Hiç beni gerçekten seven erkek bulamıyorum evlenip hayat arkadaşı olacak, nasıl bulurum?

Ya liseden beri benden hoşlanan erkekler var işte arkadaş oldum flört ettim görüştüm tanıdım ama yok asla olmadı. Birçok erkek tanıdım veya tanıyorum yani farklı yaş meslek ortamdan ama hiçbiri beni gerçekten sevmiyorlar ya. Tek dertleri imkanlarım fiziğim cinsellik yaşamak ya da benim yaşam enerjim zekam ve mutluluğumu emmek. Mesela hasta olsam umursamazlar işsiz paradox olsam takmazlar. Bir şeye üzülsem takmazlar. Hani hep yalandan yüzeysel 2 laf eder geçerler adla derdime ortak olmazlar ya fa başarıma. Kıskanırlar yani. Tek dertleri benden almak beni kullanmaktır. Bana vermek mutlu etmek yardımcı olmak korumak filan değil. Asla sevgi değil yani sadece beğeni ve arzu. Mesela dostlarım var birkaç tane. Onlar beni gerçekten seviyor. Onlar verir ilgilenir korur kollar iyiliğimi ister bencil değiller ama romantik partner olarak neden karşıma öylesi çıkmıyor da hep pislik bencil kardeşim çıkıyor anlamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben insanlara kandım inandım demiyorum ki zaten inanmadığından hepsini reddettim yalnızım ama karşıma niye hep böyle pislik tek derdi cinsellik olan herifler çıkıyor diyorum.
Hiç beni gerçekten seven erkek bulamıyorum evlenip hayat arkadaşı olacak, nasıl bulurum?