Arkadaşlar insanların aynı dini görüşlere sahip olmadıklarını, eşit derecede dindar olmadıklarını veya aile yapılarının bakış açılarının farklı olabileceğini, sizin tercih etmeyeceğinizi başkasının tercih edebileceğini tahminen ne zaman anlayacak yurdum insanı? Benim şahsi fikrim, sevdiğime dokunmayacaksam kime dokunucam yoldan geçen adama mı? Ben böyle düşünüyorum diye dokunmayan adam sevmiyordur demiyorum ama değil mi? Neden sürekli bi "en doğrusunu ben bilirim" algısı var insan ilişkilerinde stabil bir "doğru/yanlış" yok ki.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu klişenin doğru olmadığını, aksine saçmalık olduğunu defalarca yazdım. Hatta sevdiği kıza dokunmasın da, eskorta bile gidebilir kafasında insanlar var. Ya da "seven erkek dokunmasın, başkasına da gitmesin, evlenene kadar da beklesin, seksten mahrum yaşasın, mastürbasyonla idare etsin" kafasında kadınlar var. Birbirini seven, aşık olmasalar da birbirini arzulayan yetişkin bireylerin sevişmesi ne zaman normalleşecek bilmiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğunun amacı evlenmeden ilişkiye girmektir. Öyle ya evlilik bir sorumluluk yükler ama evlenmeden istedikleri gibi kullanıp da sıkılınca atmak isterler. İnanmayın bunlara.
010 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bi adamla neden beraber olayım kanacak kadar saf değilim.
Soran+1 yılAyrıca beraberlik yaşayıp evlenmek istemeyen taraf kadın da olabilir neden bize vaadler uğruna kullanılan beyni kendine yetmeyen canlılarmışız gibi bi algı oluşturuyorsunuz?
- +1 yıl
Olsun. Çoğu erkeğin amacı sadece o meseledir. Evlenmeden cinsellikten uzak durmanızı öneririm.
- +1 yıl
Genellikle erkeklerden kaynaklanıyor bu tarz şeyler.
Soran+1 yılBeyefendi tüm sırrı bozuyorum ama: Kadınlar da seks yapıyor inanabiliyor musunuz? Evet evet hem de evlenmeden, vaov!
- +1 yıl
Elbette yapıyor ama toplumumuzda kadının bekaretine önem veriliyor. Bence kadın da erkek de kendini eşine saklamalıdır.
Soran+1 yılErkekler kadınlarla, kadınlar erkeklerle sevişiyor. Kadınlar seks yapmıyorsa erkekler erkeklerle mi sevişiyor? 😅😅 bakireyim diye geçinen kimleri gördü bu gözler, gerek yok bunlara. Herkes özgürce istediği gibi yaşasın bu toplum nice tecavüzcüyü katili hırsızı bağrına bastı geçelim bunları.
- +1 yıl
Bakireyim diye geçinmek yoktur. Bakireyse bakiredir. Elbette namus sadece bacak arasında değildir ama bacak arası da namusun bir parçasıdır. Herkesin özgürce yaşaması da sanıldığı kadar iyi değildir. Katili, tecavüzcüyü bağrına basan da onlar gibidir.
Soran+1 yılNamus bi insanın sahip olabileceği en onurlu şey ve bunun bedeninin hiçbir bölgesiyle ilgisi yok. Hiçbir uzuv namusla ilişkilendirilemez. Zaten böyle şeylere takılan tipler de kahvede otururup sabahtan akşama kadar kadın namusu konuşan boş beleş erkekler oluyor ne hikmetse.
- +1 yıl
Siz bilirsiniz. Ben sadece fikrimi söyledim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven dokunur ama sapık olan abaza olan katil olan da dokunur arada ki farkı anlayın yeter.
00 Yorumla
+1 yıldokunmaz değil, dokunamaz. çok sevgiden kıyamamak gibi durumu nitelemek için söylenebiliyor, ha mantıksız mı mantıksız, yalan yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kaç yaşında insanlarız ne kıyamaması hastalıklı bi bakış açısı bence bu bana dokununca kirlenecek miyim nolucak yani
- +1 yıl
dediğim gibi mantıksız, sana katılıyorum ama çok sevdiğinde ortaya çıkan bir erkek bakış açısı. o yüzden açıklaması da yok
Soran+1 yılBence sadece bastırılmış bir cinselliğin sonucu başka da bir şey değil yanlış olduğunu düşünüyor içten içe yaptığı şeyin o yüzden de "çok sevdiğine" dokunamayacağını düşünüyor. Oysa ortada yanlış bir şey yok, aşk varsa tutku da olmalı, olmuyorsa sorun büyük.
- +1 yıl
dini kaygılar da yanında cabası
Dokunurum tabiki, erkekse dokunmam diyen aşırı mutaassıp olmalı muhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yıl+1
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim haklı isyan ya kızlar herşeye inanıyor seven dokunmaz ne aw seven insan sevdiğini arzular sürekli görmek yanında olmak ister zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevdiğim insana dokunurum dokunacaksam başkası tartışmaya açık bile değil. Yobazlıktan oluyor bu düşünceler
00 Yorumla
+1 yılSeven sevdiğine dokunmasaydı sen olmazdınn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevdim, sevildim, dokundum, evlendim.
00 Yorumla
+1 yılherkeşin hayatına kimse karışamaz
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ne deyim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk tutkuyu körükler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım