Cinsel Yaşam Beraber olduğunuz en tuhaf yer neresiydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Beraber olduğunuz en tuhaf yer neresiydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Apartman merdivenlerinde ayaküstü, iş yerinde arşiv odasında, arabanın arka koltuğunda bir de plajda soyunma kabininde birlikte olduğum oldu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kütüphane, avm de depo, üniversite bodrumu, orman hepsi de birbirinden tuhaftı 1 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Orman :) asansör, kapalı kamyonetin arka kasası :) ohoo neler neler 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burada anlatılamayacak kadar sıkıntılı bir yer 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. korku tünelini denemedim orayı merak ediyorum açıkçası 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vapur :) yani beraberlik demeyelim de sevişme diyelim :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Soyunma kabininde 12 12 Yorumla timur0707 +1 yıl :)) adrenalın kamera var mı dıye baktın mı saga sola Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @timur0707 tabi ki de 😊 Yorumla timur0707 +1 yıl turk kadını hem heyecan arar hem temkınlıdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @timur0707 ne yapayım yaptım orada hem heyecanlı hem de zevkliydi Yorumla timur0707 +1 yıl ewt herseyı yasamak lazım yoksa ah ah la vah vah la vakıt ömur gecmez kimle sevgılı mı eş mı o yasaadıgın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @timur0707 sevgilimle Yorumla timur0707 +1 yıl hımm ıyımıs farklı zevkler sart vucuda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @timur0707 aynen Yorumla timur0707 +1 yıl baska cılgınlıklara acık mısın pekı burcun nedır Yorumla axiakrep +1 yıl hangi kabin fkfkf Yorumla Board-Tennis +1 yıl İstediğim yerlerden elbet bir gün Yorumla Prestij61 +1 yıl Benimle ayni yerde mi yapmissin uuuu hangi plajdi o😄😄 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Sahilde bağlı bir teknenin içinde ve ormanda. 0 0 Yorumla
Stratejistt Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Dün canlı ama robot olan biriylr yapmıştım en tuhaf oydu 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Daha normali de olmadi 4 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Ne güzel Yorumla
captansparow22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kız arkadaşımın abisinin odasında :D 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Beraber olacak birini bulduk tuhaflığı kaldı 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okul bahçesi 9 7 Yorumla timur0707 +1 yıl gece mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @timur0707 ismin Murat mı Yorumla timur0707 +1 yıl hayır timur noldu kı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @timur0707 birine benzettim Yorumla timur0707 +1 yıl hımm turkıye kucuk tanıdık denk geldı dedın yanı bı an Yorumla Prestij61 +1 yıl Okul bahcesi mi 😄 Yorumla 19cmboğa +1 yıl Ben direk içinde oldum. Sen bahçede nasıl yaptın? Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Uzakdoğu'da bir ağaç kabuğu idi ev idi 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Apartmanın bodrumunda kömür cuvallari ustunde 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arabanın arkakoltugunda 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. biz bakireler nereye geçiyoruz 😊😊 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmadım daha kimseyle birlikte 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Seni hiç alakadar etmez 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Orman 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ofiste baya sevişmiştik 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. ayıp ayıp :)))) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapması mı sorması mı ahaha Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl yapmada ayıplık bişi olur mu hiç aaaa lütfen sorması ayıp :) Yorumla
Moonlover112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ruyam 1 1 Yorumla zimbateli34 +1 yıl mantıklıı :D Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Okul tuvaleti 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. yazamıyorum 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Düğün salonun terası 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ev.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Apartman merdivenlerinde ayaküstü, iş yerinde arşiv odasında, arabanın arka koltuğunda bir de plajda soyunma kabininde birlikte olduğum oldu.
kütüphane, avm de depo, üniversite bodrumu, orman hepsi de birbirinden tuhaftı
Orman :) asansör, kapalı kamyonetin arka kasası :) ohoo neler neler
Burada anlatılamayacak kadar sıkıntılı bir yer
korku tünelini denemedim orayı merak ediyorum açıkçası
Vapur :) yani beraberlik demeyelim de sevişme diyelim :)
Soyunma kabininde
:)) adrenalın kamera var mı dıye baktın mı saga sola
@timur0707 tabi ki de 😊
turk kadını hem heyecan arar hem temkınlıdır
@timur0707 ne yapayım yaptım orada hem heyecanlı hem de zevkliydi
ewt herseyı yasamak lazım yoksa ah ah la vah vah la vakıt ömur gecmez kimle sevgılı mı eş mı o yasaadıgın
@timur0707 sevgilimle
hımm ıyımıs farklı zevkler sart vucuda
@timur0707 aynen
baska cılgınlıklara acık mısın pekı burcun nedır
hangi kabin fkfkf
İstediğim yerlerden elbet bir gün
Benimle ayni yerde mi yapmissin uuuu hangi plajdi o😄😄
Sahilde bağlı bir teknenin içinde ve ormanda.
Dün canlı ama robot olan biriylr yapmıştım en tuhaf oydu
Daha normali de olmadi
Ne güzel
kız arkadaşımın abisinin odasında :D
Beraber olacak birini bulduk tuhaflığı kaldı 😄
Okul bahçesi
gece mı
@timur0707 ismin Murat mı
hayır timur noldu kı
@timur0707 birine benzettim
hımm turkıye kucuk tanıdık denk geldı dedın yanı bı an
Okul bahcesi mi 😄
Ben direk içinde oldum. Sen bahçede nasıl yaptın?
Konser de Arabada sevismistik sadece
Uzakdoğu'da bir ağaç kabuğu idi ev idi
Apartmanın bodrumunda kömür cuvallari ustunde
Arabanın arkakoltugunda
Asansör kalorifer dairesi
oha sen yaşıyo musun :)
biz bakireler nereye geçiyoruz 😊😊
işyerı avm kabını otopark
Klasikten şaşmıyorum ev iyidir
Olmadım daha kimseyle birlikte
Seni hiç alakadar etmez
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
çamlık ta izlenerek oldu
Otelin balkonunda
Rüyamda
Orman
Denizde
Ofiste baya sevişmiştik
İşyerinin tuvaletinde
Okul tuvaletinde. 😏
Havuzda
ayıp ayıp :))))
Yapması mı sorması mı ahaha
yapmada ayıplık bişi olur mu hiç aaaa lütfen sorması ayıp :)
Ruyam
mantıklıı :D
Cadır
Kızın evi izne gelmiştim yan odada babası
Okul tuvaleti
Köyde ahırda
Çadırda olmuştu
Samanlıkta ahırda
At çiftliği senin nereydi
Plajda soyunma kabini
yazamıyorum
Açık hava.