Kadınların neden isteksizleştiğini yeni fark ettim, haklı mıyım?

Evlenmeden önce burdaki sorulaeı okurdum. Erkekler eşlerinin seks isteği olmadığını söylerlerdi veya Türk kızları seks istemez va gibi laflar ederdi. Bende derdim nasıl seks istemezler ya libidom yüksekti evlenmeden önce sürekli seks düşünürdüm. Evlendim. 7 aylık evliyim. 7 ay boyunca hiç zevk almadım. Gerçekten başlarda çok istekliydim. Ama zevk almıyorum. Ve bu isteğim giderek azaldı. Şimdi seks yapmasam da olur artık. Çok arzuladığım zaman video izleyip boşalınca daha çok rahatlıyorum. Eşimin penisiyle mi alakalı bilmiyorum. Kısa aslında 10 cm falan sanırım çok da kalın değil. Ya o bana yetmediği için zevk almıyorum ya da başka bir sorun var bilmiyorum. Daha hiç boşalmadım bile. seks sırasında zevk alıyormuş gibi yapıyorum çünkü eğer zevk almadığım belli olursa bu eşimi soğutur. Zaten başlarda biraz öz güvensizliği var gibime geliyordu sanırım pen işinden dolayı. Eğer zevk almadığımı öğrenirse bu onu daha çok soğutır seksten. Bence kadınlaeın çoğu ilişki sırasında zevk alıyormuş gibi yapıyor. Yabancı kadınlaeı örnek göstermeyin sakın. Partnerlerinin penisleei ortada yani. Yanlış anlaşılmasın Türk erkeklerin penislerine laf etmiyorum çok büyük olanda var elbet. Sadece bi ispat gibi bir şey yaptım. Haklı mıyım sizce?

Kadınların neden isteksizleştiğini yeni fark ettim, haklı mıyım?