AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evlenene kadar para, evlendikten sonra sadece cinsellik.
Ne yani size göre evlilik sadece cinsellikten mi ibaret.
26 yaşımdayım, maddi gücüm de yerinde, fiziksel olarak da ilgi çekiciyim. Bunca zaman boyunca kimseyle ne öpüştüm, ne de yakınlaşma yaşadım. Evleneceğim kadına sakladım kendimi. Eğer yazdığım cümlelerden yargılanacaksam, bunları da göz önüne almanı isterim.
Ne olursa olsun yanlış bir düşünce kusura bakma ama zaten sen olması gerekeni yapmışsın o zaman eskort kirala nikah kıy ona başkasının hayatını karartma. Sadece cinsellik için evlenen karısınıda paylaşır.
Hayatımda böylesine lafları tersinden anlayan birini görmedim, Allah sahibine yardım etsin.
Bende bugüne kadar kimseyle öpüşmedim bile ama inşallah teşhir videolarına denk bir yerlerde.
Teşhir videolarına denk bir yerde derken?
Anladın sen.
Anlayamadım
Teşhirin anlamına bak ne demek istediğimi anlarsın.
Off tamam konuşma
Sen konuşmayacaksın
para. seks zaten parayla beraber gelir. harem kurarsın
Tabiki para. Para olunca cinsellik de her türlü olur
Para olunca oda oluyor ama maksat duygusal cinsellikse tabiki cinsellik.
Para bana göre araç seks olabilir arkadaş tadında güvenilir olucak
cinsellik
para var zaten
Bu kadar da rezilsin yani
Para. Para olunca cinsellik de kolaylaşır çünkü.
Anlayamıyorum ben bir cinsel organı diğerine sokmanın nesi bu kadar keyifli?
Nasıl tarif edeyim ki? Gayet keyifli bir şey yani.
Şimdi soruda iki şey sordun. İkisini de kapsıyor diye parayı söyledim. Seksin benim için bir hedef olduğunu ve hayatta baska hedeflerim olmadığını nereden çıkardın? Anlatabilir misin?
Neye göre belli oluyor mesela? İnsanları resmine göre mi yargılıyorsun?
Bak, soru soruyorsun, iki seçenek bırakıyorsun. İkisinden birini seçtik diye tuhafca cevaplar veriyorsun. Niye böylesin 😅
Hadi oradan ılık feminist seni
Sen insan ol ya önce. Alakasız yere sırf cinsiyetimden ötürü önyargılı davranip boş ahkâm kesiyorsun
Terbiyesizlik yapma
Yüreksiz seni
Yüreksiz
Yüreksizz
Yüreksizzz
Turşu
Yüzsüz karaktersiz günahkar
Hâlen burada mısın ya sen 😅
Günahkâr olma nedenim nedir?
Evliyim cinsellikte var parada var.
Evlisin madem buralarda ne işin var hayırdır?
Vakit öldürmece. Yani buradayım diye aldatma vs yanlış anlaşılmasın. Zaten her yorumum açık ve net bir kişi diyemez sarkıntılık yaptı bilmem şöyle diye.
Gerçekten komiksin. Ama normaldir insanlar ön yargıyı seviyor tanımadan karalamayı seviyor. İşte bu yüzden yaşamları boyunca kaybeden oluyor. Neyse hayırlı geceler
Neden bu kadar agresif oldun ki madem kazanansın diye soracağım ama boşa neyse hadi sen devam et bu yolda
Eyvallah
Param var o nedenle cinsellik diyorum.
Ay valla meraklıyım seviyorum seks yapmayı
Sende evde kendini parmaklamaya devam et 😅
Bişey sorcam ama ciddiyim. Sorunlu olabilir misin? Soru sordun ve cevap verenlere saldırıyorsun. Normal değilsin :D
Noldu kız kalbin mi kırıldı?
Ahahaha kimse kalbimi kıramaz benim ama merak etmedim değil yanii neden böyle yaptığını. Yoksa dediğin laflar falan umrumda değil ki 😅
Seks yapmak neden onursuzluk veya gurursuzluk olsun anlamlandıramadım açıkçası. Grup yapmadım ama yapmış olsam bile bu onursuzluk değil ki kişinin kendi tercihidir, bu kadar keskin şekilde yargılamamalısın kimseyi bana kalırsa.
Üzülmedim ki 🤣 neyse muhabbet gereksiz uzadı ben kaçayım..
Ahahaha
🤣🤣🤣🤣🤣
O kadar ağır gelmiş ki söylediklerim şikayet etmişsin beni ezk
Ahaha doktora görün bebiş bence sen. Saldırdığın başka insanlar şikayet etmiştir, emin ol şikayete vakit bile harcamadım.
Sen doktora git ya da yağmur suyunda duş al arınmak için
Olur alırım 😂
Para var ya 😂
Şu durumda para lasdklşa
Para varsa her sey onunla geliyor :)
Para cinsellik getirir cevap belli
Para-sız verior musunuz ki😂😂
Seks
Neden benim için her şey seks
Bunu izle 10 saniye bir şey ne kadar haklı
youtube.com/shorts/-tco9ZCH0k8?feature=share
Seks olmadan ilişki yürür mü sence seks olmazsa arkadaşım olur o benim erkek arkadaşım değil ki sevgilim dibine kadar seks yapmam şart
Eskortla ne ilgisi var prezervatif takarım korumayla yapılır alternatif çok sanki hamile mi kalacak sevgiliyken
Pis vücudum olduğunu nereden çıkardın 😂😂 gayet. hijyenik temizimdir sen gibi pis değilim
Susmuyorum seks ihtiyaç ihtiyaç anla artık duygusal seks karşılıklı normal şeyler
Susmuyorum sustur konuyu açma o zaman kelimelerime dikkat et ayrıca
İşine mi gelmedi avrupa ülkelerini örnek al biraz
Avukata bak avukat gibi değil cinselliğin özgür ihtiyaç olduğunu anla o zaman avukat hanım terbiyesiz kelimelerine dikkat et o lafı bir yerine sokarım senin
Cinselligin ihtiyaç olduğunu biliyorum lakin olmazsa olmaz değil olmazsa olmaz dediğin de ona bağımlı oluyorsun çünkü terbiyesiz derken terbiyesizleştiğinin farkında değil misin cümlelerinle?
P. İ. . ç deme hakkın yok bana
İşte terbiyesiz zavallısın
Bak uyarmaycam seni lafllarına dikkat et
Sana bir şey mi dedim kendi kendine kuruyorsun fikirlerimiz ters sadece
Yorma beni
Para 💸💸💸💸💸💸💸
Aşk sevgi
Seks
Tmmm