@kinkguy Tabi ya başta da linki atıyor sksks sonra da kivirilmiyo yazmış uyanık ardından da kim attı diyo burada. Beni yalancı yerine koyacak aklı sıra sksks
O zaman çık gizliden şimdi sana istek atayım ve böylece sana onu atan kişinin ben olmadığını ispat etmiş olurum ondan sonrada yüzün kızarır belki ne dersin 😃
Valla senin herşeyin yalan 😃Özelden foto atmış dedin benim için. Sana diyorum çık gizliden benim atmadığımı sana ispatliyim diye ses yok😃Kız falan değilsin sen 😃Mavili arkadaş sende şuna pirim verme fazla
Ben iftira atmadım sen sandım çünkü direk benim görüşün üstüne link atıp bı de kiviramiyorum yazmış. Böyle anlamam çok normal kaldı ki bu sitede kimin ne olduğu belli değil yedek hesabından atar ben değildim der nerden bilicem.. Bu sitede kimin ne olduğu belli mi :D
Ne yedek hesabı yahu benim guru hesabım var 2017 den beri buradayım yedek hesabım olsa çoktan kapanırdı sitede 2 hesap yasak😃Kanıtlayamacağım şeyi konuşmam belki bi zenci değilim ama Türk erkeklerinin çoğundan büyüktür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
orta
Büyük sayılmazmı
orta bence olması gerektiği gibi
Yapılı vücutta artı sağlarmı
yapılı vücuda 20 yaraşır :p
18 kurtarmazmı ya boyumda uzun😃
İdeal ideal :D kıvırıp kendine sokabilirsin
😂😂
@kinkguy ideal diyip geçsek s*k fotoğrafı atacak sanki gel beni s*k demişim gibi. :D
Al işte bak atmış bile özelden sksks nasıl biliyorum
Bende yalan yok valla her türlü kanıtlarım 😃Yapılı vücutta nasıl
Kim attı?
😂😂😂 harbi atmismi olum niye atıyobuz sizin yuzunuzden erkeklere guvenmiyolar la
@kinkguy Tabi ya başta da linki atıyor sksks sonra da kivirilmiyo yazmış uyanık ardından da kim attı diyo burada. Beni yalancı yerine koyacak aklı sıra sksks
Caktirmadan bak artik atmis bosa gitmesin😂
O zaman çık gizliden şimdi sana istek atayım ve böylece sana onu atan kişinin ben olmadığını ispat etmiş olurum ondan sonrada yüzün kızarır belki ne dersin 😃
@kinkguy sana atayım sen bak ne dersin -D
Ahaha yok bende de var bakmak isteyince bakiyorum 🫣🫣
@kinkguy bizim elimizde de Google var knk yanımızda yaprak olmayınca açıp bakıyoruz
En guzeli o nazi yok cazi yok istedigin zaman istedigin renkte buyuklukte bak bak dur
@kinkguy aynen zenci s*kini tercih ederim onlara da atıyorum s*k dediğin böyle olur diyerek :D
Dur bi piskolojimizi bozma bizi onlarla kiyaslama keyfim kacti yeminle
@kinkguy sana da atayım mi? Nasıl bir hismiş belki anlarsın dksks
Qhaha niye atiton kiz baska seyler at bana 🫣🍭
Gidin sahtekarlar travastemisiniz nesiniz belli değil 😂Pembeli net olarak kız değil 😃
Ahaha kiz degil dedi sana hadi ispatla sunada girsun kizmisin degilmisin kavgada solemez bu be
Umrumda değilsiniz bilen biliyo ne olduğumu. Buraya ispat etmek için amimi atacak değilim
Tobe tobe oyle biseymi yapndedik yuzunu atinca belli olir kiz oldugun
@kinkguy senelerdir burada takılıyorum her harun her tro diyene kendimi ispat edeyim oldu canim. Ben bu etiketlere alışkınım :D
Ben demedim ben girgirindayim bende yillardir burdayim yaslandim kiz sitede
@kinkguy ben de burada büyüdüm nerdeyse ya :D keşke hiç bulasmasaydim sksld
Valla senin herşeyin yalan 😃Özelden foto atmış dedin benim için. Sana diyorum çık gizliden benim atmadığımı sana ispatliyim diye ses yok😃Kız falan değilsin sen 😃Mavili arkadaş sende şuna pirim verme fazla
Ben seviyorum burayi ya cok sevgilim oldu burdan onun disinda canim sıkıldığında can sıkıntım geciyo guzel burasi hem ucretsiz
https://voca.ro/1bV1ymR238fn
Al gordunmu ben dedim sana kiz diye ses atti 😂😂
O zaman neden iftira atıyorsun bana özelden aletini attı diye. Ben istemeyene atmam. İsteyenede kanıtlarım. Beni bamyalarla karıştırma
Ben iftira atmadım sen sandım çünkü direk benim görüşün üstüne link atıp bı de kiviramiyorum yazmış. Böyle anlamam çok normal kaldı ki bu sitede kimin ne olduğu belli değil yedek hesabından atar ben değildim der nerden bilicem.. Bu sitede kimin ne olduğu belli mi :D
Ne yedek hesabı yahu benim guru hesabım var 2017 den beri buradayım yedek hesabım olsa çoktan kapanırdı sitede 2 hesap yasak😃Kanıtlayamacağım şeyi konuşmam belki bi zenci değilim ama Türk erkeklerinin çoğundan büyüktür
Kenarda tutan çok. Teşhis edilince kapanıyor. İyi ne diyim hayrını gör knk
Bunca zamana teşhis ederlerdi herhalde.
Neden gizli takiliyosunuz bide eski uyelersiniz
@kinkguy sonradan gizlendim özelden saçma sapan mesajlar geliyo çünkü
Sende haklisin
Eski üye olan benim be ben😃Guru hesabım var
Ben iki guru hesap eskittim sksks
Yaş kaç senin
Bittimi buraya kadarmi gencler
At ban a
@Sakinkalmamlazim?
1 boy düş ben