Arkadaşımı nasıl etkilerim de benimle ilişkiye girer ondan çok etkileniyorum oldukça da bu konuları konuşuyoruz ama hani kendi hakkımızda değil de genel olarak yapıyoruz ne yapmam lazım beni istemesi için ancak bayağıdır buluşmuyoruz da evlerimiz yakın ama bir yerde 7 24 görme fırsatım yok yani ( 21 yaşında sayılır yay burcu ve istekli birisi bakir mi bilmiyorum)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Pat diye söyleyemezsin ama yavaş yavaş başla gece mesaj at veya bi seksi elbise giyip nasıl olmuş diye fikrini sor
115 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de pat diye söylenmez haklısın dediğin mantıklı yapabilirim
Soran+1 yılİç gösteren bi taytım var eğer buluşursak onu mu kısa elbise mi yoksa etek falan mı giymeliyim sence
Soran+1 yılMhmm tamam o zaman
Soran+1 yılAlacağım 😋
Soran+1 yılİyi iyi yani güzellik göreceli tabi ama tam onun istediği gibi kalın kalca ince bel
Soran+1 yıl85/90 b yeter mi
Soran+1 yılBuluşamadım çok meşgul oluyorum ama buluşmak için yazıcam müsait olduğumda
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla cinsellik hakkında konuşurken yaa bir şey dicem de , o da ne diyeceksin diyecek ya ben bir garip oldum ıslandım :S falan de aç ordan konuyu sonra devam et işte yaa oha ne biçim oldum çok ıslandım şuna bak yaaa de ama resim atma o an bakayım derse at ordan sonra zaten gerisi gelir yavaş yavaş.
125 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle pat diye ıslandım yazamam ki arkadaşım sonuçta belki bana karşı cinsel çekimi yok ve garipser istemez
- +1 yıl
Pat diye yaz demedim ki zaten , cinsellik hakkında konuşuyorsunuz başkaları ile ilgili bile olsa bu esnada diyorum söyleyeceksin. Durduk yere değil , ya da diyeiblirsin biz bunları konuşurken sen etkileniyor musun diye sorabilirsin vs vs
Soran+1 yılEtkileniyor musun diyebilirim belki ama ilk adımı atmalı şey konuşurken işte arkadaşımın kuzeninin 3sk0rta gittiğinden bahsetmiştim ufak bi hikayeydi şey dedi " ne gerek var yakın arkadaşından iste" yatmak baabında söyledi yani benden bahsetti mi bahsetmedi mi bilmiyorum ama
- +1 yıl
Aslında oltayı atmış sana o =) Ama sen emin olmadığın için yutup yutmamak arasında kalmışsın :D
Soran+1 yıl🥺 Umarım gerçekten öyledir de yutarım
- +1 yıl
Kadınlar olarak çok zor değil sizin için bir erkeği yatağa atmak sizinle beraber olmasını istemek bence çok komplike düşünüyorsun gidip sadece istediğini söylesen ya da dediğim gibi konu konuşulurken ıslandım desen emin ol koşa koşa gelir. Bak çok güzel bir söz söylücem komiktir aynı zamanda ;
''Kaşınan g*te y*arak bağdattan koşa koşa gelir. ''
Soran+1 yılHaklısın aslında ülkede cinsel birliktelik yaşayan kadın oranı oldukça düşük o yüzden erkekler ilk gördüğüne de tamam deme peşinde yani fiziğimden falan şüpheci değilim aslında fiziğim tam onun sevdiği gibi kalın bacak ince bel vs konuşurken biraz daha çaktırmaya çalışacağım
- +1 yıl
Hayatım sen bir kadınsın şuna emin ol '' ıslandım '' dediğin anda sana kabaran bir şey olduğunu söyleyecek =).
Sadece seninle sevişip içine girsin istemiyorsun umarım? Yani sevişmek o değil çünkü...
Soran+1 yılHayır hayır yani sonuna kadar gitmek istiyorum bakire değilim kendim bozmuştum farkında olmadan sonraki ilişkimde sadece bir miktar kanamıştı resmen yani birden pat diye ıslandım demem de belli ederim
- +1 yıl
Hayır bakire olup olmamandan bahsetmedim. Sevişmek dediğimiz şey içeri girip çıkmaktan ibaret değil diyorum yani umarım sende böyle düşünüyorsundur. Sevişmek bol bol ön sevişmeli bol bol oral seksli olmalı içeri girip çıkmak artık son aşama... Son aşamadan öncesi bence çok çok önemli diyorum. Sende böyle düşün diyorum...
Soran+1 yılAh evet tabiki ön sevişme de oldukça önemli zaten ne kadar uzun tutarsan o kadar istersin seks yapmayı
- +1 yıl
Hayatım maalesef bizim erkeklerde bu olay pek yok aceleci davranırlar bir an önce gireyim diye çabalar dururlar =) Öf canım çekti be hajksdhkahdjka :D
Soran+1 yılArkadaşımı tanıyor isem o kadar acele edeceğini sanmam veya mahvolana kadar s1ker
Soran+1 yılJwkwkwkw
- +1 yıl
neden hep s. kmeye odaklanılıyor onu anlamıyorum arkadaş ya ! Şu dilimizi saatlerce kullanmalıyız yaaa boşuna mı var o dil !
Soran+1 yılTürk erkekleri cinsel açlık sınırında olduğu için hemen yaşamak istiyorlar sanırım bilmiyorum tabi bunda ülkenin sevişen erkekleri milli kadınları f#hişe olarak görmesi de bi neden
- +1 yıl
Aslında birbirini tamamlayan bir durum bu , sevişen kadınlara kötü gözle bakıldığı için kadınlar sevişmiyor bu durumda erkeklerde aç kalıyor , aç kalınca yaşamak istiyorlar =) Aptalca bir durum açıkcası
Soran+1 yıl😃 Gerçekten tam olarak böyle yaşamayı da esk0rtlar ile deniyorlar sonra hastalık kap..
- +1 yıl
Kesinlikle :) hayır yani elleriniz neyinize yetmiyo ashdkjahsdkja
Soran+1 yılYani el bana da yetmiyor gerçi ama gidip de herkesle yapana verip hastalık kapmam wkkwkwkw
- +1 yıl
Bana da yetmiyor ne demek yahu :D Daha önce hiç seviştin mi?
Soran+1 yılEvet yaptım
- +1 yıl
Tamam o zaman normal :D kimisi hiç yapmadan cok istiyorum falan diyo da tadını bilmediğin bir şeyi nasıl isteyebilirsin diyceektim :D
Soran+1 yılYok yaptım aynen
- +1 yıl
Ohh eline beline diline kuvvet diyelim o zaman ahjgdhajgsda :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCilve yaparak
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım yani ne diyeceğim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"ya bişey diycem, biz bunları konuşurken sana da benim gibi istek geliyor mu, yani canın istiyor mu?" diye sorabilirsin. "Benim içim bi tuhaf oluyor." diye de ekleyebilirsin. Mal değilse anlar. Alacağın yanıta göre ilerlet işte.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvi yakınsa gidip gelebilirsiniz. Parkta kafede buluşabilir muhabbeti ilerletebilirsiniz. Teması fazla tutmaya çalış.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yakın öyle yapmayı düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Direk seninle yatmak istiyorum de, hiç zorlanmadan istediğini elde edersin emin ol :)))
05 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadar belli edemem kötü sonuçlar doğurabilir
Soran+1 yılHaha evet onu istiyorum da istemeyip diğer arkadaşlarına yetiştirebilir
Soran+1 yılİşte güveniyorum ama kimseye de %100 güvenilmemeli bence
Hemen altında olucakai bana güven yaz
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılNe yazıcam ki
Soran+1 yılMaalesef olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit konular bebiş bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl halledeceğim bilmiyorumm
Cevap sahibi+1 yılYaz bana
Soran+1 yılAtıyorum şimdi kusura bakma görmedim mesajı
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni s, ksin mi istiyosun
07 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılDaha önce yaptın mı hiç
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYa burdan da anlatılmaz ki
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılYaz
Soran+1 yılAttım
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. önce bi yaz muhabbete gir
02 Yorumla
Soran+1 yılHep konuşuyoruz zaten genelde
+1 yılİstersen hemen olur
03 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum
- +1 yıl
Gizlisin
Soran+1 yılSenden değil zaten ondan istiyorum..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne