Sevgilim soğuklaştı beni artık sevmiyor mu?

Güzel iltifat edici cümlüleleri bıraktı 2 gündür. Nude attım beyfendi oyunda benimle ilgilenmedi asırı sinir oldum trip atıyorum bilgisayar basında farkında bile değil. 1 aylık ilişki ama İlk günlerdeki enerjiyi o tutkuyu Şu an göremiyorum ve moralim bozuk, bişeyin ters gittiğini düşünüyorum. Daha önce seks yasamadım kimseyle bunuda biliyor. Bilet almasaydı geleceğini dahi düşünmezdim. Bu soğuk yaptığı gün dahi gelininle konusuyorum diyordu annesine. Sorun ne sizce? Akrep erkeği bu arada. İkimizde akrep burcuyuz ben umursanmamaktan nefret ediyorum bunu belirtirken de umursuyorum diyor dalga geçer gibi ve bu beni asırı sinir ediyor. Kontrol ettim zaten aniden arıyorum gerçekten aldatmıyorda.. Ee niye sevmiyor beni o zaman 😒🤷‍♀️

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar sakin olun sadece sınavı bekliyorum. Yks den sonra Bulusacağız tavrı böyle olmaya devam ederse bulustuktan sonra zaten bitirmeyi düşünüyorum çünkü kendim zaten çok mutlu bir hayat yasamıyordum elin oğlunun üzmesi ile vakit kaybedemem. Baktı üniversite kazandım eğer çeki düzen verirse kendine devam ederim yoksa tas gibi kız olucam kendime bakıp değişirsem onun gibi 50 tanesi zaten kapımda olur. Onu aldatacağım anlamınada gelmiyor bu. İnsan gibi konusup 3 hafta sonra zaten geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Düzelmezse o kaybeder beni
Sevgilim soğuklaştı beni artık sevmiyor mu?