Dün akşam erkeği sormuştum, bu akşam da kadını sorup haftayı kapatalım 😀

Dün akşam erkeği sormuştum, bu akşam da kadını sorup haftayı kapatalım 😀
Tavanı izlemiyorsa, patates çuvalı gibi yatmıyorsa, ay oramı elleme ay şurama dokunma ay arkana dön demiyorsa konu oral sekse geldiği zaman ya ben utanırım ay ben ağzıma alamam falan demiyorsa boşaldığı zaman anlıyorsa malum olay sırasında yılan gibi kıvrılıyorsa işve ve cilve yapmayı biliyorsa tamamdır.
Yine detaylı olmuş 😀
Seksi ödül olarak değil kendi bedeni ve kendi istediği için yapan yakın, ne istediğini bilir. Nerde durdurması gerektiğini ya da nerde ne kadar sert olabileceğini gösterir. Bedeninin ve yatak sınırlarını kendi belirler komut beklemez. Zevk vermek ve zevki almak için kendiyle yarışır.
Güzel cevap 😀
Yapan *kadın olacaktı..
Onu da anlasınlar ya 😂
Ben sorumluluğu atayım da artık kim ne anlarsa..
Teşekkürler
Ricalar
Cevap
7Cevap
Sevişmeye gerek kalmadan anlaşılır bence.
Bakışı, dokunuşu bilinçli olur.
Yakar erirsin 😅
İkinci kısmı yazmasaydın zorlardım da hadi yırtmışsın 😂
Şükürler olsun 😂
🤣
bende hayatımda ilk defa oral yapmııştım, çok iyi olduğumu söyleyip daha önce yaptığımı düşünmüştü oyseki hayatımda ilk ona yapmıştım..
Maalesef cinselliğin sadece bir şeyler yaşanarak ögrenilebileceği gibi bir tabu var, kendileri bunu bu şekilde öğrendi diye karşı tarafa da o şekilde bakabiliyorlar...
O mevzu değisir ya. En ufak seyleri yasadim ilk kez yaşadım ve ilk olduğuna inandiramadim. Belki kadin iyi becerikli olamaz mi🤔
Biri kıvırışından falan demiş de dlini gayet iyiydim balık gibi falan da değildim😂ama ilkti
Maalesef böyle kalıplar var. Oysa hiç alakası yok aslında dediğin gibi 😀
Yani iftira ile karşılasmak ister miydin diye sorarsan aslaaa şimdi olsa beynini ezerim ama o an duygular aktiftti😂 aslında bu bir psikoljik baskı ve yapılmaması gerek. Niçin yalan söyleyim ki
Duygular bozar doğrudur 😀
Psikolojik baskı kesinlikle ama bakirelik kutsal görülmeye devam ettikçe böyle devam eder.
İyi kullandigim bir şey var ve onun ceremesini hep çekeceğim anlaşılan 😂
Şimdi böyle özneyi gizleyerek yazarsan karşıdakinin sorası geloyor ama hele ki meraklıysa 😂
Neyse sormayacağım hdjsks
Anladığı şeyleri sormamalı bence insan😂
Her kadında sorguluyor mu erkekler bunu, merak ediyorum
Cidden anlamadım çünkü çok ihtimal var 😂
Mesela şu yazışmalardan bile dili iyi kullanmak çıkabilir sohbet anlamında da 😀
Diğerleri de zaten var. O yüzden çıkarım yapnak veya anlamak zor 😂
Bunu da yaz diye yazmadım, gerçekten net bir fikrim yok o yüzden yazdım. Mesela muhabbetin de sağlam gibi o bile olabilir 🙃
Neyi sorguluyor mu? Sende sorgulanan şeyi mi?
😂😂 susma hakkimi kullaniyorum. Mesela ben sevilmediğime eminim. Ama bildiğin bozulmuş bir sürat ifadesiyle ilk kez yapıyor gibi değilsin demişti. Erkekleri anlamak zor
Surat
O kelimeleri düzeltmeye uğraşma ya anlaşılıyor 😀
Sadece erkekleri değil insanı anlamak zor 😂
İlk olarak "erkekeler" diye bir genelleme yok, yapan da olur yapmayan da olur.
İkinci olarak hayır her kadında yapmaz, yapamaz.
Mesela bunu ptofesyonel olarak yapanlarda sorgulamazlar herhalde 😂
Onun dışında yobazlık seviyesine göre değişir...
