ben amatör videolardan hala zevk alıyorum ama söylediğin gibi eskisi gibi olmuyor. hele prof. p*rno filmler rezalet o kadar yapay ki seks ile alakası yok. onları izleyip nasıl zevk alıyorlar garip
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks sadece gir çık olmamalı ki içinde ruh olmayan bir işten hayır gelmez biraz sevişme biraz fantezi olucakki tadı çıksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılYaş ilerledikçe insan yaşadıklarından artık irilte oluyodur
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 30 yaşındayım bi evlilik geçti başımdan şu ana kadar eşimle beraber iki kişiyle yaşadım ikincisi her konuda çok iyiydi tam anlamıyla doyuruyordu beni ama ayrıldık ondan sonra tatmin olmamaya başladım galiba
- +1 yıl
Yaşadıklarından sonra tatmin olamamak durumu bazı videoların hala mide bulandırıcı olduğunu göstermez ancak dediğin gibi bazı haller bazı insanlara tesir edebilir Ona bir şey diyemem
Bencede artık saçma geliyo, insan duygusal tutkulu bişey istiyo belli yastan sonra karşında film değil onu hisseden bir insan istiyo
10 YorumlaBu durumu bende yaşadım weebtoon novel gibi şeyleri okumayı denedin mi veya biriyle bişiler yaşamayı
08 Yorumla
Soran+1 yılOkumadım ama birileriyle bişeyler yaşadım sıkıldım ondanda
Soran+1 yılO ne demek?
Soran+1 yılEvet aynen öyleyim🤦🏼♀️ şu ana kadar iki kişiyle birlikte oldum eski eşimden asla zevk almazdım boşandım sevgilim oldu onu çok sevmiştim ve onunla çok zevk alıyordum oda baya iyiydi 🙈 ama ayrıldık o adamdan sonra bir daha tatmin olmamaya başladım
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani evet basitçe bir prno izlemek bazen zor oluyor... Şöyle olacak güven veren biri de karşılıklı birbirimizi izlesek yani daha zevkli
00 YorumlaVajinaya su dışında hiçbir şey sürülmemeli. Vajina sağlığı açısından önemli. Dikkat ediniz lütfen, enfeksiyon sıkıntısı çekersiniz sonrasında.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBelkide kınu etiketi olarak haz duydugun şeyler değişti farklı konulara yönel bak
00 Yorumla Videolar zamanla normalleşiyor. en iyisi kafa dengi birini bulup onla konuşmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Canlı biriyle konuş o videolar zaten sıkıyor sonra çünkü gerçek değil yol katetmek istiyorsun gün geçtikçe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno zevk vermiyor zaten bana saçma geliyor seksting yapıyorum daha zevk verici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexting dene diycem hayal kurmak için ama o da tatmin etmez sanırım yaşadıklarından sonra
00 YorumlaIzledigin kategoriyi degistir. Dvmli ayni konulu video izlemek brz skci evet
00 Yorumla
+1 yılAynenalesef oyle ben de de oluyor o yaa değişik bisey
00 Yorumla
+1 yılSanal seks yaparak
02 Yorumla
Soran+1 yılOnuda hiç sevmiyorum ki
- +1 yıl
Denemekten zarar gelmez, yardımcı olurum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durum iğrenç geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Başka sitelere gir hep aynı yerden izlediğin için öyle bence
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılDaha farklı şeyler bul
00 Yorumla
+1 yılBen baska bisey izliyorum
00 Yorumla
+1 yılHep aynı siteden izlediğin için... site değiştir
00 Yorumla
+1 yılBi şekilde hayal kurarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılHayal kuracaksın, her şey video izlemekle olmuyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hard degilde daha erotik filmler izle bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim izlediklerimi kesinlikle beğenirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe izliyorsun nerden izliyosun kısa bir ipucu verebilirsin telegram kanallarından da çıktım
Cevap sahibi+1 yıltwitterdan izliyorum
Cevap sahibi+1 yılsoruyu beğendim yaz bir iki tane atıyım 49
Soran+1 yılBende ordan izliyorum çoğu zaman ama hep yapmacık amatörlerde inandırıcı değil ve zevk vermemeye başladı
Cevap sahibi+1 yıltabiki coğu öyle ama cok güzelleride var
Cevap sahibi+1 yılkaderdaş?
+1 yılYaşadıkların?
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yaşadıklarımı hayal ettikçe eski sevgilimi unutamıyorum şerefsiz iyi zevk veriyordu ama defoldu gitti
- +1 yıl
Amaç rahatlamak değil mi, duyguları bir tarafa bırak ve hazzına odaklan
- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılHangi tarz videolar mesela
00 Yorumla
+1 yılFarklı şeyler dene
00 Yorumla
+1 yılhahahhahaa yok ben p o r n o severim
00 YorumlaSexting yap
00 Yorumla
+1 yılYeni seylere acikmisin
00 Yorumla
+1 yılYaşa
00 Yorumla
+1 yılİzle ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Fotoğrafa geç :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl30
Cevap sahibi+1 yılİzlemeden duramıyormusun
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler