Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için gitmiyorum haklısınız
Bi çocuk var geçen yaz 3 kere seviştik şimdi de her gün çağırıyor 2 saatlik mesafede oturuyor bizim orada da evimiz var ama ev şu an boş yani pis yazlık ev gitmek istemiyorum o gelsin diyorum ama o da babasının dükkanında çalışıyor bırakamaz ve çocuğu çok istiyorum o da beni çok istiyor ama şartlarımı zorlayıp ayağına gitmek ezikçe geliyor siz olsanız gider miydiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Onla cinsellik yaşadıysam kız değilsen olabilir
Deli gibi seks yapılıp mutlu olunacaksa gidilebilir.
Niye eziklik olsun tek zevk alanlar erkekler mi ya da tek istekli olanlar erkek mi de boyle. düşünce var herkezde erkek gelse o mu ezik olmuş olacak yani size gore ve her yerde kadın erkek eşit dersiniz işinize gelince
Aşağıda erkeklerin yorumlarına bak istersen
Bana ne onların. fikirlerinden ben kendi düşüncemi yazdim yanlış bisey de yok yaziklsrimda bence
Benim bildiğim erkek gider kız erkeğin ayağına gitmez
Sevişmek için başka seçeneğin yoksa, o iş için her gün olmasa da arada gitmelisin...
Erkek halimle bile gitmem. Çok istiyorsa o gelsin.
Cinsel iç güdülerin yerine aklını dinlemen daha doğru olur.
Ben ayağına gitmezdim ev senden cinsellik senden oh ne ala memleket tembel teneke gelsin gitme
cocugun s.. iki altindan heralde kadin vermeye gidiyor..
Gitme başka erkek mi yok hem ayağına gidicen hem vericen olmaz
sen istiyormusun gitmeyi
sanırımsende istyorsun sevimeyiş
ya çok istiyorsan git ama onun için gittiğini belli etme
o niye gelmiyor? ve ha gi şehirler
Şehir ismi veremem de komşu şehirler. O babasının dükkanında çalışmak zorunda her gün
kanka hergün çalışma diye bişi yok şehir ismi verince seni bulamayız korkma fkfkfk
Yok beni bulmanız önemli değil de bi bakarım çocuk da bu sitede takılıyordur falan arkasından bunları yazdığımı görmesini istemem :ddd
çoxukla bu siteden mi yoksa dkdkfl
Nooo 😁
sen bana bi takip atsana
Gerekirse çok istersem evet ama yakın falan olmalı
Kadının gitmesi biraz eziklik
Gelsin alsın seni otele gidin
Bir kaç kez şehir değiştirdim
Kadın olsan da değiştirir miydin
Erkek adam kadını ayağına çağırmaz kendi gider
Hayvansın sen bilin mi 🦗
O işin ezikliği olur mu. Yaşlarınız kaç
Ben 30 o 28
Ggerçekten gelme durumu yoksa sende rahatsan. Yatakta da ten uyumunuz varsa karşılıklı olaya erkek kadın diye bakma bnce. Canın arzuluyor mu
Çoooook
Ozmn kompleks etme durumu bnce😅Zaten emin ol büyük ihtimal uygun olsa hergün ister yanına gelmeyi 😅 Ten uyumu varsa seksden zevk alıyosan saatleri güzel geçirmeye odaklan. Ben geldimi kafanda yorarsan adamın altında aldığın zevkide olumsuz etkiler 😅
Sırayla yapın bi sen git bi o gelsin
Yaşlar kaç
30-28
Ben bazen şehir dışına gidiyorum bazen onlar geliyor ama sizin aranızda samimiyet pek yoksa sana kötü hissettirecekse o bir yolunu bulup gelsin güzel bir otel ayarlasin
Git bence
Hayır
Kadın olsam değiştirmem :d
kimseyle sevismem
Öyle deme
ben evlenmek istemeyen birisiyim fakat bir gun evlenirsem evlendigim adamin gozune baktigimda her seyimin ilki ve her seyinin ilki olayim isterim. herkesin kendi karari kendi yasama tarzidir sana normal gelebilir sevisebilirsin fakat ben cinsel ic gudulerimi kendi kendime yonetebiliyorum.
Peki. Seni tebrik ediyorum
Ya sen adamın ilki olmak istiyorsun tamam çok güzel hakkın ama evlendiğin kişi için sen ilk mi olacaksın otur bunu düşün.
zaten ne demisim benim ilkim ve onun ilki? bir gun asik olursam gecmiste bir sey yasayip pisman olduysa da kabul ederim ama gonlumden gecen ikimizinde ilk olmasi.
o gelsin sana