Zekana hakaret falan mı aldın şu an düzeltme alışkanlık ya😂
Elim cok sürçüşür de benim
Yok ona hakaret alışı kapalı, edilebilemez fjdkkd
Otomatik düzeltme olmayınca normal, kendimden biliyorum 😂
Telefonum serviste benim de başkasının yedek telefonunu kullanıyorum ölmüş bir işletim sistemi var. Net bir şekilde yazamayışım da ondan, klavye kaydeder diye 😂
Kısa sürede çözerler de kurtulursun umarım 😂🙏
Ya senin canini seviyim niye hakaret edeyim😂 sevdim seni bir trakyali olarak sevince diyarbakirliya döndüğüm doğru 😂
Hakaret ettin yazmadım ki 😀 Hatta edilemez yazdım, yani etmeye kalkanın alnını karışlarım anlamında hdjdmdm
Bir Trakyalının başka bir Traklayıyı sevmesi çok da garip değil 😂 İsteden de dönemezsin ona jxkmdkd
Alnını karışlarsın o zaman ediyorum antipatiksiniz espriden anlamıyorsun. Bulursan karışlarsın 😂
Nerem antipatik be benim 😂
Şimdi alnını karışmalayı fiziki aldın diye ben de sana mı espriden anlamıyorsun yazayım yani fjdkdk
Biliyor musun üslupla her zaman niyetten daha fazla ilgilenmişimdir. Ne söylemek istediğini zerre umursamam bazen kişinin ama nasıl söylediğini siddin sene umursayabilirim😂
E bunda da haklılık payın var ama yine de dikkat etmek lazım 😀
Bazen üsluplu oyuncular çıkabilir bea 😂
Yatsiya kadar o mum sabah ezanına kim kalmis😂 söz konusu bensem kalabilemez. Şeceresini dökerim adamin😂
Vaaay işte bir Trakya kadını, dök gitsin 😂
Hatta sonra toplama kendi toplasın 🤣
O ceza kismi zaten toplama evresi. Sonrasinda naptığı umrumun 5 çayı 😂
Hahaha laflara bak, harika 😂
Trakya dedin ama az daha zorlasan İngiltere Kraliyet Ailesine gidecek gibi duruyor 5 çayı falan 😂
Vız gelir tırs gider kimsenin oyunculuğu sökmez bana sarraf olduk sagolsunlar
Düşes olamasak da
😂😂
Samimiyet kendisini 100 m öteden belli ediyor
O senin gibi artık sarraf olanlar için 😀
Göremeyip Titanik'e bağlayanlar da olmaya devam ediyor, edecek 😂
Ya aslinda sevgi ask denen şey de insanların abartısı. Mutluysan razıysan memnunsan gerisinin önemi sıfır 3 yıl 5 yıl omur biçilmiş bir şeyi gereksiz pohpohlayıp durmak damara bağlamak güçsüzlerin işi. Napacaksın biliyor musun şu devirde kimseyi senin icin ölürüm'ü vermeyeceksin. Çünkü jülyen jülyen ilk doğradığı sen oluyorsun sonra. Gelsin kazık gitsin kazık ondan sonra😂 ben bu canimi sokak köşelerinden toplamadım😂
Bence de toplamamışsındır, toplama can böyle olmaz 😂
Doğru, zaten hedef de senin için yaşarım/yaşatırım olmalı 😀
Bu dediğini son günlerde çok derinden yaşayan bir arkadaşım var mesela, birebir yaşıyor bu yazdıklarını ve cidden sıkıntı...
Yine de ben aşka ömür biçenlere katılmıyorum, benim tanımım farklı ve hâlâ umudum var 🙃
Kendisine sabir diliyorum o zaman. Şey diye baksın olaya mesela sürüsüyle insan var ve içlerinde dunya tatlıları da mevcut😂 birinin acısını çekmek dünya sacmasi. Bir çürük fındık için tüm enerjiyi mi yakalım cok sacma😂
Harika bir düşünce 🤩
Şu anda daha iyi, yani son konuşmamızda iyiydi 😂, zamanla daha da iyi olacaktır herhalde 😀
Sen hiç bozma ama bu aydınlanma ile devamke 😂
Aydinlanma falan yasamadim bana fark etmez aptal bir kadın değilim çünkü her türlü next
O da olur 😂
Umut guzel sey ama diri tut sen 😂Benim hakeden olduğuna dair inancım sıfır bile degil negatif tam sayılarda
Şu benden sana benden gelsin o zaman https://youtu.be/f0CyVB4jYZg
Şarkı güzelmiş ama neyse ki benim aşk tanımım buradakilerden farklı, hatta buradakileri reddeden bir şey 😀
Burada yazmıştım az çok çerçevesini.
Aşk, her sorunun üstesinden gelebilir mi? ↗
Tabi ki umut devam, olabilirliği varsa ki var, her zaman gerçekleşme olasılığı da vardır 😇
Zaman, mekan, kişi de denk geldi mi tamamdır 😂
Olabilirlik bir ihtimaldir doğru. Her durum için vardir. Olmamasi mumkun degil ihtimalin
Tesadüfi bir şekilde senin maddelerinin de sayısının 4 olması peki 🤔😂
İnanmadıklarıma tesadüfler de dahildir 😂
Ne o zaman?😂 karma marma? Kaderin cilvesi milvesi? Basbayağı tesadüf 4e 4 😂 şimdi düşünüyorum 4 uğurlu sayım da değil 5 ile 7 benim😂
😂
Aşk ile ilgili farklı tanımlamalar +/- 1 o kadar zaten ondandır 😂
Fazla realizmin doz aşımıyla sana iyi geceler o halde😂
Hahaha sana da efenim 😂
Kapak fotoğrafınız da bayağı ilginçmiş bu arada şu an dikkat ettim
😂
3 Fenomenliği de anlatsın istedim. Hem sağlık var, hem spor var, hem de cinsellik var 😀
Nasıl anlaşılmayı istiyorsa o şekilde anlaşılır. Çok güzel rol yaparlar. Anlayamazsınız. 😈
Öyle miii 😈😂
Hıhı
Seksi erkeğine bahşetmeyen kadın yatakta harikalar yaratır nerden biliyorum sormayın
Sormayız 😂
Güzel 🤣
Dudaklarını hafif ısırıyorsa sevişmeyi iyi biliyor demektir😉
Dilini içerde kırarak dolaştırıyorsa balık gibi sevişmiyorsa o tamamdır sevişme de
Türkiye de sevişmeyi bilmiyen dolu olduğu için tecrübeli olana denk gelmedim
Dişlerini değdirmiyorsa tamamdır.. 😅
Aaa bu kadar mı? 😀
Devam edeyim de bulvar gazetesi gibi olsun.. 😄
Hahahah kahkaha attım 🤣🤣🤣
Güzel oral seks çektiğim için daha önce yaşayıp artık iyi yapabildiğim farkedilmişti jsjsj bi
Sevişerek 💁♀️
😂
Ot gibi durmuyor ise
😂
Zor sorular sor biraz abicim
Kolayları herkes soruyor 🙃😂
Samimiyetimle bir şey söyliyim mi erkek kadin ayirmadan gelen yorumlara cevap yazman çok güzel bir şey
Bazen bakiyorum soru sormuş lavuğun biri 10 yorum var 5i kiz 5i erkek mesela sadece kizlara cevap yaziyor erkeklere cevap yazmiyor cidden diyorum bak adamin dibisin
Ya teşekkür ederim 🙏
Bunlar karşılıklı oluyor, bak mesela şunu gören fark eden ama yazmayan sayısız kişi vardır, sen bunu bu şekilde yazabiliyorsun, o yüzden ben ne kadar adamın dibiysem sen de öhlrsin, tek taraflı olmaz 😇
Sebebi de niyet farkı...
Onların niyeti başka 😂
Eyvallah teşekkür ederim
Öylesin yazamadin bak Türkçe hocan yaşiyor mu?😂
Hahaha 🤣
Hiç bilmiyorum 😀
Ya ben yazmayı da okumayı da seviyorum, o yüzden otomatik doldurma kullanmıyorum klavyede. Haliyle zaman zaman böyle yazılar olabiliyor kontrol etemzsem xnmdm
😂😂 eyvallah iyi günler dilerim
Eyvallah delikanlı 😂 Hepimize 🙏
Kendini bırakıyor sa yenidir karşılık veriyorsa istekli farklı şeyler deniyor sa tecrubelidir
Gözlerinden
Senin cevapları seviyorum o yüzden biraz daha sorucam 😂
Nasıl anlaşılıyor gözlerinden? 😀
Hahaha çarpışkan güzelmiş 😂
Cilvesinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar