Cinsel Yaşam Sabah ereksiyonu boşalmadan geçer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Beyler hepinize oluyor mu bu? Boşalmadan geçiyor mu? Sabah ereksiyonu boşalmadan geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her Sabah Oluyor Olduğu Zaman Sürekli Her Sabah Boşalırsak Artık Biz Ondan Eziyet Çekeriz O Yüzden Öyle bir şey Olmuyor 1 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sabah ereksionu boşalmadan geçer. Geçmez diyen her erekte oluşunda boşalmaya o kadar alışmıştır ki aksinin mümkün olmadığını düşünüyordur. 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çiş yapınca geçiyor haftada 3-4-5 kere oluyorum ben ve uykumu bozuyor bu durum 1 0 Yorumla
19cmboğa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İşeyince geçiyor. İdrar sıcak olduğundan ereksiyon oluyor. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hayır geçmiyor ve en çok da sabahları çok sert ve dik duruyor 0 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Dikkat dağılması ya da başka bişeye odaklanılırsa geçer 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. sabah ereksiyonu dediğin altımıza işemeyelim diye olan bi mekanizma ya ne abartıyorlar 0 0 Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bende var şu an hala 2-3 saat sert kalıyor boşalınca ancak geçiyor benimki. 0 0 Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Geçer tabiki yoksa her sabah boşalmak zorunda kalırdık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabii ki geçiyor yani Yoksa her sabah boşalmak zorunda kalırdık Çünkü sabah bir şekilde hep o şekilde dik bir şekilde uyanıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim gün boyu öyle zaten ama boşlmakla ilgisi yok boşalmasanda oynamazsan geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçiyor tabiki haftada 1 kere yapan ben her sabah ereksiyon oluyorum işte düşün 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçmiyor benfe illa yapmalıyım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben madt yapar rahatlatirim 0 0 Yorumla
JildaKys Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Geçer, ama hazır erekteyken boşalmak iyidir. 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl maalesef akla geliyor bir kere peki ya sen? 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boşalmaya gerek yok geçiyor çiş yapınca 😂 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. geçer ne yapalım her sabah boşalacak halimiz yok 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İşeyince geçer 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. evet geçer geçmez diyen net yalan söyler 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Geçiyor 0 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Geçmez 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gecer 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gecer niye geçmesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Her Sabah Oluyor Olduğu Zaman Sürekli Her Sabah Boşalırsak Artık Biz Ondan Eziyet Çekeriz O Yüzden Öyle bir şey Olmuyor
Sabah ereksionu boşalmadan geçer. Geçmez diyen her erekte oluşunda boşalmaya o kadar alışmıştır ki aksinin mümkün olmadığını düşünüyordur.
Çiş yapınca geçiyor haftada 3-4-5 kere oluyorum ben ve uykumu bozuyor bu durum
İşeyince geçiyor. İdrar sıcak olduğundan ereksiyon oluyor.
Hayır geçmiyor ve en çok da sabahları çok sert ve dik duruyor
Dikkat dağılması ya da başka bişeye odaklanılırsa geçer
sabah ereksiyonu dediğin altımıza işemeyelim diye olan bi mekanizma ya ne abartıyorlar
Bende var şu an hala 2-3 saat sert kalıyor boşalınca ancak geçiyor benimki.
Geçer tabiki yoksa her sabah boşalmak zorunda kalırdık
Tabii ki geçiyor yani Yoksa her sabah boşalmak zorunda kalırdık Çünkü sabah bir şekilde hep o şekilde dik bir şekilde uyanıyorsun
Geçer bende geçiyor istedigim an ereksiyon olabiliyorum
Bunun en büyük etkisi çiş o kadar abartılmadın bence
Benim gün boyu öyle zaten ama boşlmakla ilgisi yok boşalmasanda oynamazsan geçer
Geçiyor tabiki haftada 1 kere yapan ben her sabah ereksiyon oluyorum işte düşün
Adamına göre değişir 😁 kimisi hatun hadi gel der😂😂
Geçmiyor benfe illa yapmalıyım
Ben madt yapar rahatlatirim
Geçer, ama hazır erekteyken boşalmak iyidir.
Bir süre sonra geçiyor genelde
maalesef akla geliyor bir kere peki ya sen?
oluyor evet ☺
Boşalmaya gerek yok geçiyor çiş yapınca 😂
yardım mı istiyo kfkflf
geçer ne yapalım her sabah boşalacak halimiz yok
İşeyince geçer
Manesef gecmez
Çok tatlı bi olay yaa 🥹
Her olduğunda boşalsak ohooo
Geçer ama ağrı yapar.
evet geçer geçmez diyen net yalan söyler
Zor geçer. İleri geri yatakta. Oooy oy
Geçer tabi