Sevgi saygı birlikte vakit geçirme de var. Fakat düzenli cinsel ilişki de oluyor
Bu eylem çiftleri birbirine bağlar mo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bahsettiğin şey mükemmel ilişki. Sevgi ve saygı, birlikte vakit geçirmeyi kur yapmayı dışarı çıkıp eğlenmeyi getirir. Eğlence için süslenmeyi, duş almayı, güzel kokmayı, güzel gözükmeyi, seksi ve çekici gözükmeyi sağlar. Seksi insanlar her fırsat bulduklarında sevişirler çünkü çiftler birbirini mıknatıs gibi çeker. Düzenli seks varsa, hiç sahip olunamayacak oranda hormonlar aktif olur. Gençleştirir güzelleştirir. Kalbi korur, ruhu korur. Sevişin insanlık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle bağlamaz. Cinsel ilişki sürekli ve spontane olmalı. Karakter tabiatına göre herkes rolünü üstlenmeli. Dominant bir kadınla cekinik bir adam veya dominant erkekle cekinik kadınlar birlikte olmalı. Cinsel ilişkide başkasıyla yaşanamayacak şeyler çiftleri birbirine bağlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
50Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karşılıklı uyum olan partnerler arasındaki düzeni yapılan cinsel ilişki kişileri birbirine sımsıkı bağlar. Bu çiftleri ister evli olsun ister sevgili. Düzenli seks ve fantezilerle dolu sınırsız cinsel ilişki tam doyum ve orgazmlı şehvetli tatmin getirdiği için partnerler arası sadakatı da perçinler. Kimse arayışa girmez. Böylece çiftler her ilişki ile daha sa birbirine bağlanırlar.😎
10 YorumlaMerhaba,
Cinsel ilişki, çiftler arasında bir bağ oluşturabilir. Ancak, bu bağ sevgi, saygı ve birlikte vakit geçirme gibi diğer faktörlere bağlıdır. Cinsel ilişki, yalnızca fiziksel bir eylem değil, aynı zamanda duygusal bir bağlantıyı da ifade eder. Ancak, her çiftin ilişkisi farklıdır ve cinsel ilişki, çiftler arasındaki bağı belirleyen tek faktör değildir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı, sevgi tabiiki olmalı ve onlara ilaveten de cinsellikte çiftlerin beklentisi uyumlu olmalı. Misal kimi s*kişmeyi kimi de s*vişmeyi sever, nadiren de olsa bazısı da seks istemez bile.
Sonuçta sevmenin, değer vermenin ve bağlılığın yani sıra zevklerin (sert, yumuşak, fanteziler, fetişler vs.) uyumu ve bu istekler konusunda anlaşabilmek önemlidir. Sonuçta doyum bu sayede yaşanır.11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok doğru ✅
+1 yılAslında bağlar da düzenli ilişkiden yana düzenli bir hayatı da yaşamaları lazım hayatı birbirine zehir ettikten sonra düzenli seks olsa da bir işe yaramaz
10 YorumlaBağlar fakat o erkeğin seninle nasıl seviştiğine bağlıdır! Ha bir de senin cinsel geçmişinde çok fazla erkek gelip geçtiyse işin zor! Hiçbir erkeğe bağlılık hissetmeyeceksin, hiç kendini kandırma boşuna…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerçek sevgi varsa evet. ama türkiye’de cinsel açlık olduğu için bu zor bazen
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılBağlamaz tabikide baglasa Türkiye'deki bütün ciftler en azından yüzde yetmişi mutlu uyumlu olur ama yok oylr bir şey sevgi uyum anlasabilmek de önemli baglanmak için cinsellik geçici bir his
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Kesinlikle bağlar rahatlamak orgazm olmak çok farklı çok faydalı bence. sevismiceksem dex yapmicaksam neden bağlanayimki. ya da türcell le baģalanirim hayata daha mantikli olurr mk😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılDüzenli cinsel ilişki yaşayan erkeklerin diğerlerinden daha uzun yaşadıkları tespit edilmiş. Eşini seven düzenli sevişir🤪😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok bağlar. Düzenli cinsel ilişki hem zihinsel hem fiziksel rahatlık sağlar. Aşkı kuvvetlendirir.
00 Yorumla
+1 yılBence haftada 2 defa toplam 1 saat sevişilmeli. B. ku çıkmadığı müddetçe birbirine bağlar neden bağlamasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzenli derken salı günleri sevişme günümüz deyip salıları görev gibi olursa bağlamaz. ama haftada en az 2 kez bağlar. ama belirlemiş programlanmış değil spontane sevişmeler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çiftleri birbirine bağlamaya tek başına yetmez ki sende bunu belirtmişsin. Ama stresi azalttığı kesin :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet kesinlikle... kadın kendini iyi si... ni unutmazmış...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBu dediklerin olduktan sonra zaten çiftler birbirinden uzaklaşmaz aldatmaz.
00 Yorumla
+1 yılEvet bağlar ama zamanla sadece cinsellik olursa ve paylaşım azalırsa gg
00 YorumlaTabii bağlar iki taraf içinde güzel geçmişse ama çok sık yaparsanda bir müddet sonra soğursun
00 YorumlaGenel de kadınlar cinsel ilişkiden sonra soğur bağlanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Evlilik olmadan sevgili ve saygılı ve seviyeli cinsellik olmaz kendinizi kandırmayın
034 Yorumla- +1 yıl
niye evlenince bi imza karakterini mi değiştiriyor
- +1 yıl
korumak için mi ahahahah hangi kadını korumuş o imza
- +1 yıl
umarım sende artık ülkemde adalet olmadığını anlarsın hayal dünyasında yaşama Almanya belçika falan değil burası
- +1 yıl
Almanya mı? Belçika mı? Orada kadınları özgür ve rahat sanacak kadar çocuksun işte !!! O imza seni evlilik dışına kıyasla bir nebze bile olsa daha fazla korur… ama sen beni dinleme boş ver önüne gelenle birlikte ol zaten böyle düşünmeniz için canını bile verebilecek erkekler var yalnız kalmazsın ☺️
- +1 yıl
sen orada yere çöp bile atamazsın ne konuşuyon benim bütün kuzenlerim almanyada
- +1 yıl
yapıyom zaten illa evlenelim diye tutturdu
- +1 yıl
ne evlilik merakınız varmış be
- +1 yıl
1- o dediğin yerlerde proje müdürlüğü yaptım
2- kadına değer özellikle Avrupa verilmez çekici seksi değilsen değil iş çaycı bile yapmazlar
3- Avrupa’da tren istasyonlarında evsizleri gördün mü tabi ki görmedin
4- onun bunun dedikleriyle değil gördüklerimle konuşurum
5- ama siz hiç bir zaman büyükleri dinlemeyin işinize geldiği gibi yaşayın ☺️ ne de olsa hep genç ve güzel kalacaksınız !!! Ve yabancı erkekler size insan olduğunuz için yaklaşacak sizi elde edip atmak için değil ☺️ - +1 yıl
Avrupa da çekici olmayan kadın mı var zaten
- +1 yıl
hiçte öyle anlattığın gibi değil uydurma
- +1 yıl
kaç tane kuzenim gitti iş kurdu orada
- +1 yıl
zeki oldun mu hemen kapıyorlar zaten
- +1 yıl
sende biraz gez de öğren bari
- +1 yıl
kimin beni nasıl gördüğü umrumda değil önemli olan benim düşüncelerim
- +1 yıl
dedikoduyu senin gibiler yapar
- +1 yıl
yalancının tekisin
- +1 yıl
siz zaten et parçasısınız isteyen her şekilde elde ediyor sizi
- +1 yıl
sen benim kuzenime yalancı mı diyon yani
- +1 yıl
dedikodu ne demek onu öğren önce
- +1 yıl
erkeklerin çoğu sapık haklısın hemcinslerinizi eğitin biraz o zaman
- +1 yıl
benim sevgilim senden bin kat daha iyi ağzı bozuk değil senin gibi saygılı efendi biri
- +1 yıl
benim gibiler zaten sana bakmaz
- +1 yıl
kendi kendine gelin güvey olma
- +1 yıl
dedikodu yalan bilgiyi yaymaktır o yüzden zaten günahtır doğru olduğundan emin olmadığın şeyi söyler başkası
- +1 yıl
oldu olacak tecavüzden de zevk alıyor de o zaman
- +1 yıl
hayvana bile sulanan erkekler varken bu savunmayı yapman aşırı komik
- +1 yıl
herkes ne b0k olduğunuzu biliyor çevirme
Ben hiç zannetmiyorum. Bir süre sonra hevesleri kalmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılkessinlikle bağlar. bende böyle bir şey istiyorum. iki günde bir veya günde bir ideal.
01 Yorumla- +1 yıl
eğer fantezilerime saygısı varsa birşeyi zevkten çıldırayım diye yapıyorsa orada iş sadece cinsellik olmaktan çıkar duygusal olarak çok fazla bağlanırım. bu sevgidir.
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. cinsellik ilişkiler de birbirini bağlar ama tamamen değil..
00 Yorumla
+1 yıldüzenli cinsel ilişki ve sürekli cinsel ilişki arasındaki sınırı koruyabilirsen evet
00 YorumlaBağlar tabi seks yapicaz diye ayrılmazlar birbirinden 😂
00 Yorumla
+1 yılSevgi saygı varsa, düzenli iliski kremanın üzerindeki çilek gibidir, tadindan yenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bağlar rahatlamak orgazm olmak çok farklı çok faydalı bence
11 Yorumla- +1 yıl
Dusunuyor musun orgazm olmayi
Sevgi varsa evet bağlayabilir ama erkeğin amacı sadece cinsellik de asla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgi saygı varsa ilişkiniz heyecanini hiç kaybetmez
00 Yorumla
+1 yılBaglar tabiki ama cinsellk yasadign kisiye bagli birazda , kimiside sogutur bence
00 YorumlaBağlar, ten uyumu varsa 👌
10 YorumlaDüzenli ilişki güçlü bir bağ için en temel şeydir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkinin gidişatına bağlı
00 Yorumla O zevk adamı bağlar guzumm 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet bence bağlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Nerdeee öyle ilişki bende istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılBağlar bence ama herşeyde cinsellik değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bağlanmış ki bunlar oluyor zaten
00 Yorumla Kısmen evet eşlerdeki bağlılığı artırır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok anacım yok cinselle falan bitmiyor iş
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHemde gemi halatı ile bağlar asla kopmaz çözülmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bağlar diye düşünüyorum
00 Yorumla Evet
20 Yorumla
+1 yılBağlar bence
10 Yorumla
+1 yılHayır bağlamaz bir yerden sonra kopar
10 Yorumla
+1 yılDaha da bağlar
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi 😂
+1 yılbağlayabilir
10 Yorumla
+1 yılTabiki bağlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bence evet
00 Yorumla
+1 yılBağlamaz bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. kimlerle yaptıklarına bağlı
00 Yorumla
+1 yılBağlar
00 Yorumla
+1 yılBağlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. hayir
00 Yorumla
+1 yılbağlar
00 Yorumla
+1 yılbağlamayabilir gönülde önemli
00 YorumlaHayır bağlamaz.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bağlar.
00 YorumlaEvet bağlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaKiminle ve nasıl yaptıgına bağlı.
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler