Cinsel Yaşam Penis ergenlik sonuna kadar büyür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Penis ergenlik sonuna kadar büyür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet 21 22 yaşında kadar insan vücudu büyümeye devam eder. 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Abla benim yaş 18 e Gireli 1 hafta oldu ama ne yazıkki penis 15 cm. Büyür mü gerçekten biraz dhaa? Yorumla Soran +1 yıl Hiç sevgililerinden denk geldi mi? Sonradan büyüyen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 15 santim gayet büyük. Niye daha büyüsün istiyorsun. Kişiden kişiye değişir doktor bilir orasını Yorumla Soran +1 yıl Abla ne bilim çok büyük değil gibi ya normal boyum 186 diye küçük duruyor sanırım ilerde sevgilim laf eder diye korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır 15 santim gayet normal büyüklükte hiç öyle düşünme sen kimse laf etmez Yorumla Soran +1 yıl Abla umarım ya kıza yeter dimi? Senin sevgililerinde kaç cm vardı abla? Türkiye ortalaması gerçekten 14 mü? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani onu bilemem :D ama duyduğum genel o civarda benim sevgililerimde o civarlardaydı Yorumla Soran +1 yıl Valla mi sevindim abla. Yanlış anlama seni mutlu ediyorlar mıydı? Onları seviyor muydun yani seksten sonra? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet çok zevk veriyordu tabi. Kullanmasını bilince 12-13cm bile yeter Yorumla Soran +1 yıl Abla Allah razı olsun mutlu oldum şu an. Ben zaten 185 im yakışıklıyim bence kadını kucağıma alır havadada beceririm herhalde tatmin ederim bende penisim kalın Yorumla Soran +1 yıl 186 yim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gayet iyi ablacım. Uzunmuş boyun da işte ne güzel Yorumla Soran +1 yıl Abla sağol insanla güzel geçer. Bu arada senin boyun kaç abla? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim boyum kısa :D 158 Yorumla Soran +1 yıl Bende herhalde 155-165 arası ile çıkayım o zaman. Abla kalınlıkları mi sordun mu hiç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır ne uzunluk ne kalınlık sordum :) öyle soruya gerek yok bakıp yeterli olduğunu görüyorsan normal demektir yani Yorumla Soran +1 yıl İnşallah benimkide yeter abla. Çok hızlı yapsam tatmin ederim herhalde dimi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hızlı yavaş farketmez o an zevk nasıl alıyorsa karşındaki öyle yapman lazım Yorumla Soran +1 yıl Sağol abla inşallah iyi olur her şey. 1 cm daha büyüse çok mutlu olcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an gayet iyi hiç sıkıntı yok ablacım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim iyi günler abla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi günler canım Yorumla Sakinkalmamlazim +1 yıl Şekli önemsiz mi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Evettt 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşına kadar büyüdü senin abi? Yorumla mdrx592 +1 yıl 15 Yorumla Soran +1 yıl Boyun kaç yaşına kadar uzadı abi? Yorumla mdrx592 +1 yıl Özelden yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet 21 22 yaşında kadar insan vücudu büyümeye devam eder.
Abla benim yaş 18 e Gireli 1 hafta oldu ama ne yazıkki penis 15 cm. Büyür mü gerçekten biraz dhaa?
Hiç sevgililerinden denk geldi mi? Sonradan büyüyen
15 santim gayet büyük. Niye daha büyüsün istiyorsun. Kişiden kişiye değişir doktor bilir orasını
Abla ne bilim çok büyük değil gibi ya normal boyum 186 diye küçük duruyor sanırım ilerde sevgilim laf eder diye korkuyorum
hayır 15 santim gayet normal büyüklükte hiç öyle düşünme sen kimse laf etmez
Abla umarım ya kıza yeter dimi? Senin sevgililerinde kaç cm vardı abla? Türkiye ortalaması gerçekten 14 mü?
yani onu bilemem :D ama duyduğum genel o civarda benim sevgililerimde o civarlardaydı
Valla mi sevindim abla. Yanlış anlama seni mutlu ediyorlar mıydı? Onları seviyor muydun yani seksten sonra?
evet çok zevk veriyordu tabi. Kullanmasını bilince 12-13cm bile yeter
Abla Allah razı olsun mutlu oldum şu an. Ben zaten 185 im yakışıklıyim bence kadını kucağıma alır havadada beceririm herhalde tatmin ederim bende penisim kalın
186 yim
gayet iyi ablacım. Uzunmuş boyun da işte ne güzel
Abla sağol insanla güzel geçer. Bu arada senin boyun kaç abla?
benim boyum kısa :D 158
Bende herhalde 155-165 arası ile çıkayım o zaman. Abla kalınlıkları mi sordun mu hiç?
hayır ne uzunluk ne kalınlık sordum :) öyle soruya gerek yok bakıp yeterli olduğunu görüyorsan normal demektir yani
İnşallah benimkide yeter abla. Çok hızlı yapsam tatmin ederim herhalde dimi?
hızlı yavaş farketmez o an zevk nasıl alıyorsa karşındaki öyle yapman lazım
Sağol abla inşallah iyi olur her şey. 1 cm daha büyüse çok mutlu olcam
şu an gayet iyi hiç sıkıntı yok ablacım
Teşekkür ederim iyi günler abla
iyi günler canım
Şekli önemsiz mi
Evet büyür beğeni atıyorum soruya bak
Evettt
Kaç yaşına kadar büyüdü senin abi?
15
Boyun kaç yaşına kadar uzadı abi?
Özelden yaz