Buradakilerin çoğu gibi yani. 😀 Klasik yollu oluyor
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birisiyle çıkıyordum bana hatalarım oldu bilgin olsun dedi utandım
Cevap sahibi
+1 yıl
Kusura bakma yaranı deşmek istememiştim 😕 O konu da biraz yalnız kal. Hazmedip hazmedemediğini tartmaya çalış. Eğer hazmede biliyorsan devam et hazmedemiyorsan yoluna bak.
Soran
+1 yıl
Beraber gelmiyor insanın başkasının atıgı evlenip boşansa anlarım
Cevap sahibi
+1 yıl
Anlıyorum seni. Bitir gitsin. Şimdiden böyle düşünüyorsan yarın her yana yana geldiğinde ya da evlensen her yatağa yattığında aklına gelirse kendinede onada haksızlık yapmış olursun
Soran
+1 yıl
Zaten onunla beraber olamam igrenirim başkasının kusmugu gibi
Cevap sahibi
+1 yıl
Yapman gerekeni biliyorsun ama canın yanıyor. Seni çok iyi anlıyorum. Berbat iğrenilesi bir çağda yaşıyoruz 😕
Soran
+1 yıl
Aynen seviyorum ama ırz namus daha önemli biz muhafazakar bir aileyiz ailem kabul etmez dedim gerdek gecesinde kızlık ksnı görmek isterler dedim saçma dedi
Cevap sahibi
+1 yıl
Görmek istemeleri saçmada. Ne biliyim bende senin gibi düşünüyorum. Ben kendimi korurken kendini korumamış birisiyle olmak istemem.
Soran
+1 yıl
Saçma degil örf adet öyle yerinde bir adet
Cevap sahibi
+1 yıl
Esasında o doğru bir hareket değil de. Her örf adet doğru değil. Benim çizgim Allah 'ın rızası peygamberin sünneti. Ben olaylara o bakış açısıyla bakıyorum
Soran
+1 yıl
Benşmde öyle
Soran
+1 yıl
Kız dinle pek arası yok
Cevap sahibi
+1 yıl
Yol ver gitsin. İlerde sürekli pişmanlık yaşayacağına şimdiden ayrılmak en iyisi
Erkekler Ne Diyor
Niye hata olsun ki? Biz erkekler sevişince hata olmuyor.
Kendin için konuş ben sevişmedim seviş zinadır haramdır
Yav he he. Zina mina haram, hırsızlık, iftira, yalan konuşmak, mahrem konuşmak helal? her şey helal bir bu mu haram?
Fikir danışmak için yazdım gerisi sizi ilgilendirmez
Olabilir dostum hata veya kusur olarak görmemekte lazım bunu önemli olan ruh temizliği bekaret sevginin önüne geçmemeli
Biz okadar geniş degiliz üzgunum
Buradakilerin çoğu gibi yani. 😀 Klasik yollu oluyor
Birisiyle çıkıyordum bana hatalarım oldu bilgin olsun dedi utandım
Kusura bakma yaranı deşmek istememiştim 😕
O konu da biraz yalnız kal. Hazmedip hazmedemediğini tartmaya çalış. Eğer hazmede biliyorsan devam et hazmedemiyorsan yoluna bak.
Beraber gelmiyor insanın başkasının atıgı evlenip boşansa anlarım
Anlıyorum seni. Bitir gitsin. Şimdiden böyle düşünüyorsan yarın her yana yana geldiğinde ya da evlensen her yatağa yattığında aklına gelirse kendinede onada haksızlık yapmış olursun
Zaten onunla beraber olamam igrenirim başkasının kusmugu gibi
Yapman gerekeni biliyorsun ama canın yanıyor. Seni çok iyi anlıyorum.
Berbat iğrenilesi bir çağda yaşıyoruz 😕
Aynen seviyorum ama ırz namus daha önemli biz muhafazakar bir aileyiz ailem kabul etmez dedim gerdek gecesinde kızlık ksnı görmek isterler dedim saçma dedi
Görmek istemeleri saçmada. Ne biliyim bende senin gibi düşünüyorum. Ben kendimi korurken kendini korumamış birisiyle olmak istemem.
Saçma degil örf adet öyle yerinde bir adet
Esasında o doğru bir hareket değil de. Her örf adet doğru değil. Benim çizgim Allah 'ın rızası peygamberin sünneti. Ben olaylara o bakış açısıyla bakıyorum
Benşmde öyle
Kız dinle pek arası yok
Yol ver gitsin. İlerde sürekli pişmanlık yaşayacağına şimdiden ayrılmak en iyisi