Sizde erkekler gibi nefes alsın modu yoktur ama illaki sizin de tahrik olduğunuz şeyler vardır. Sökülün bakalım ☺️

Sizde erkekler gibi nefes alsın modu yoktur ama illaki sizin de tahrik olduğunuz şeyler vardır. Sökülün bakalım ☺️

Öncelikle sevmesi lazım sanırım. Dün otobüste giderken dalmışım dudaklarımı sırıyormuşum stresten ama bir fark ettim ki kızın biri s*kecek gibi bakıyor. Geç jeton düştü bende ama.
Ses deneme bir ki 🤭
Bu nasıl güzel bir sorudur böyle 😃
Hangi hareketlerin içimi kıpırdattığını yazayım madem sordun 😊
Bir kere saçlarımla oynanması başlangıç için çok yerinde bir seçenek. Zira saçlarımla oynanmasını çok severim. Kedi gibi ben dizine yatayım o saçlarımla sabaha kadar oynayabilir 😊
Sadece mimikleriyle işaretler yapması yine bende bi "mesaj alındı" hissiyatı uyandırır.
Ellerini vücudumda gezdirmesi, omuzlarıma öpücükler kondurması yine beni hadi hemen odaya geçelim moduna sokabilir 😅
Ortada hiçbir şey yokken beni öperek şaşırtması da beni yine tahrik eder.
Belki de ben tahrik olmak için hazır bekliyorum bilemedim. 😂
Bak gene yanlış anlıycaklar 🤦🏻♀️😅
Mesaj falan deme demeee 😂
😂😂😂
Teşekkür ederim
Boynunla falan oynaması. Cene hattına düşüyorum sağa sola dönerken boynunu fayan iyi dikizlerim. Birde gömlek giymesi aşırı yükseltir helede siyah ya da beyazsa 😔
Sen yapsanda sana yükselmem 😔
İyi kıvırdın 😂
Ama yemedim 😔
E yani heralde kızıma
Cevap
3Cevap
El teması, sözler ya da imalar.
genelde hızlı olmaları
alakasız zamanda, alakasız ortamda aklında olduğumu bilmek. böyle bi durum beni yükseltir.
Demek ki kadınlar bizim gibi değiller ☺️
değiller demek ki 😉
Sessizce kulağıma yaklaşıp bişe fısıldaması, aniden kavrayıp öpmesi
Bir göz kırpması yeterli Asil 😉
Kırpıyor zaten asil
Bu toplumun kadınları ağaç misali.
Derken başkanım
Yani her konuda.
Odun mu demek istiyorsun
Bilemiyorum altan bilemiyorum
Güzel bakması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?