin, muhtemelen sıkılmış olabilir. Heyecanını kaybetmiş olabilir yatak odasının
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır eskıden gırrmıodk fazla şmdi cogunlaştı ilşkye girmemız ama konu o degl konu mesaj ve aramada
- +1 yıl
Reel olarak çok sık yaşadığınız için, mesaja , resime ihtiyaç duymuyordur
Soran+1 yılondan mı kı
- +1 yıl
İlişkinizin detaylarını bilmiyorum, yani ne desem doğru olmaz bu konuda
Haram içindesiniz dönün bu yoldan. Dünya zevklerine ahiretinizi yakmayın.
30 YorumlaBosanmis bir hanım olarak bekar erkeğe her istediğinizi nasil yaptırıyorsunuz asıl soru bu? Biz bekarlar siz akıl verin asıl.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavas yavaş sana doymaya baslamis buyuk ihtimalle ve o ilk zamanki sana karsi istegi arzusu kalmamis. Cunku ilk zamanlar gibi degilsin hemen ulaşabiliyor istedigini alabiliyor artık
12 Yorumla
Soran+1 yılevet cunku ılk zamanlar zor blusuorduk smdı ıstedıgı zaman hemen verıorum arabada orada burada
Cevap sahibi+1 yılZor bulustugunuz icin uzun suredir seni bekliyor ve arzuluyordu simdi her istediğinde seni elde edebiliyor ondan dolayı da olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence sıkıntı yok en başlar da vücudunu gördükçe azginlasan adam şimdi seks esnasin da seni doyurmaya çabasında
00 Yorumla
+1 yılNormallesmis cinsel iliskiniz yani heyecani bitmisss birazzz cilveli islev yaratici olun yaa
06 Yorumla
Soran+1 yılayrılsam mı?
- +1 yıl
Ayrılmana gerek yok biraz cinsel iliskinizi canlandırın heyecan katın surekli yatakta seks yapmayın cikin kuytu yerlerde sevsin ablaa ya kafani calistir ya hep ben mi soyleyimmmm
Soran+1 yılamann nyse gerek yok oldugu gıttıgı yere kdr gıder ayrılsamda ayrılmıor köpekvgibi etrafmda
- +1 yıl
Seninle sıkıcı cinsell iliskisi oldugu belli
Soran+1 yılaldatıcam onu istemiorum
- +1 yıl
Aldat abla 5-10kısıyle aldat hemde
Adam belki duygusallık arıyordur. Şahsen ben genç olmama rağmen cinsellik hiç düşünmem
00 YorumlaSenin gibi kaç tane daha vardır onun hayatında
00 YorumlaÇok fazla verdiğiniz için kabak tadı vermiş anlaşılan aga doymuş yani
00 YorumlaBazen kendimizi telefondan ifade etmekten çekiniriz
00 Yorumlaİletişim eksikliği ya da ten uyumsuzluğu olabilir...
00 Yorumla
+1 yılErkek elinin altinda oldugu, her an ulaşabildigi, gitmiceginden emin oldugu hic bi kadini istemez ilgi duymaz o zaten orada der, erkek avcı ruhludur kovalamak istr biraz gizemli ol merak etsn seni her zaman ulasamasn sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl41 yaş hala azdığımız yaşlardır. O sıkılmış. Farklı yerlerde kaçamaklar yapmanın zamanı gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 yasindaki adamdan neden ihtiyaclarini karsilamasini istiyorsun orasini anlamadim
10 Yorumla
+1 yılEvlenilcek kiz degilsin oda evlenilcek erkek degil bu gõzle olaya bak. Seni metres olarak görüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltadininaldim yeter artik ayrilma baslasin artik diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDepresyondadır muhtemelen. Herşeyde seks olmasın. Sevgi göster belki ihtiyacı odur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkeklerr bazen sıkılır sıkılabilir yeni heyecan arar
00 Yorumla
+1 yılcinsel olarak sogumus olabilir ya da tahrik etmiyosundur onu
015 Yorumla
Soran+1 yılama ilşkşye giriyoruz haftada 1 2 de olsa
Soran+1 yılyani beni aldatıyormudur
Soran+1 yıle niye ayrılmıyor ozsman soguduysa😠
- +1 yıl
vücudun tahrik edici özelliğini kaybetmiştir alısmıstır senin vücuduna baska vucutlar tahrik ediyodur ilişkiye girmek bir nevi ihtiyac gibi su zamanda ilişkiye girmeniz normal
Soran+1 yıliide benm vucudumds kötü degil yani böyle saçmalık mı olur erkeklerde yaaaaaaaa
- +1 yıl
senin vucuduna alışmıstır diyorum ya sürekli göre göre cekici gelmemeye baslamıstır sürekli değişik sekilde cık karsısına farklı iç çamasırlarıyla tahrik edici bi sekilde
- +1 yıl
veya adamın baska biri ilgisini cekmiştir ya da sana karsı heyecan duygusu kalmamıstır
Soran+1 yılcok guzel motivasyon
- +1 yıl
ama ne deyim aklıma gelenleri söyledim sebepleri bunlar olabilir diye
Soran+1 yılgunde kaç kıza bakıordur acaba
Soran+1 yılonu aldatıcam bende
- +1 yıl
baska kimse olmadı mı hayatında cinsel olarak 2 kişiden baska
Soran+1 yıloldu
- +1 yıl
sohbet edebiliriz istersen senin için bi sakıncası yoksa
- +1 yıl
olur mu
+1 yılBaşka yataklarda zevk buluyor ki senden uzaklaşmış
02 Yorumla
Soran+1 yılama giriyoruz ilişkiye
- +1 yıl
Bu konu çok detaylı derin istersen detaylı konuşmak ister misin
+1 yılYaş 40 yani pek bişi bekleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Yaşından dolayıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım senden biraz soğumuş
03 Yorumla
Soran+1 yılsogumuş mu yoksa ne olsa benım mı demek ıstıor
- +1 yıl
Seni cepte gibi düşünüyor
Soran+1 yılhklısn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılalacağını alıp sıkılan bir tip geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok verdin ya ondan knka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInstagram kullanıyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı büyük sen karakter testi yaptir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sıkılmış olamaz dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılınsan sevdgnden sklması ne sacma
Hevesi bitmistir dert etme cok gencsin
04 Yorumla
Soran+1 yılayrılsam mı?
Soran+1 yılcok ayrılmak ıstedım de ayrılmadı kapımın onnde beklıor şantaj yapıor ayrlmamak ıcın.
+1 yılIğrenç bir Türk kız modeli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Demekki bıktı
00 YorumlaKeşke senin gibi sevgili bulabilsem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılten uyumsuzlugu
00 YorumlaKonus bence bu olayi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam