Cinsel Yaşam İçimdeki şehvet yaşımdan kaynaklı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Sürekli seks arzusu...20 yaşındayım İçimdeki şehvet yaşımdan kaynaklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
BenYakamoz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ergenliğin yeni tamamlanıyor. Libido ve hormonlar yeni yeni oturmaya başladı. Normaldir. Elini kullanmaya kendini keşfetmeye başlayabilirsin. ya da nasıl arzu edersen sana kalmış. 0 0 Yorumla
Sadık_fb_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sadece yaşından dolayı demek eksik bir cevap olur. Çünkü başka nedenleride var.. ama bunları burdan yazmicam kutu açık ordan yazarsan söylerim oki 0 0 Yorumla
nafriyosre Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Yaşla alakalı değil bendede sürekli isteklilik durumu var bazen can sıkıcı olabiliyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yaşla ilintili isteklisin mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlamak mümkün 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl aynen yasından ama bu sehvet bitmez arzuların bitmesede azalır ama bitmez 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal bir durum değil burada yazan abazalar aklını bulandırmasın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende 16 yaşında başladı devam ediyor hâlâ ama ben o masum ben değilim 0 1 Yorumla ByAnahtar +1 yıl Gitti mi bakirelik Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. mastürbasyon eksik ya da yanlış yaptiginiz icin doyuma ulasamiyorsunuz 0 0 Yorumla
Chelios34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bende öyleyim 28 oldum amaSabah akşam mastürbasyon yapıyorum 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yediğine dikkat et 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yaş diil karakter iç güdü sorunsalı 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bakireliğinden kaynaklı 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İçinde varsa tutma bul bir partner ver gitsin. 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hiç yaşamadıysan merak ve istek birleşmiş sonuç bu 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Normal 🙂 bir şeyler yap geçer 0 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olabilir yaş hormonlar genetik üçünün etkisi 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet yaşından kaynaklı 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet 20li yaşlar tavan yapar 0 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Seni parçalamak lazim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Hormonlardan dolayı 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ergenliğin yeni tamamlanıyor. Libido ve hormonlar yeni yeni oturmaya başladı. Normaldir. Elini kullanmaya kendini keşfetmeye başlayabilirsin. ya da nasıl arzu edersen sana kalmış.
Sadece yaşından dolayı demek eksik bir cevap olur. Çünkü başka nedenleride var.. ama bunları burdan yazmicam kutu açık ordan yazarsan söylerim oki
Yaşla alakalı değil bendede sürekli isteklilik durumu var bazen can sıkıcı olabiliyor
Evet yaşla ilintili isteklisin mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlamak mümkün
aynen yasından ama bu sehvet bitmez arzuların bitmesede azalır ama bitmez
Normal bir durum değil burada yazan abazalar aklını bulandırmasın.
Bende 16 yaşında başladı devam ediyor hâlâ ama ben o masum ben değilim
Gitti mi bakirelik
mastürbasyon eksik ya da yanlış yaptiginiz icin doyuma ulasamiyorsunuz
Bende öyleyim 28 oldum ama
Sabah akşam mastürbasyon yapıyorum
O yaşlar çok tehlikeli
Ya harikasın hep böyle ateşli ol
hayatın kanunu bu
Yediğine dikkat et
Yaş diil karakter iç güdü sorunsalı
Bakireliğinden kaynaklı
İçinde varsa tutma bul bir partner ver gitsin.
Ver desek vereceksin sanki 🤪
Hiç yaşamadıysan merak ve istek birleşmiş sonuç bu
Ne güzel işte hiç eksilmesin
Normal 🙂 bir şeyler yap geçer
Olabilir yaş hormonlar genetik üçünün etkisi
Evet yaşından kaynaklı
Kızlar da hep böyle gib
yapı gereğidir ileri yaşlarda da devam eder
Hayır nadir istekli kadın vardır
Biraz yaş biraz senle. alakali
yaşla alakalı değil düşüncelerinle alakalı
Yaş ile alakası yok dönem dönem olan bir şey