Aynaya her baktığımda kafayı yiyorum o derece bir meme hiç mi dolgunlaşmaz, ergenliğimden bu yana öylece kaldı.
Yaşıtlarıma, ergenlikte olanlara bakıyorum dolgun memelere sahip ben ise çocuk gibi cidden niye böyle ameliyat olacak durumum da yok kimseyle sevişemiyorum bile dalga geçicek diye🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evde iş yaparken terlemezsin işte ne güzel. Ayrıca bu bikininin üstü bana olmuyor şikayetinde olmaz. Alt 38 üst 42 - 44 - 46 olaydı daha mı iyiydi. Daha ne istiyorsun Rabbimden anlamadım ki. Takılmayın böyle ufak tefek şeylere yarın evlenince bebeğin olunca zaten büyür. O zamanda büyük dersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kimseyi bilemem ama ben küçük olsun isterim bana göre daha seksi ve estetik geliyor..
En azından şeklinden bir değişiklik olmuyor ne öyle her bir yana sarkık hafif sevemeye gelsin yeterli en azından onu hissedesin dokunurken..
Bence büyük meme hep aynı durur diye düşünüyorum..
Ki küçük meme hem şekil hemde uç görünüm olarak tabi ki kendim için söylüyorum daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Bence bunu dert etme Allah başka dert vermesin..
Yeterki estetiği olsun bence avantaj..😊07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim☺️
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma işim vardı yazamadım..
Asla doğallığını bozma silikon falan boş bir arayışa girme yapay olan görsellerle avunma..
Özgüvenin olsun avantajı bile yazamadığım..
Soran+1 yılAynen haklisin birçok kişi öyle dedi özellikle psikolog da
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek ister misin
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım
Cevap sahibi+1 yılBaktın mı
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. çok küçük göğüslerin olan bir sevgilim vardı. onunda morali çok bozuluyordu. benim ilgim sayesinde kafasına takmaz olmuştu ki. zaten kafaya takılacak bişi de yok. tarzını ona göre belirlersen her şey çok rahat olur. istersen taktikleri sıralıyayım.
00 Yorumla
Farklı vücut ölçülerinde insanlar vardır. Küçük memeli büyük, büyük memeli küçük ister, kıvırcık saçlı düz, düz saçlı kıvırcık ister. Bence mesela küçük meme güzel. Ben çok severim ve seksi de durur. Hele ki hava soğuksa yeme de yanında yat olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
75Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden takıyorsun bu kadar seni seven öyle sevsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılAslında kucuk memeler bir saglıklılık işaretidir, kolay kolay sutbezi tıkanması sırt agrısı iç eşya zorlugu yasamazsın. Buyuk memeler genelde sahibine degisik sorunlar yaratır ve illa buyuk dolgun memeler diyen karşı cins de aslında kucuklugundeki emme eksikliğini telafi etme amacındadır
34 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum göze hoş geldiği icin seviyorlar bu bir nevi teselli etme çabası
- +1 yıl
Ben sana tıbbi bir cevap verdim ve onemli olan kendinsin ve saglıgındır , ancak teselli eden de kendi bilincaltı yaşam ve ihtiyaaclarına once baksın sonra bir kıza kulp taksın. Kimsenin bilincaltı eksikliklerini bedeninle tatmin etmek zorunda degilsin.
Aslen bunlara bir erkegin degil illerde dogacak bebeginin ihtiyacı sut vermek icin var ve o zamana da cok varsa bunu da dert edinmen dogru olmaz.
Ve bilmelisin ki buyuk memeleri olan kızlara frapan kız yani eglence unsuru olarak bakılır ancak dikkat edersen dunya bazında unlu olan kişilerin frapan goruntusu olmaz aksine 75-80 arası olculeri olur. Bu oran yanlıs olsaydı cok unlu ressamlar ( Leonardo da vinci tablolarına bak ) bunu altın olcu olarak almaz ve resmetmezdi
Bu yuzden kendinle barısık ol ve frapan kız olmaya calısma dogalı en guzelidir
Soran+1 yılÇok iyisin gerçekten teşekkür ederim bu pencereden düşününce mantıklı geldi
- +1 yıl
Tabi bir yasak yok
+1 yılUlan biriniz de şuraya kendimi daha fazla geliştirmek için ne yapmalıyım, entelektüel insanlarla basil tanışırım falan yazsanız ben şaşırırım zaten. Kızım seni sen olduğun için sevmeyecekse biri yani göğsün oran buran için sevecekse sence bu uzun ömürlü olur mu? Kendini kabul et ve her şeyden çok sev yoksa hayat çok canını yakar.
10 YorumlaGöğüsün küçük diye hayata 1-0 geriden başlamıyorsun küçük göğüs sevenler de vardır
Kaderine yazılı ondan bunu asla takmamalıdır hayat bir göğüsden ibaret değil meslek edinmek evlenmek yuva kurmak (tabi istersen) gezmek tozmak eğlenmekdir
Küçük göğüsden değil01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenmki de küçük 75b. Bende rahatsız oluyorum bi tık büyük olabilirdi diyorum ama yapacak bişe yok. Eşim böyle beğeniyor şükür. Ameliyat olucam. Diyorum asla izin vermiyor ben silikon tutmak istemiyorum diyor. Daha dik ve süt gibi durduğunu söylüyor. Sende küçük seven biriyle karşılaşabilrisin belki sorun etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük göğüslü olmak zor bendekiler 90 beden yolda biraz hızlı tempoyla yürüsem zıp zıp zıplıyor erkekler bakıyor hemen mesela yaz geldi şimdi sıcakta sütyenle gezmek işkence olacak biz büyük memeli kızlara hem terliyor hem de tahriş oluyor bazen yani seks sırasında belki erkeği çıldırtabilir ama kadın icin zor
01 Yorumla- +1 yıl
Merdivenden hızlı hızlı inerken de sıkıntı olur
- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmek için onu kullanmayı bilen biri yeterli her zaman penir boyu icin bile ne deriz işlevi boyu değil senin gibi küçük göğüsleri vardı sevgilimin ama çok memnunum o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️
- +1 yıl
Psikolojin şimdi iyi mi
Soran+1 yılEvet daha iyi
- +1 yıl
Küçücüğüm herşeyim diye sev onları
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılVücudunuza bu kadar neden takıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum ya. Ya da ben anormalim bilmiyorum. Çirkin olan yerlerimi asla kafaya takmıyorum, ameliyat olmak istemiyorum çünkü, ee neden sinir bozayım
00 Yorumla
+1 yılSevişmek çok yanlış evlenmek öyle yapmanız Günah Zinadır Eşinize saklayın kendinizi bu daha dogru olur Doğru kisi sizi her halinizle kabul eder sorun etmeyin ben sizi ben sizi tanımıyorum dediklerime inanin Güvenin Bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O kadarda takma bazıları küçük sever 75 bedenimi küçük olan sarkmaz uçları dik durur onların dikdurmasi beni uçurur. Evde sudyensiz gezersen eşin bir posta fazla atar onun kıymetini bil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu sekildeyse, buyurler merak etme. cocuk falan, zaten cok buyuk olanlar millet kaciyor sonra, senin memeler bu sekildeyse ideale donebilirler, 30dan sonra, vardi bizde bir mine saliha memeleri boyleydi, buyurdu kuculurdu, bi gormek lazim 😆
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sekildeyse derken bi sekil yok ama mod’lar eklemiş olabilir süper soru seçildi ondan
Kanka emin ol göğüsü erkekler görüntü olarak seviyor yani olmayinca cekiciliginizi kaybetmiyonuz bir kadinda erkekler icin olmassa asla olmaz dedikleri yer kalca, popo, bacak gerisi onemli degil yani bu bolge iyi olduk dan sonra bir önemi yok göğüsün olmamami
00 YorumlaArkadas bu kadinlarda nedir kücük göüs takintisi, daha iyi degilmi sarkikmi olsun illa ayrica göüsü kücük olanin poposu güzel olur diye bir deyis vardir toplumda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne alaka ya çok erkek gördüm minik seven bazıları hatta diyordu portakal gibi olucak avuca tam oturucak falan diye
09 Yorumla
Soran+1 yılPortakal küçük mü kanks? Dkkdkd
Soran+1 yılBence de 😃
Soran+1 yılÖyleyim zaten
Soran+1 yılBenn de sana mış gibi yapayım o zaman 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Silikon Göğüs Yaptıracan
08 Yorumla
Soran+1 yılBu ne awk
- +1 yıl
Süt danası 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sabah akşam süt sağlarsınız 🤣🤣🤣
Soran+1 yılKnk bu kadar da değil kdkdkdkdk bunun sütü tüm dünyaya yeter awk
- +1 yıl
İyi tarafından bak sende en azından süt zengini olursun dünyada, arada bi süt banyosu yaparsın 🤣
Soran+1 yılSjjsjsjs knk güldürdün
- +1 yıl
Şaka bir yana takma kafana ufak olsada sorun olmaz 🙃 seni seven böyle sevsin
Soran+1 yılEvet aşko❤️❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu kadar çok kafaya takıyorsunuz bu meme olayını küçük daha güzel görünüyor bence kaç beden göğüslerin
02 Yorumla
Soran+1 yıl70 veya 75
- +1 yıl
Sarkık pörsümüş değil dimi
Zinaya aklınız kaymasın düzgün birini bulup evlenin. Aklınızdaki fikirleri ona göre yaparsınız.
10 Yorumla
+1 yılBiz erkekler küçük meme de seviyoruz benimde penisim küçük hiç dert etmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️
+1 yılNe güzel işte keşke benim de memem olmayaydı istediğim herseyi rahat rahat giyerdim. Yürürken memelerim sallaniyo ya
01 Yorumla- +1 yıl
Bide merdivenden inerken
Sende ona göre giyinerek daha da cazibeli hale getirebilirsin bu konuda çok fazla kafana takma derim moral motivasyonunu hepten düşürme.
00 Yorumla
+1 yılGenel fiziginle uyumlu ise göğüslerin kendinu bu kadar yipratmana gerek yok. Göğüslerin küçük oluşu dezavantaj değil, pozitif yanları fazladır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkucukler aksine 1-0 önde oluyor cunku daha yogun zevk alir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
onun icin uzulme
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Hiçte o kadar canını sıkma bazı kişilere kücük cok güzel duruyor hemde erkeklerinde bazıları seviyor onun için takma derim
00 Yorumla
+1 yılMemnun değilsen estetik yaptır spor yap diyorlar yağa eriyor ya da hormon alman lazım öyle olur
10 YorumlaTakmayın böyle konuları kalçayı genişlet geniş kalça küçük meme iyi mix fsdkj
10 YorumlaBende 90 ama mutlu değilim dekolte giyince abaza erkeklerin bakışlarına maruz kalıyorum ve bu beni hic mutlu etmiyor ve bol giymek istediyimdeyse kilolu gibi görünüyorum. d yani hayat küçük göğüslülere hoşş
20 YorumlaBi erkeğin yanına git bak nasıl atlıyor üstüne. Sen anca otur ağla
00 Yorumla
+1 yılBu bir sorun değil, Tercihdir. Yaşınızı bilmiyorum ama bir kaç yıl daha beklemenizi öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok mu küçük duruyor ki gogsuleriniz. Sadece ondan dolayı canini sıkma bence o kadar sorun edecek birsey değil vucudunun diger bolgeleri nasıl peki. Sadece göğüslerine bakarak sevisecek birisi yoktur. Vucudunun diger yerleride vardır istek artiracak ve ilgi cekecek
00 Yorumla
+1 yılYapma bunu kendine, küçük meme problem, sorun değil. Sağlıklıysan şükret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki kimseyle sevişme diye böyledir? Bu dalga geçilecek bir şey değil ama kendini eşine saklanmalısın bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Küçük göğüs number one dedikçe kızlar sevmiyor ben anlamıyorum gerçekten
