Cinsel Yaşam Sanal seks partnerinizle küsüşseniz onu özler misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Çok özledim ama hayatta yazmam. 😀 Güncellemeler+1 yıl Sorun yenisini bulmak mı sizce? Embesil embesil konuşmayın bi ya Sanal seks partnerinizle küsüşseniz onu özler misiniz? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gün geliyor insan yattığı adamı kadını özlemiyor sanal partner neymiş 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sanmıyorum ama sanal seks partnerim bile yok işte öyle bi yalnızlık... Jxkdmd 2 0 Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Sanal çok saçma o yüzden sanal seks partnerim olamaz o yüzden özleme durumu da olamaz ^^ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz ikimizinde ilki olacaz sanırım ama mesafeler uzak. Burdan tanıştık WhatsAppa geçtik birbirimize uyumluyuz aslında ama hayat işte 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Özleriz ama bu güne kadar sürekli aradıklarını göre memnunlar 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. sanalda alternatif çok o yüzden biri gider biri gelir. 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Neyseki yeri çabuk dolabilcek birisi :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben onun gibi seksi birinin yerini çabuk dolduramam 😂😂 Yorumla snnbeslq +1 yıl Sitede bir istek formu oluştur gelen taleplerden ayıkla:) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl o değil uzun süredir biri yok sanal :D küsecek adam yok en son konuştuğumla da icraatee geçemeden bitiyordu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zevkli biriyse özlüyorum ama bir şey demeden çekip giden biriyse döndüğünde engeli basıyorum gereksiz triplilere svsh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Özlerim. Nerde bulacağım. Öyle enayiyi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de aynı şeyi onun için düşünüyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama senin burada kızman lazımdı😀Oyun bozanlık yapma Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl İvit içten içe özlem duyduğum oluyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ardıma bakmam kafama uygun birini bulursam onunla devam ederim ki birden fazla da bulabiliyorum hem de öküz olmayanından :) 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sanal olan kişi ozlenmez 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle şeyler de gurur meselesi yapmam 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Yokki partnerim 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. O yazsın 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kimle küsersem küseyim * sene yazmam 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Özlenir tabiki 1 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden küstün 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gün geliyor insan yattığı adamı kadını özlemiyor sanal partner neymiş
Sanmıyorum ama sanal seks partnerim bile yok işte öyle bi yalnızlık... Jxkdmd
Sanal çok saçma o yüzden sanal seks partnerim olamaz o yüzden özleme durumu da olamaz ^^
Biz ikimizinde ilki olacaz sanırım ama mesafeler uzak. Burdan tanıştık WhatsAppa geçtik birbirimize uyumluyuz aslında ama hayat işte
Özleriz ama bu güne kadar sürekli aradıklarını göre memnunlar
sanalda alternatif çok o yüzden biri gider biri gelir.
Neyseki yeri çabuk dolabilcek birisi :)
Ben onun gibi seksi birinin yerini çabuk dolduramam 😂😂
Sitede bir istek formu oluştur gelen taleplerden ayıkla:)
o değil uzun süredir biri yok sanal :D küsecek adam yok en son konuştuğumla da icraatee geçemeden bitiyordu
Zevkli biriyse özlüyorum ama bir şey demeden çekip giden biriyse döndüğünde engeli basıyorum gereksiz triplilere svsh
Özlerim. Nerde bulacağım. Öyle enayiyi
Ben de aynı şeyi onun için düşünüyorum 😂
Ama senin burada kızman lazımdı😀
Oyun bozanlık yapma
Evet özlüyorum açıkçası
1 kisimi
Bazen oluyor. Ama yerini doldurdum😂
Azdigimda ozlerim
Yenisini bulurum
Başkasını bulup devam 😂😂
İvit içten içe özlem duyduğum oluyor.
yeni sanal partnermi yok :)
Ardıma bakmam kafama uygun birini bulursam onunla devam ederim ki birden fazla da bulabiliyorum hem de öküz olmayanından :)
Lan şurada acı çekiyoruz yok sanal yok küsüşme
Sanal olan kişi ozlenmez
Böyle şeyler de gurur meselesi yapmam
Yokki partnerim
Küsüşmek ne ya 😃😃
Özlenir
O yazsın
sanal seks partneri demi var artık
Müzik dinle kitap oku
özledim maalesef
Kimle küsersem küseyim * sene yazmam
Özlenir tabiki