Cinsel Yaşam Eşim oral yapmadan başlamıyor sizce normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ben hazırım hadi diyorum illa oral yapayım biraz da sonra diyo Eşim oral yapmadan başlamıyor sizce normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seviyordur yalamayı... oral yaptıkça seni tahrik ettiğini, seninde bu oral yapma işinden hoşlandığını düşünüyordur... 0 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl sen acele ediyorsun adam :D dur bir kendine gelsin 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Oral yapmadan olmaz ki seni yeterince hazırlaması lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl demekki keyf alıyor o zaman sende hazır olmadan önce orala başlat onu 0 0 Yorumla
Feedback13 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl En sevdiğim bende yapmadan başlamam ama ince noktaları ve sana düşen görevlerde var zevki arttırmak için 0 0 Yorumla
efeler0900 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl En güzeli bu yalanmdan olmaz. sanslısın bende öyleyim 0 0 Yorumla
evlimitsuz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl En güzeli işte daha ne ister insan başlamak öyle olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O oral yapmasın. Sen ona yap. 6 26 Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Bzm ki ikisine de ters Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Şhrnnyağzdelikanlısı Nasıl yani? Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Ağzıma almak istiyorum mesela ters geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Şhrnnyağzdelikanlısı Penis mi? Al tabi. Çok zevkli Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Hayır ya penis Bnde var zaten 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Şhrnnyağzdelikanlısı Hmm 😊 Fazla penis göz çıkarmaz 😊 Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Sizinkini ağzıma almak benim derdim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Şhrnnyağzdelikanlısı Benim derdim de erkeklerininkini ağzıma almak. İki penis olsa daha da iyi olur 😊 Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Kalkık haldeyken sola doğru eğri duruyor benim sönük halde belli değil hiç sence itici miiiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Şhrnnyağzdelikanlısı Görmeden bir şey diyemem ama muhtemelen iticidir. Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl 🙃🙃🙃Görsen Peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Şhrnnyağzdelikanlısı Görsem ne? Görsem görmüş olurum. Güzel mi, çirkin mi olduğuna karar vermiş olurum. Beğenirsem belki ağzıma da alırım 😊 Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Bulsana beni vaktin var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Şhrnnyağzdelikanlısı Evet, vaktim var. Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Bul beni.. Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Ne insanlar var ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mardinlii3447 Benim gibi zevkli insanlar var 😂 Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Cidden egosuz kafa dengi iyi birine benziyon senle her şey yapılırdı kaç yaşındasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mardinlii3447 Teşekkür ederim 😊 18 yaşındayım Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Ben de 23 bu yaşta olgun düşüncelisin senle tanışmak isterdim ama gizlisin. Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Sevgilin var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mardinlii3447 Yok Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Sana oral yapılmasını ister misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mardinlii3447 İstemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mardinlii3447 Ben yapmak isterim Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Napmak istersin Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ne güzel işte Tadını çıkarsana 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne güzel daha ne istiyorsun 0 0 Yorumla
HQKK4B4Z Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Zevk alıyomusun ben tasnif etmiyorum pek 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zevk almiyormusunn da 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. oral şart sekste 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok güzel bir şey oral 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne güzel işte oral iyidir 0 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Normal işte 1 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Millet öyle olsa normal mi böyle olsa normal mi kaldık ortada ya Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Seviyordur 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet jormaln 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. daha iyi ya 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mantıklı 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Seviyor demek ki 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Seviyordur 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anormal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Seviyordur yalamayı... oral yaptıkça seni tahrik ettiğini, seninde bu oral yapma işinden hoşlandığını düşünüyordur...
sen acele ediyorsun adam :D dur bir kendine gelsin
Oral yapmadan olmaz ki seni yeterince hazırlaması lazım
demekki keyf alıyor o zaman sende hazır olmadan önce orala başlat onu
En sevdiğim bende yapmadan başlamam ama ince noktaları ve sana düşen görevlerde var zevki arttırmak için
En güzeli bu yalanmdan olmaz. sanslısın bende öyleyim
En güzeli işte daha ne ister insan başlamak öyle olur
O oral yapmasın. Sen ona yap.
Bzm ki ikisine de ters
@Şhrnnyağzdelikanlısı Nasıl yani?
Ağzıma almak istiyorum mesela ters geliyor
@Şhrnnyağzdelikanlısı Penis mi? Al tabi. Çok zevkli
Hayır ya penis Bnde var zaten 😀😀
@Şhrnnyağzdelikanlısı Hmm 😊 Fazla penis göz çıkarmaz 😊
Sizinkini ağzıma almak benim derdim 😀
@Şhrnnyağzdelikanlısı Benim derdim de erkeklerininkini ağzıma almak. İki penis olsa daha da iyi olur 😊
Kalkık haldeyken sola doğru eğri duruyor benim sönük halde belli değil hiç sence itici miiiii
@Şhrnnyağzdelikanlısı Görmeden bir şey diyemem ama muhtemelen iticidir.
🙃🙃🙃
Görsen Peki?
@Şhrnnyağzdelikanlısı Görsem ne? Görsem görmüş olurum. Güzel mi, çirkin mi olduğuna karar vermiş olurum. Beğenirsem belki ağzıma da alırım 😊
Bulsana beni vaktin var mı?
@Şhrnnyağzdelikanlısı Evet, vaktim var.
Bul beni..
Ne insanlar var ya 😂
@Mardinlii3447 Benim gibi zevkli insanlar var 😂
Cidden egosuz kafa dengi iyi birine benziyon senle her şey yapılırdı kaç yaşındasın?
@Mardinlii3447 Teşekkür ederim 😊 18 yaşındayım
Ben de 23 bu yaşta olgun düşüncelisin senle tanışmak isterdim ama gizlisin.
Sevgilin var mı?
@Mardinlii3447 Yok
Sana oral yapılmasını ister misin?
@Mardinlii3447 İstemem
@Mardinlii3447 Ben yapmak isterim
Napmak istersin
Sen de bulmuşsun bunuyorsun.
Ne güzel işte Tadını çıkarsana
dudaktan sonra oral şart
Ne güzel daha ne istiyorsun
69 deneyin çok keyif alırsınız :)
Sizinkini yalamak istiyorum hemde bağımlısı gibi 😀