Flörtüm eve çağırıyor, gitmeli miyim?

merhaba arkadaslar biz aralık ayında tanışmıştık ilk buluştuk ben çok hoşlanmamıştım çünkü muhabbeti hep ben döndürdüm o hep sessiz kalan taraftı ve ortak noktamız iş diye çok muhabbet dönmemişti. bizim buluşmamızı sağlayan arkadaşımıza da ısınamadığımı vs söylemiştim. şansıma 1 hafta sonra o da arkadaşıma benim için ısınamadım gibisinden şeyler söylemiş sonra biz nisana kadar hiç konuşmadık. beni instagramdan ekledi kabul ettim sonra muahbbaet sohbet derken 1 ay sonra buluştuk hem de o gun is yerime bir şey icin gelmişti aynı sektörde farklı firmalardayız senede 4-5 kere ara ara gelebiliyor. gelmeden once söyledi bende zaten 1 aydır konuşuyoruz diye buluşma planını kabul ettim çünkü içimde kalmıştı her ne kadar soğusam da aklımın bi köşesindeydi. beraber dışarı çıktık yemek falan yedik önceki gibi değildi sohbet muhabbet her şey çok iyiydi. daha sonra yine gun icinde ara ara konuşmaya devam ettik , şimdi beni film izlemek için sözde klasik komik bahane bilmiyorum ama eve çağırıyor yani yaşlarımız 26 ama tam amacını anlamadan ben cinsellik kurmak istemiyorum çünkü artık bu tarz bi ilişki istemiyorum onun yaklaşımını da bilemedim bana kalsa hala biraz daha vakit geçirmem gerekiyor sanki... nasıl cevap vericem ne diycem yapcam çok kararsız kaldım :(

Flörtüm eve çağırıyor, gitmeli miyim?