Cinsel Yaşam Vajina rengimi nasıl değiştiririm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Lütfen deneyimlerinizi paylaşın bir tık açmam lazım sadece cinsel cekimim artsın diye Vajina rengimi nasıl değiştiririm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Istedigin renki aliyorsun sonra boyayarak rengini degistiriyorsun. Duvar mi bu hocam nasil degistirecen.. 0 0 Yorumla
ĄĿêśŚäˀśŴāŶ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl pirinç suyu ile yıkamak iyi geliyor diye biliyorumama çok mu kararma var bilemedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, sadece 1 ton açmak istiyorum Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Rengine takilma bence keyfini bozma bakimli olmasi yeterlii 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çamaşır suyu kullan 😉... Açmaya uğraşma çünki. Acılan yok ben daha beyaz olanı görmedim☺️ 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl O raddeye geldiğin biri için onun bir önemi olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kimyasal peeligler ve lazer bu işlemleri dr vs sağlaması lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler birtanesin❤️❤️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence kafa yani degistirmelisin öz güvenli ve kendinle barışık olmalısın bu çok daha önemli. Seni beğenen her halinle beğenmedi. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zımparala önce verdiği al. Sonra Akçalı boyayla üç kat 20 şer dk arayla geç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Killarini jiletle mi alıyorsun ve pamuklu ic camasiri kullan nemli birakma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ağdayla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sicak agda mi peki Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bleaching işlemi yaptırıyor kadınlar araştır. 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Papatya suyu saç açıcı sprey kullan 0 0 Yorumla
Drejkano21 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Öncelikle pamuklu kilot giymen lazım 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. var mı öyle şeyler ya 0 0 Yorumla
Aslannn00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Beyaza boyayın istersen 0 1 Yorumla Aslannn00 +1 yıl Boyayim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Istedigin renki aliyorsun sonra boyayarak rengini degistiriyorsun. Duvar mi bu hocam nasil degistirecen..
pirinç suyu ile yıkamak iyi geliyor diye biliyorum
ama çok mu kararma var bilemedim
Hayır, sadece 1 ton açmak istiyorum
Rengine takilma bence keyfini bozma bakimli olmasi yeterlii
Çamaşır suyu kullan 😉... Açmaya uğraşma çünki. Acılan yok ben daha beyaz olanı görmedim☺️
O raddeye geldiğin biri için onun bir önemi olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin.
Kimyasal peeligler ve lazer bu işlemleri dr vs sağlaması lazım
Çok teşekkürler birtanesin❤️❤️
Bence kafa yani degistirmelisin öz güvenli ve kendinle barışık olmalısın bu çok daha önemli. Seni beğenen her halinle beğenmedi.
Zımparala önce verdiği al. Sonra Akçalı boyayla üç kat 20 şer dk arayla geç
Killarini jiletle mi alıyorsun ve pamuklu ic camasiri kullan nemli birakma
Hayır ağdayla
Sicak agda mi peki
ace veya ozon ile
Bleaching işlemi yaptırıyor kadınlar araştır.
Papatya suyu saç açıcı sprey kullan
Öncelikle pamuklu kilot giymen lazım
Asperox dene djf
Oraya da makyaj yapın fksdj
var mı öyle şeyler ya
Beyaza boyayın istersen
Boyayim
led isik mi bu a. mk kafaya gore degissin
cinsel deneyimin var mı
Rengi önemsiz
Hiiiç gerek yok hiç
Kararma mı