Cinsiyet değiştirip kadın olan birinin penisi yoktur. Kadın cinsiyet değiştirip erkek olursa penisi olur ancak çok küçük oluyor. Trans erkek, trans kadın, travesti hepsini p*rno gördüm
Hayır, meraktan bakmıştım. Cinsel eğilimi farketmeksizin sadece erkeklere ilgim var. Trans erkekler hariç tabiki. Örneğin A seçeneği zevkime uygun. Bu arada Güney Koreli olması gerekmiyor. Farklı ülkelerin erkekleri de olabilir, yeter ki zevkime uysun.
Erkekler Ne Diyor
Bunlar nasıl teavesti önlerinde bişi yok noolmuş dümbülüleri
Taylandlı erkeklerin penis boyu küçüktür zaten
Küçük de olsa belli olur bence bu resimdekilerin travesti olduğuna eminmisin önlerinde aynı kızların ki gibi görünüyor
Eminim. Ladyboy olarak da geçiyor. Yalnız cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş olabilirler
Hmmm tamam anladım o zaman önleri normal kız gibi görünüyor
Cinsiyet değiştirmiş birinin ön kısmını gördün mü hiç nasıl görünüyor
Sonuç olarak biyolojik kadın değiller. Travesti veya trans kadın
Cinsiyet değiştirip kadın olan birinin penisi yoktur. Kadın cinsiyet değiştirip erkek olursa penisi olur ancak çok küçük oluyor. Trans erkek, trans kadın, travesti hepsini p*rno gördüm
Doğru söylüyorsun benim merak ettiğim ameliyat ila aynısı oluyor mu vajinanın
Hayır, orijanali gibi yani biyolojik kadın gibi olmuyor
Hmmm tamam anladım yani bunlar da değişik demeseler anlamakta güçlük çeker insan
Aynen
Bunların vajina şeklini merak ediyorum yani acaba nasıl görünüyor
P*rnoda görebilirsin. Anahtar sözcükler: Trans p*rn, transgender p*rn, trans woman p*rn ve transsexual p*rn
Tamam bakıcam 😊
😊
Senin ilgin var mı bunlara
Hayır, meraktan bakmıştım. Cinsel eğilimi farketmeksizin sadece erkeklere ilgim var. Trans erkekler hariç tabiki. Örneğin A seçeneği zevkime uygun. Bu arada Güney Koreli olması gerekmiyor. Farklı ülkelerin erkekleri de olabilir, yeter ki zevkime uysun.
Hmmm tamam anladım
Taylandlı translar çoğu kızdan güzel
Evet
Kadinlar travesti ye benzemiyor nasl olabilir artik kadinlara guvenim kalmadi mg nsnsjsjjsn
😂
bu olmadı asla olmayacak ta
Peki
Hem cins ile yapılan ilişki hem saçma hem itici
Ben gayleri seviyorum 🤗
bol şans sana
Teşekkürler
sende gaysın demek ki
Değilim
Kızım ve erkeklere ilgi duyuyorum. Sana da bol şans
Pek çekmez
Peki
ılık mıyız mk?
Bilemem 😊
Travestiler hep ilgimi çekiyor
Ordaki kadinlar cokta travstiye benzemiyor gibi
Benzemeseler de travestiler
Haha iyiymis. Bazi kizlardan daha guzel duruyor belli bile olmuyor
Aynen
Sen nasılsın peki
Ben kızım. Erkeklere ilgi duyuyorum
tamam biliyorum sen fiziksel olarak nasılsın demek istemiştim.
Alttaki karılar tramessi mi
Evet
Oaa bizim kızlardan güzeller jcndkcnr
😂