05 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀😀 ne bileyim inanmıyoruz ondan
Soran+1 yılSjsjjsjd tamam tamam
Soran+1 yıl❤️❤️
+1 yılKaç beden ve neden bu kadar problem ettiniz küçük olması her zaman daha iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendi kafanda 1-0 benim için geride değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevenler varmis
- +1 yıl
büyük sarkık olmasından iyidir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyanlış düşünüyorsunuz hayatınızı ertelemeyin lütfen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılküçük sevenleri üzme ve kafana takma önemli olan istek ve arzu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç canını sıkma küçük olması daha avantaj hem sarkma yapmaz hem de bel ağrısı
00 Yorumla
+1 yılSet halinde 4 set en az A5 tekrar her akşam uyumadan önce ovalayacaksın.1 ay sonra gel.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Özelden yazabilirsin
Soran+1 yılSadece takip ettiklerinden mesaj kabul ediyorsun
- +1 yıl
Hım tamm kaldırmaya calısıcam
- +1 yıl
Nasıl yapıcam biliyorsan tarif edrrmisin
Soran+1 yılAyarlara gir orada sadece takip ettiğim üyelerden gelen mesajları kabul et kısmı aktif oluyor onu kapat
- +1 yıl
Hallettim
Ameliyat ne kadar baktımda Türkiye'de ucuz diyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yılPahalı ya
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNiye sen mi yardımcı olucan kdkdkkdkd hatirlamiyorum
Soran+1 yılNereye bana paramı ver
Soran+1 yılEvet umutlandırdın beni🤗
öyle düşünme hareketli heyecanlı olunca çok değişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy keşke benimki de küçük olsa yeminle büyük göğüslu olmak o kadar zor ki bel ağrısı yapıyor sütyen bulamiyorsun bulsan da bazen tasiyamiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKüçük göğüsün bende ki yeri her zaman ayrıdır. Kendini bu şekilde yıpratmana gerek yok. Küçük göğüslü olmanın avantajları fazla her zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüs falan çok önemli değil
20 Yorumla
+1 yılBenimde büyük değil ve çok da mutluyum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde vücudumda beğenmedigim yerler var ama yapacak bir şey Allah öyle yaratmış o yüzden seven böyle sevsin
00 Yorumla
+1 yılAllah başka dert vermesin bacım
06 Yorumla
Soran+1 yılAminnnn
- +1 yıl
Alay ediyorum aslunda :D
Soran+1 yılİnşAllah penisin küçülür de anlarsın o zaman beni
- +1 yıl
Penisim küçük zaten boyum uzun 1.90 ama gidipte penisim küçük diye üzülmüyorum boy değil işlev önemli
Soran+1 yıl🙄🙄
- +1 yıl
Ömer kaç cm?
+1 yılNe zaman toplumsal statülerden uzak kalırsan
10 Yorumla
+1 yılBazıları küçük seviyor
10 Yorumla
+1 yılKüçük seven çok dert etme
00 Yorumla
+1 yıltakma kafana bende öyleyim
00 Yorumla
+1 yılYani şekilsiz değilse takılma
00 Yorumla
+1 yılküçük göğüslü kadın mı olur
00 Yorumla
+1 yılMemesi küçük Kadın Kadın değildir
00 Yorumlaçok mu küçük bir şey olmaz
00 YorumlaSacmalama ya spor yap duzelir hersey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılo şekilde seven vardır
00 Yorumla
+1 yılne alaka kucuk gögus bence ıuyıdır
00 Yorumla
+1 yılNe sacma bi dusunme tarzi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Alakası yok oda ayrı bi güzel unutma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Popo iyiyse 2-1 öne geçebilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Küçük göğüsle hayata 1-0 geriden başladım, psikolojim nasıl düzelecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler