Evliyim.. Eşim çok zorladı sonuna kadar aldım, ertesi gün ağrı başladı… Ağrı da değil, yanma gibi böyle sigara içmekten olur ya aynı öyle… normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım anladığım jandarmalar eşin sert seksi seven bir tipler yerini memelerini ısırıp morartmasi ve kısa sürede derin gırtlağa sokarak hepsini ağzına sokmasınlar anlaşılıyor. Gırtlağa sokmak için boğazını zorlamış. Zaten başı büyük gırtlak dar olup hepsini sokması dirlagin gerginleserek esnemesinden kaynaklı bir ağrıyı hissetmissin. Aklına kötü şey getirme yalnız 2 gün enfeksiyon olmamasi için 500 mg antibiyotik alırsan iyi olur. İkinci bir hususta bu tür tipteki adamlar mutlaka arkadan ister ve çok sert yapma karakterli olduğundan arkadaki kaslara ve bu kasları büzen sinirlere zarar verecek karakterde biri olduğu inin arkadan sakın verme oranın kaslarına zarar verir gaz tutmaz veya daha ağır sorun yaşatabilir soru sormak istersen sorabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlattınnnn…. Ve alışık değilim gerçekten zorladı çok bastırdı kafamı… Evet arkadan da istedi, istemedim ben… Zaten hastalık olsaydı tek boğaz ağrısıyla kalmazdı diye tahmin ediyorum… Ağızda yaralar, uçuklar vs de çıkardı.. Ve bunlar 1 günde olamazdı bence…
Soran+1 yılHer ilacı içemiyorum hassas bir bünyem var antibiyotikler alerji yapabiliyor bu sebeple enfeksiyon kapmaması için ılık tuzlu su gargara yapıyorum ☺️
Soran+1 yılYani bu kadar zorlamaya normal değil mi boğaz ağrısı? Ciddi anlamda öğürdüm gerçekten kusacaktım tam o zaman çıkardı midemin bulandığını hatırlıyorum… Hepsini soktu üstelik…
- +1 yıl
Normal canım benimkini kafa kısmı 6 cm öyle dar yere soksak genişletir. Birde erkekler o basın boğazda genislemeyi görüp eliyle yolluyorlar bunu sokup çıkaracaksın nefes almasını bekleyip tekrar sokacaksın böyle 3-5 kere sokup çıkaranlar oluyor. Birde önden yaparken boğazını sıkanlar oluyor sert sevenlerin bunlar fantazisi sende zevk wliyorsan ne mutlu sana bir arkadaş dm de eşinin her yerini mos mor ettiğini yazın bile boğazına eşarp takmak zorunda kaldığını söyledi eri gitmemesi için önlem alman gerekir başta nasıl kontrol edersen az hasarla kurtulursun
Soran+1 yılBu da sıktı boğazımı 3-5 kere soktu evet bekletti baya en sonuna kadar aldırıp…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı zorlamış seni niye müsade ettin ki ve tabi o anki zevkten aklına gelmedi tabi 😊😊
70 YorumlaYok be gırtlağını zorlamış o kadar biraz sert seviyo.. üstelik eşinin ayıp olmuş uzun süre vermedin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılHastalık falan yoktur değil mi ya? Dediğin gibi gırtlağımı çok zorladı ondan… hastalık olsa 1 günde çıkmaz ki hem 😂
Soran+1 yılAaaa iyi bari tek yaşayan ben değilmişim 😅
Soran+1 yılAzaldı
+1 yılUzmana gidin derim yani bi kaç güne geçmezse burdan da kimseye mesaj atmayın buradakilerin amaç bambaşka evlisiniz dikkat edin
04 Yorumla
Soran+1 yılAşırı zorladı, gerçekten aşırı zorladı çok bastırdı hepsini soktu… O yüzden diye düşünüyorum üstelik hastalık kapmış olsam 1 gün içinde nasıl çıksın ki?
- +1 yıl
Büyük ihtimal öyle oldu bide büyükse normal ya
Soran+1 yılDün oldu bugün boğaz yanmam başladı bildiğim kadarıyla cinsel yolla bulaşan hastalıkların belli bir kuluçka süresi var…
- +1 yıl
Doğrudur onu bilemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen git gel yapmaktan veya zorlmaktan tahriş olmuş ağrı değil hafif acı olabilir belki. Ama soru aşırı troll geldi
08 Yorumla
Soran+1 yılHahaha evet aşırı zorladı öğürdüm resmen anca o zaman çıkardı birkaç kes tekrar etti kafamı geri çekmeme rağmen bastırdı…Normal mi?
- +1 yıl
Yaptığı mi yoksa acımasi mi?
Soran+1 yılBunu yaptı ya, boğazımın acımadı normal mi bu kadar zorlanmaya
- +1 yıl
Kanka aşırı troll be
Soran+1 yılCiddi soruyorum bu arada
- +1 yıl
Yav he he
Soran+1 yılİlla tecrübem mi olması gerekiyor bu konularda? Zorlarsa ağrı yapar mı yapmaz mı dedim bu kadar basit ne trollü
- +1 yıl
He tamam
+1 yılİyi gırtlağına kadar soktuğunda boşalmamıs. Ben bir keresinde gırtlağa kadar sokunca bişalmıştım sıkıntı olmuştu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O an ki zevkle koklemis boğazına kadsr normal ogururken felan tahriş olmuştur... zevki bambaşka olduğundan zorlamış kocan
00 YorumlaZorlamıştır ağzını ondan ya alışık değil ağzın o kadar gerilmeye büyükse bide
012 Yorumla
Soran+1 yılHepsini soktu boğazıma, ciddi anlamda öğürdüm kafamı geri çekmek istedim daha da bastırdı…
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİlk değil ama ilk defa bu kadar zorladı öğürdüm hepsini soktu
Soran+1 yılNormal mi yani hepsini sokarsa boğaz ağrısı? Tecrübem yok bilmiyorum google önüme bir sürü hastalık serdi korktum 😅
Soran+1 yılBoğaza kadar zorlamadı bildiğin boğaza kadar soktu geri çıkarmak istedim asla izin vermedi
Soran+1 yılHahah deli işte😂 hastalık falan yoktur değil m ya sinirlerim bozuldu ama 1 günde çıkmaz ki
+1 yılOnunla alakası yok boğaz ağrısı başka sebepten olmalı
00 Yorumla
+1 yılYemek borusunda tahriş yoksa korkmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılKorkmana gerek yok sadece tahriş olmuştur birdaha yapmasın zorlamasın😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılTahriş olmuştur ya. Nasıl bir hasret varsa içinizde 😂 bir şey olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltahriş etmiş olabilirsin ve hastalık kapma ihtimalin düşüktür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkma korcala bir durum söz konusu değildir sadece ilk kez ve tecrübesizlikten kaynaklı tahriş olmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılBende korktum hastalık falan mı kaptım acaba diye ama hastalık olsa 1 günde hemen ertesi gün ağrı başlamaz ki birkaç hafta sonra çıkar dimi
Cevap sahibi+1 yılHastalık ta olabilir ama sırf oral dıye bir şey olmaz dıye tahmın yürütüyorum neden diye sorarsanız eğer eşinizde hastalık yok dimi bu arada
🤣🤣🤣🤣 bilmiyorum hiç yapmadım yapan da tanımıyorum 🤣🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşinin penisinden kaptın bir şeyler galiba gecmis olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTahriş olmuş veya mikrop kapmış olabilirsin gargara yap
04 Yorumla
Soran+1 yılMikrop kapsam 1 günde çıkmaz ya… Çok fazla zorladı gerçekten öğürdüm kusacaktım midem bulandı kafamı çekmek istedikçe bastırdı…
- +1 yıl
Çok zorladıysa tahriş olmuş
Soran+1 yılBaya zorladı gerçekten sanki düşmanıydım
- +1 yıl
Zevke gelip, gözü dönmüştür
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzamanla geçecektir olur böyle durumlar ama zorlamaya gerek yok hani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbogazina sokup bosalmaya calistiysa... ayrica sana vay be ne karilar varmis demek istedimm 👏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsinin aleti buyuk galiba bogazina bayaa koklemis resmen tahris olmus demek cok aciyor mu?
015 Yorumla
Soran+1 yılHastalık falan mı diye korktum ama 1 günde çıkması mümkün değil 😅
Cevap sahibi+1 yılZorlamaktan gibi gorunuyor :) bu kadar zorlamayi seviyorsa vajinani da tahris etmistir. Vajinanin durumu nasil suanda?
Soran+1 yılKafamı çekmek istediğimde daha da bastırdı, hepsini soktu öğürdüm neredeyse nefessiz kaldım anca o zaman çıkardı
Cevap sahibi+1 yılSeks yaparken de boyle mi hasin olmasi senin hosuna gidiyor gibi :)
Soran+1 yılHaşinlik güzel ama dozunda… Bir insanla değil bir canavarla sevişiyormuş gibi hissediyorum, kendi zevki daha önemli gibi geliyor biraz bencilce…
Cevap sahibi+1 yılEvet seninki biraz normalden fazla sertlik seviyor gibi sana zarar veriyor resmen. Meme uclarini isirdi mi hic senin?
Soran+1 yılGöğüslerim mosmor şu an zaten full çürük
Cevap sahibi+1 yılResmen seks iskencesi yapiyor sana. Yaptigin seksten zevk alabiliyor musun peki?
Soran+1 yılVajinamı yalattım ondan bile zevk alamadım hızlı hızlı oldu bittiye getirmek ister gibi bir hali var… Boğazımı da aşırı zorladı kafamı çekmek istiyorum öyle bir bastırıyor ki 2 gündür boynum tutulmuştu anca geçiyor…
Cevap sahibi+1 yılHmm isin zor bu adamla gercekten. Sen esmer misin kumral mi sarisin mi?
Soran+1 yılBu kadar zorlamaya boğaz ağrısı normal diye düşünüyorum… İnternet her şeyin en kötüsünü söylediği gibi yine önüme bir sürü hastalık serdi 😂
Cevap sahibi+1 yılYok bundan hemen bir hastalik olmaz ama bir sure bogazini yormamalisin :) baska yerlerini zorlasin artik. Kesin anal seks de yapiyordur. Hic zorladi mi arkadan?
Soran+1 yılÇok istedi ben istemedim… Deli gibi bir hali var gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSeks tramvasi yasamazsin umarim. Seksten sogutucak seni resmen.
Cevap sahibi+1 yılSeninle arkadas olabilir miyiz bu arada?
+1 yılEnfeksiyon olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılZorlamadan da olmaz mı çünkü neredeyse kusacak raddeye geldiğimde çıkardı
Soran+1 yılEnfeksiyon hemen ertesi gün çıkmaz diye düşünüyorum bir hastalık olsa birkaç hafta sonra belirti başlar
- +1 yıl
Bilemiyorum, sadece tahmin yürüttüm
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal de niye zorlanırki ya
09 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi? Pek tecrübem yok bilmiyorum, google önüme bir sürü hastalık serdi korktum 😅 ama gerçekten çok zorladı hatta öğürdüm, hepsini soktu
Soran+1 yılYani tiksinerek almadım ama öğürdüm haliyle tiksindim bir noktadan sonra…
Soran+1 yılYok hayıe boşalma öncesi sıvı geldi ağzıma sadece
Soran+1 yılBoğazıma kadar soktu hepsini soktu çıkarmak istedim salmadı asla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoğazına kadar köklemiş iyi ki boğulmadın mk
03 Yorumla
Soran+1 yılNormal dimi o kadar zorlamaya boğaz yanması? İnternette hemen karşıma hastalık çıkıyor ama zorlama olmasa ciddiye alırdım, ciddi anlamda öğürtene kadar kökledi
- +1 yıl
Ciddi anlamda köklemesi seni boğacaktı nerdeyse vay mk ya yazık günah sana
Soran+1 yılHastalık vs olmaz yani dimi? Hem zaten olsa 1 günde çıkmaz ki… Zorlamaktan kaynaklı…
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTahriş olmuştur sıkıntı yapmayın.
010 Yorumla
Soran+1 yılHastalık falan mı kaptım acaba dedim ama 1 günde çıkması mümkün değil😅
- +1 yıl
Aynen öyle. Bi daha yavaş olun o kadar zorlamayın Bi kerekte. Bizde yapıyoruz ama sizin kadarda zorlamıyoruz
Soran+1 yılHepsini tamamen soktu boğazıma ve kafamı geri çekmek istediğimde daha da bastırdı öğürdüm bir ara kusacaktım anca o zaman çekti…
- +1 yıl
İşte o anda zevki kalmıyor bence. Erkeğin değil kadınında zevk alacağı kadarı kâfi
Soran+1 yılNormal değil mi oral sonrası boğaz tahrişi?
- +1 yıl
O kadar zorlamaya normal zaten öğürmüşsün. Muhtemelen öğürmeye bağlı asit boğazına kadar gelmiştir. Çok sıcak ve soğuk içme. Bi kaç güne rahatlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim içimi rahatlattın internetten baktım psikolojim bozuldu bir sürü hastalık saydı önüme Google amca 😂😂 İnternete bakmamak lazım demek ki sürekli
- +1 yıl
İnternete kalırsak zaten öldük. Sıkıntı yapmayın o kadar Bi kaç güne rahatlarsınız
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılSen de ona yap ödeşin
00 Yorumla
+1 yılNormal o kadar zorlama karşısında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusmadin mı o an büyük mü çok?
111 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulandı zaten çok soktu anca öğürür gibi olduğumda çıkardı
Cevap sahibi+1 yılKendinden geçmiş sanırım ilk defa mı oldu
Soran+1 yılEvet ilk defa yani yeni evliyim daha
Cevap sahibi+1 yılAcemi şeyden korkacaksın bacım nereye ne kadar gireceği belli olmaz dhbdhd
Soran+1 yılHahahahaaaa hastalık falan kapsam hemen ertesi gün çıkmaz yani zorlamaktan oldu demek ki 😅
Cevap sahibi+1 yılÇok zorlamış ya ısırsaydın
Soran+1 yılHahaha deli adam dişlerini kullan diyor bide millet dişleri değmesin ister benimki ayrı deli 😂
Cevap sahibi+1 yılErkek olduğun ne kadar belli
Soran+1 yılEvli bir kadın olduğum için bu konularda bilgimin olması normal değil mi? Cinsellik konularında yalnızca erkekler mi bilgi sahibi olacak?
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben
Soran+1 yılBacım görüntülü mü arayayım illa
Gizli Üye(18-24)+1 yılIlk defa mi yapiyon..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİlk değil ama ilk defa bu kadar zorladı öğürdüm kusacaktım
Cevap sahibi+1 yılIkinci falan mi o zaman.
Cok zorlanmadan olabilir tabi...
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahriş olmuştur gargara kullan geçer 1/2 güne
02 Yorumla
Soran+1 yılBende korktum hastalık falan mı kaptım diye ama hemen 1 günde çıkmaz ki tahriş oldu sanırım
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen:)
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. asitli sıvı var spermde
06 Yorumla
Soran+1 yılO mu ağrı yapıyor yani
Soran+1 yılÇok zorladı hepsini almam için.. Kafamı çektikçe bastırdı hepsini soktu boğazıma.. Ciddş anlamda öğürdüm, o zaman bıraktı ama birkaç kez daha tekrarladı…
Soran+1 yılAma boğazım ağrıyor…
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşaldı mı boğazına?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKasılma dan dolayı, mikrobik olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılŞanslıymış
00 YorumlaOlabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahriş olmuş boğazın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvettt çok zorladı öğürdüm nefesim kesildi anca o zaman çıkardı
Cevap sahibi+1 yılBu haz verdi mi sana
Soran+1 yılBende korktum hastalık falan mı kaptım diye ama hemen 1 günde çıkmaz ki tahriş oldu demek ki
Cevap sahibi+1 yılEvet rahatsız olduysan dile getir
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahris etmistir
02 Yorumla
Soran+1 yılİnternette hemen hastalık falan diyor psikolojim bozuldu ama hastalık 1 günde çıkmaz ki, hem adam deli çıktı öğürdüm anca çıkardı ağzımdan
Cevap sahibi+1 yılBende cok yaptim ama esine de yapmaz insan ya
Yani kusturuyor sonunda
Yuzune agzina da bosaluyorum ben
Bosalmadi mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu zorladın
09 Yorumla
Soran+1 yılHepsini soktu resmen öğürdüm
Cevap sahibi+1 yılTahriş etmissinizdir 😂
Soran+1 yılİnternette hemen hastalık falan diyor insanın psikolojisini bozuyor ya 😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir hastalik 🤔
Soran+1 yılİşte oral sonrası boğaz ağrısı hastalık falan diyor internet ama normal bir oral olsa ciddiye alırdım, bu hayvan gibi hepsini soktu öğürdüm çıkarmak istedim izin vermedi hem hastalık olsa 1 günde çıkmaz
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama hiç bir şey çıkmaz. Özelden yazar mısın bana bı
Soran+1 yılKorkmama gerek yok yani değil mi
Cevap sahibi+1 yılHayır gerek yok o yüzden yaz dedim
Soran+1 yılYazdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMikrop kapmış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri