Mahalleden erkek bir arkadasm vardı ( normal erkek arkadaş kanki gbi) sohbet ettiğimiz zamanlarda bazı yediği haltlari anlatırdı samimiyetmze güvenerek heralde yani yüzeysel olarak yatıp kalktığı durumlar hatta grup bile vardı demişti yanlış dglse yani lale devri hesabı bi yaşantısı vardı hiç ewlenmicek gözüyle bakıyordu kendisine geçen story atmış evlenecekmis kapalı bir kız bulmuş falan fofolarini paylaşmış. Ben hiç seks yapmadığım halde ewlilik bana nasip olamadı 31 yasimda. Ama o ortalık mali olmus bir erkeğe kapalı çok büyük ihtimalle de ilişkiye girmemiş biri denk geldi? Ee hani gecmisin bedeli hani hesap. Ewliligin nasip olduğu insana bakin ve kendime bakıyorum sonra içten içe öfke besliyprum neden diye neden. Bana hiç adil gelmiyor hiç zoruma gidiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış düşünüyorsun. O kapalı dediğin kız modern tesettürlü o*rospunun tekidir. Esas adalet şimdi yerini bulmuş. Bekarken başka kızlarla düşüp kalkan erkek arkadaşın, başka erkeklerle düşüp kalkan modern tesettürlü birine denk gelmiş. Bundan buyuk adalet mi olur. Sen diyorsun ki o evlendi ben niye evlenmedim. Öyle değil işte. Senin de karşına senin gibi durust biri çıkar inşallah.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim bi arkadaşım şehirde birlikte olmadığı kız kalmadı etrafta how i met your mother daki barney gibi geziyo ama evlilik için bakir birini istiyorum diyo istediğini yapsın beni ilgilendirmez ama her bakir birini istiyorum ilkini benle yaşasın dediğinde dövesim geliyo
01 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama bu kafayla 10 sene daha veriyorum geleceği göremezsin temiz dediğin belki de en kirlisi daha da önemlisi kimin ne şekilde imtihan olucagini bilemezsin merak etme herkes hak ettiğini yaşar ^^
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSuç kadınlarda ki erkeğin bakir olup olmamasına bakmıyorlar. Kadınlar beğendi mi isterse yüz kişiyle yatmış olsun hemen kabul ediyorlar o erkeği.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılDolu böyle picler abim ömrü hastanelerde geçti hiç sevgilisi olmadı hiç ilişkiye girmedi şimdi 1 evlilik yapmış bayanla evlenmeye hazırlanıyor o kadar bakır kız aradık bulamadık al sana adaletsizlik
00 YorumlaEmin ol kendine denk birini bulmuştur kız saklıyordur
20 YorumlaKızın nasıl biri olduğunu bilemezsin kapalı olmak yetmiyor bu devirde. Ya da belki de çocuk hava atmak için sana böyle şeyler anlatmış
00 Yorumla
+1 yılİnsanları tercihlerinden ötürü yaftalamayı bırakırsan senin de hayatına güzel bir insan girer belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bu tarz olaylar piskolojimi bozuyor bende evlenene kadar bulaşmıyım diyorum ama çevre yok erkek tecrübeli olması lazım yapması lazım diye kötü şeyler yaptıracaklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istemezsen erkek zorla yapmaz eskidendi o... tecavüz etti demesin diye de kimse yaklaşmaz... Sen başlatıcaksın eğer bir şeyler istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef ki şu an TC de namus sadece kadınlara özgü bi durum.
01 Yorumla- +1 yıl
Kızlar çok kızla olmuş erkek seviyo ona ne dicen?
+1 yılHaklısın ben de çevrede çok gördüm öyle. Biz kız bile öpmedik.
00 YorumlaBence yanlış düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılHarbiden ya napçaz biz böyle
00 Yorumla
+1 yılDunya hayatında adalet aramak gereksiz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle evlilik düşünür müsün?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğa sen aşıksın demi dürüst ol
04 Yorumla
Soran+1 yılHyr
Cevap sahibi+1 yılYalan
Soran+1 yılYalan borcum yok sana ve hayır ona aşık falan dglm kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılOk
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep aynı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği