+1 yılKendisine sor amaç ne de bok mu var soğuk davranıyorsun tepkini koy ve geri çekil çok yüz verdin herhalde yokmuş gibi davran seviyorsa peşinde gelir eğer tepki yoksa yol ver ya ne uğraşıyorsun onun tripinden nazinda
114 Yorumla
Soran+1 yılKonusuyorum denedim konusmayı ben böyleyime getirdi bende sen böyle birisi değildin basta sana dedim değişirsen seni görürüm demiştim hani seks yasasak anlıcam daha adam bulusmadan böyle davranmaya basladı asırı sinir oldum
- +1 yıl
Sen yazmışın nude resim atmışın asla yargılamak istemem güvenmisin atmış ama 1 aylık ilişkide atılmaz seni cepte görüyor büyük ihtimal 180 derce değiştiyse geçmiş olsun derim bu öyle devam eder ya artık ilgisini çekmiyorsun artık herseyini gördü uğraşmak emek harcamak istemiyor seni üzmek istemem asla ama görünen o
Soran+1 yılEn fazla seks yasamam olur bittiye gider bakalım bulusunca da böyle devam ederse bende belli bir Mesafe aalacağım zaten bu 3 hafta sürecte bana yaklasımı onunla bulusmam için zemin hazırlıyor. 3 hafta boyunca açıkçası düşünecektim doğru insan mı diye ben ilişkinin 4. Ayınaa kadar cinsellik düşünmüyordum sadece adamı tatmin etmeyi planlıyordum mesafe bitincede onun olacaktım belli planlar vardı aynı evde yasamak gibi.. Neyse dediğim gibi o kaybeder yerine daha iyiside gelir beni bezdirmesi benimde onu çekeceğim anlamına gelmiyor annesine geçer o nazı
- +1 yıl
Değişmez öyle düşünüyorum soğuk olduğunu diyorsun sorunu neymiş konuşsun seninle sana böyle davranınca eline ne geçiyor anlamış değilim
Soran+1 yılEvin tek cocuğu belki huyu böyle ve Şu an o gerçek yüzünü görüyorum çünkü konusmayı defalarca denedim dönüş yapıyor sağolsun ama eski o hok bende bu durumdan Hoslanmıyorum
- +1 yıl
Şımarık bence böyle yapıyor ve resimlerini silmesine garantiye al eğer gideceksen umarım yüzüğü cekememisindir yani kendini sağlama al ne kadar güvenirsen güven insanın içini bilemezsin neler yapacağını
Soran+1 yılYüzüm görünmüyor canım. Hiçbir şeyde yapamaz Şu an içim rahat
Soran+1 yılYayınlamaya kalksa o fotpfraflardan bir sürü nette var boyun ve asağısı yani
- +1 yıl
Iyi o zaman buna sevindim akili kızsın yani dediğim o ki soğuk olmaya devam eder hiç uğraşma yoluna güzelce devam et kendini de üzme bu tip erkekler için bulunmayan hint kumaşı değil ondan daha iyileri vardı
Soran+1 yılZaten var , ondan daha iyiyim de. Ama ilişkilerde yaptığım en büyük hata üzerlerine çok asırı düşüyorum böyle tapar gibi bir asığım ama o verdiğim ilginin yarısını alaamaayıncada hayal kırıklığı yasıyorum. Babamın eksiliğini sağolsunlar asırı hissettiriyorlar. Ama ben bir soğudum ve geri çekildimmi ya ne oluyor diyip hemen dönüyorlar hep böyle oldu zaten ilişkilerim. Ben soğuduktan sonra gelip kaybetmekten korkmaları benim için anlam idade etmiyor
Soran+1 yılYoksa güzelim sokakta adam durdurdu bir sans ver dedi o an sevgilimi arıyorum asırı sinirliydim ben seni seviyorum oğlum diyip birde öyle bir sadığım bunu Şu an fark edememesi beni çok üzüyor ama yinede elimden geleni ben yapacağım olmuyorsa da yoluma onsuz devam ederim sorun değil
- +1 yıl
Işte bende de aynısı vardı önceden çok değer veriyordum şimdi tam tersini yapıyorum artık umurumda bile değil öyle yapılınca daha değerli oluyorsun onların gözünden çünkü belli bir zaman sonra seni cebte görür emek vermek istemez nede olsa peşinden koşacaksın gibi düşüyorlar onun için geri çekilir seni seviyorsa senin için savaşır tam tersi olursa eğer tamamen bitir ve yoluna bak boşuna dememişler fazla değer başi öne eğer diye
Soran+1 yılKesinlikle öyle canım. Bakalım ben de onaa bıraktım herşeyi. Yoksa Cocuk değiliz evlilik çağındayız. Evlilik düşünüyoruz madem. O sımarık tek cocuğum kafasından önce çıkması lazım. Ben annesi değilim sevgilisiyim çekemem nazını falan
- +1 yıl
Ayn öyle işte bu ne hali varsa görsün artık o senin gibi kızı kaybetti senin gibi seveni bulamaz atık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılIlgisi bitmis beyin ölümü gerceklesmis iliskinin
017 Yorumla
Soran+1 yılBende farkındayım bunun. Daha 1 aylıkken bulusmamıs iken bide.. Ben ona o ayarı vericem zaten ya düzelicek ya da biticek bu ilişki ben bir ruhsuz robotla devam etmek istemiyorum süreci uzatıyorum Şu an ama ona sağlam tekme atıcam hayatında bu kadar kötü bir sekilde ayrılmamıstır bir kızdan. Demiştim beni üzersen ben seni 2 katı üzerim anlayana işte..
- +1 yıl
Kendini geri cek yoklugunu yasasin. Ona iyi hissettirecek seyler yapma nötr davran. Izle hareketlerini.
Soran+1 yılBende geri çektim onun gibi zaten davranıyorum. Yesinler tribini diyor arıyor burada surdayım sunu yapıyorum diyor ama bir güzel 2 söz söylemek beni mutlu edecek bir motive çıkmıyor ağzından. Seviyorum diye söylemem mi gerekiyor ikide bir diyor. İşte bublar beni bitiriyor sanki 20 yıllık evliyim gibi monotonlastı 1 ayda ben daha ona doymadımki
- +1 yıl
Sacmalama kendine gel daha erken bise oldugu yok belki duzelir cozulur. Butun sorunlari direkt yazsana
- +1 yıl
Ne guzel anlatmissin uzun uzun nasil sevdin ettin sudur budur biz ne zaman boyle sevilcez awk
Soran+1 yılSevilirsin sende yaa. Benim gibi bir sürü kız vardır eminim erkeğin kıymetini bilicek. Ama kadının kıymetini bilen erkeğe 23 yasımdan beri ben rastlamadım
- +1 yıl
Genelde bi iliskiye basladiktan sonra icinizden gecene tav oluyosunuz garip bi durum
- +1 yıl
Sirf merak ediyorum kim oldugunu valla anlat sen ben dinlerim :D
Soran+1 yılHa ha çok komik 😑
- +1 yıl
O niyetle soylemedim sahiden yanlis anladin
- +1 yıl
Alinmadin dmi?
Soran+1 yılYok ne alınacağım
- +1 yıl
Takip eder misin peki
Soran+1 yılHayır. Niye edeyim ki?
- +1 yıl
O da dogru burdasin zaten. Son durumunuz ne simdi
Soran+1 yılBizim sorunumuz yokki sadece bana ilgi göstermiyor. Sınav bitene kadar bellinetmemeye çalısıcam zaten 1 hafta sonrada Bulusacağız o 3 günde bu konuyu yüz yüze halledemezsek ben yolları ayırmayı düşünüyorum. Çünkü ona basta söyledim bak değişirsen o zaman görürüm seni demiştim ona
Soran+1 yılBasta beni prensesmişim gibi hissettirip o ilgiden fazlasını benden Şu an alıyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Ben neden mutlu değilim suanda? Orada bir şey ters düşüyor bana o küçük sorun benim mutluluğuma engel oluyor. Ben böyleyim kısmına bu yüzden inanmıyorum sen basta böyle birisi olsaydın sana bu tutkuyla bağlanmazdım dicem
+1 yılNude atan nimete bile burun kıvrılıyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılSımarıklık yaptığı baska bişey değil.. Mesele pda değil sevgilimsin diyip kenara atması 2. Plandayım Şu an ve asırı sinir bozuyor
- +1 yıl
Üzüldümadına
Doymustur sana
04 Yorumla
Soran+1 yılBişey yasamadıkki doysun
Soran+1 yılBu zoruma gidiyor ve soğuyorum. İkimizde akrep burcuyuz en olumsuz yanımız sevdiğimiz insandan gördüğümüz ilginin bitmesi. Böyle devam ederse bende soğucam yakında
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılrahat bırak adamı
00 Yorumla
+1 yılŞahıs çakma. akrep. yol ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl sende nerden buluyonuz bunları aw
012 Yorumla
Soran+1 yılBöyle devam ederse Ayrılıcam
Cevap sahibi+1 yılBende oyun oynayan biriyim ama en azından sevgilim olduğu zaman öldüğümde cevap yazıyorum kıza hiç yazmamak ne sahhshshd
Soran+1 yılOnu yazıyor Canım çalısan adamda ama ben orada sinirlenip kavga ettiğimizi düşünürken saatlerce bekliyorum dönüş yapmıyor arıyorum canım oyundayım diyor küfür sesleri var ben orada işte koptum ve seninle kavga ettiğimizi düşünürken oyun oynuyorsun dedim helal olsun dedim kapattım tek mesaj atmıs oyunada mı vakit ayırmayayım demiş ya nude atarken canım istemiyor Şu an demeside beni ayrıca rencide etti zaten
Cevap sahibi+1 yılCidden biraz alıkmış bana atsan ben direk oyunu kapatırdım shshsh
Soran+1 yılİlk zamanda oda öyleydi. Herhalde regl döneminde falan Şu an
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ya da gizli gaydir shhshs
Cevap sahibi+1 yılBen direk bırakırım hatta böyle ilişki daha heyecanlı oluyor sıkıcı olmaktan çıkıyor ben oyuna girerken inşallah kaybedersin felan diyordur sonra nude atıyodu ortasında oyunun ben direk bırakıyordum böyle aklımın çelinmesine bayılıyorum sonra bende ona atıyordum shshhs
Soran+1 yılİşte belkide reel görüşmemiz gerekiyor heyecan ya bitti ya da morali bozuk bilmiyorum. Zamana ve ona bırakacağım herseyi. Yaa kendine çeki düzen verir yaadaa bensizliğe bırakırım onu
Soran+1 yılArtık bol bol oyun oynamaya vakti olur
Cevap sahibi+1 yılValla bizde reelde çok görüşmüyorduk insanın kendisiyle alakalı bir şey o demekki sıkıcı biri ilişkisinde heyecan yoksa
Soran+1 yılİlk günlerde gerçekten cok güzeldi. Hayatımın askını bulduğumu düşünüyordum
Cevap sahibi+1 yılboş ver yaa uğraşma böylelerle sen onun için nude atıyosun bide hiç istemediği halde oda saçma çocuksu triplerde cidden heycansız boş biri
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyun oynarken kucağına oturmayı denedin mi
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor seni
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk günlerde asırı üzerime düşüyordu son zamanlarda böyle oldu zaten baktım dedim yoğunum acaba nude atsam mı bundan mı trip atıyor birkaç kere reddetmiştim kibarca acaba bu mu dedim sorun ve atıncada Canım istemiyor diyince asırı sinir oldum görüldü attım akşam beni yanlıs anlıyorsun dedi bir sürü mesakda saydım baktım dönmüyor 10 dk 20 dk 30 dk ve yeter diyip en son aradım oyundaydı. Hani desem ilk hali böyleydi. Değildi yani 2 gündür böyle
- +1 yıl
Sende ilgi için nude atmışsın hiç sevmez daha
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılKontrol ediyorum sürekli. Görüntü açtırıyorum son görülmesi hep bende kalıyor zannetmiyorum
- +1 yıl
WhatsApp dan bakıyorsan anlamazsın onu knkas
+1 yılbırak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne