sen köle misin sen de ona yapma. şereffffsizzz adam kendi tiksiniyor ama tiksindiği işi sana yaptırıyor. terk et gitsin bencil öküzün teki o seni eskort gibi kullanıyor. bedava eskort
Ben hic tiksinmem. normalde kendi kasigimla yemek yerken bile tiksinirim ama sevisirken hic tiksinmiyorum hatta eski sevgilim cok islaniyordu yalamasi emmesi dahada guzel oluyordu
Sende ona yapma, ben seni mutlu ediyorsam sende beni etmelisin de. Kendi isini hallettir benim isime gelince yok efenim oyle boyle. temiz hijyenikse yapmali 😅
Var öyle tipler ama bencekarlılıklı olmalı kendide yaptırmıcak ozman
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
vajinan kara mı? karaysa tiksinmesi normal bende tiksiniyorum öylelerinden ama beyaz ve yapmıyorsa ayıp ediyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
of sıktı artık şu cinsel sorular s*ktirin gidin :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle sevgili düşman başına, seksten anlamayan adam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizene aw sizin fantezilerinizden koca site ne hale dönmüş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sende yapma iki taraf içinde saçma buluyorum ben bunu eğer buna benzer bişey yapmak isterseniz yatakta sen erkeğinin üstüne çık sürtün pipisine öyle benzer zevk alırsiniz ikinizde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
sen köle misin
sen de ona yapma. şereffffsizzz adam kendi tiksiniyor ama tiksindiği işi sana yaptırıyor. terk et gitsin bencil öküzün teki o seni eskort gibi kullanıyor. bedava eskort
Ben hic tiksinmem. normalde kendi kasigimla yemek yerken bile tiksinirim ama sevisirken hic tiksinmiyorum hatta eski sevgilim cok islaniyordu yalamasi emmesi dahada guzel oluyordu
Sende ona yapma, ben seni mutlu ediyorsam sende beni etmelisin de. Kendi isini hallettir benim isime gelince yok efenim oyle boyle. temiz hijyenikse yapmali 😅
sen de ona yapma o zaman nedir bu yalatıyosan yalicaksın
Aynen
Sende yapma eğer niye yapmıyorsun derse artık migdemi bulandıriyor de bu dünyada her sey karşılıklı sen zevk verirken o vermiyorsa bırak sende verme
Ceza falan) fantezi dunyasina gecis
@Noname6n ceza değil kız saf olmasın o yaptırırken kendisi yapmıyorsa sıkıntı vardır
Evet bence de. Bencil birisi zaten. Saka yaptim sadece
Oranı sabunla tertemiz yıkadıktan sonra yalanır orayı yalatmadanda seks yaptım denmez illaki ora 20 dakika yalanmasi sart
Belki akıntın vs vardır. Sevişmenizden önce duş al birde öyle deneyin. Koku olmasın.
Var öyle tipler ama bencekarlılıklı olmalı kendide yaptırmıcak ozman
vajinan kara mı? karaysa tiksinmesi normal bende tiksiniyorum öylelerinden ama beyaz ve yapmıyorsa ayıp ediyo
of sıktı artık şu cinsel sorular s*ktirin gidin :D
Böyle sevgili düşman başına, seksten anlamayan adam
Bizene aw sizin fantezilerinizden koca site ne hale dönmüş
Sende yapma iki taraf içinde saçma buluyorum ben bunu eğer buna benzer bişey yapmak isterseniz yatakta sen erkeğinin üstüne çık sürtün pipisine öyle benzer zevk alırsiniz ikinizde
Bende yapamıyorum maalesef bi tiksinme geliyor
demek ki seninki iyi değil
Umarımm ilerde pişman olmazsınn
Nerden buluyorsun boyke antin kuntin adamlari
Görüntü çirkinse bende yalamam 😌
Normal değil tabi.
Sen de ona yapma madem öyle
Iyyýyy pis mi yoksaaaaaaaa🤢🤢🤢
Eşşeklik bu ben yalarım 😂😂
Bencillik desene koy mesafe
Islanma durumun fazlaysa igrenebilir
Karşılıklı olması lazım koku yok dimi