Çok yaşlı değilim ama 27 yaşıma kadar hayatta öğrendiğim en büyük kanun bu oldu. İlişkilere cinsellik katmayan kişinin her zaman kaybedeceği... İçinizde saf ve temiz bir aşk yaşamak isteyenler vardır benim gibi, onlar için üzülüyorum. Çünkü bu dönemde sevmek yetmiyor. Artı olarak cinsellik ve biraz da para gerekiyor. Sevdiğiniz kişi de empati yok ise hep yandınız. Lütfen sadece bir et yığınıni sevmeyin belki zevk verir ama mutlu etmez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKızların çoğu zaten erkekler de cinselliğe dış görünüşe ve paraya bakıyor zaten. yani bugün bile cinsellik olmasa ya da az olsa evlenir misiniz diye sorduklarında kızlar olmaz diyor hatta bazen kızlar daha istekli bile geliyor gözüme. cinselliğin bu kadar ön planda olduğu bir ülke de aşk yok zaten...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin gibi düşünen bir kadın çıkacaktır muhakkak karşına.
11 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim kızlar bu durumdan daha şikâyetçi.. Genelde erkekler cinselliğe daha yönelik oluyor veya cinsellik olmadan yürütemiyorlar, genelleme yapmayayım ama çoğu en azından. Sevmek yetmiyor ama onun yanında yetmeyen çok şey daha var maalesef.
07 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin bu sorununu başka bir soruda tartışırız. Abaza erkolar yüzünden çoğu kız kendini bulunmaz kumaş sanıyor.. ama öyle değiller oysa senden çok var (benden de çok var) ama dediğim gibi cins olarak bizden çok var ama beyin kalp düşünce yapısı davranışlar empati.. insanı başka türlü nasıl sevebilirsin ki? Bir tene aşık olup ölmektense hiç sevmemeyi dilerim
- +1 yıl
Ya kadın veya erkek fark etmez onda hemfikiriz her türlü bir çıkar var, iki ucu b-klu değnek. Böyle düşünen az onu belirtmek istedim.
- +1 yıl
Onlardan hiçbir farkın kalmaz.
- +1 yıl
Öyle olacağıma kaybetmeyi de ben yeğlerim. Yaşa girme şimdi sinir etme beni jşahjhasğx.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan aşk diye bir şey yok insan en çok arzuladığı kişiye aşık olur bunu bilim söylüyor
05 Yorumla- +1 yıl
Saçma? Sevgi diye bir şey var ablacım.. sen sevgi nedir bilir misin? Saf sevgi? Cinsellik sevginin bir ürünü sevgi cinselliğin değil bunu karıştirmayalim. İnsanlar cinsellik yaşayarak birbirini sevdiğini sanıyor ama sadece tatmin oluyorlar. O zaman sen kediyi köpeğe yükseliyorsundur
- +1 yıl
https://www.hizliresim.com/lx1ndqc
İyi sabahlar
+1 yılÇok doğru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği