Bence düşük libidoya sahip ve önceliğini çalışkanlığa ve insan onuruna veren toplumlar daha başarılı olurlar.

Bence düşük libidoya sahip ve önceliğini çalışkanlığa ve insan onuruna veren toplumlar daha başarılı olurlar.
Hayır değildir. zaten yüksek olması lazım asıl tedavi düşük libido da oluyor. hormonlar gereği insanın ergenlikten sonra libidosu yükselir zaten ve yüksek olur bu bir ihtiyaçtır. ama tabi k ide bu kişilere sapıklık abazalık yapma pisliğini vermez
Düşük libido aslında doğru olanı
Evrimsel süreç için ürüme için libido yüksek olması gerekiyor aslında.
Hatta stres açlık uykusuzluk bunlar libidoyu düşürür ve sağlıklı değil
Evrimsel olarak artık insanoğlunun neslinin tükenme tehlikesi artık ortadan kalktı
:D
Evrim bir yılda biten ya da gelişen bir şey değil ki, çoğu fobi bile atalarımızdan kalan genler ile ilgili hatta. ve zaten insanlar da değişiyor sadece inanılmaz yavaş bir hızla
Doğru diyorsun ama bencen düşük libido daha iyi 😅
O kişisel bir şey ona karışamam :D ben normalini söyledim. tıp da ve bilimde düşük libido normal görülmez. zaten kişi mesela çok çok önemli bir şey yapıyorsa beyin stres ile vücudu uyarır vücutta o an bazı şeyleri azaltır ki insan streslendiği konuya odaklansın. ama rahatken vücut normal hormonları salgılamaya arttırmaya devam eder
Düşük derken sevişmeyin demiyorum ama insanın cinsellikten çok artık modern hayata yönelik yaşaması gerekiyor gibi. En azından sağlıklı olmasa bile libido düşürücü ilaçlar kullanılmalı.
Ben hormonlar ile oynanmasını doğru bulmuyorum mesela benim de yüksek ama ben odaklanıyorum günlük işlerime. ama isteyen kullanır tabi kendi kararı
Vayy barış 😅
Ne oldu :D
Espri 😅
Tedavi edilmesi gereken şeyler hastalıklardır, psikolojik veya fiziskel olabilir. Yüksek libido bir hastalık değildir, o yüzden de tedavi edilmesi gereken bir durum da değildir.
Düzeltilmesi gereken şey kişilerin yaptıkları veya yapacaklarına libidoyu kılıf olarak uydurmasının önüne geçmektir. Kontrol edilen, gerektiğinde kullanılan yüksek libidonun kimseye bir zararı yoktur, aksine faydası vardır.
Daha başarılı olma durumu da tartışılır. Libidosunu baskılamayan toplumlar ile baskılayan toplumlara bakmak bunun için yeterli olur. Detaya girersek, mutlu olmayan insan çalışma hevesi de bulamaz ya da bulsa bile uzun sürmez ve erkenden yaşamı biter vs.
Yani kısaca libidoyu öcü yapmaktan çıkarmak, kılıf olmamasını sağlamak lazım.
Libidonun yüksek olması gayet normal bir durum ama bunu iyi ayarlamak lazım. Her önüne gelen kişilere bel altı şeyler yazan, yanaşan kişilerin libidolarının yüksek olduğuna inanmıyorum ben. Böylelerinin tedavi olması gerekiyor
Libido yüksek olunca kişinin günlük yaşamı aksar bu evrimsel aks ile çelişkili.
Bunu bir süreliğine azaltmanın yolları var. Ayrıca yüksek libido her saniye yüksek olmuyor
Ben her saniye yüksek olanı diyorum zaten öbür türlü yüksek libido olmuyor libidonun yüksekliği düşüklüğü frekansına bağlı.
Tamam.
Yüksek libidoya sahip olmaktan kasıt şeyinin gösterdiği yöne koşmaksa evet, kesinlikle tedavi edilmesi gereken bir durum. Kişinin genel yaşam akışını bozmayan libidonun bir zararı yok.
Kişinin yaşamını bozmayan libido zaten yüksek değildir
Cevap
3Cevap
Libido tamamen hormonal durum ile ilgili durum.. Genetik faktöe her zaman bunun belirleyicisi oluyor... Eğer düşüklük iyi olsa çalışkanlık fazla olsa ileri gittmek diye bir şey olmaz o zaman AZmerika en geride olması gerekirdi.
Amerika yabancı beyin göçü sayesinde iyi bence
Düşük konusunda saçmalıyorsun Saçmalama😅 ama yüksek derken? Yemek bile yemiyorsa odereceyse açtan öleceğine tedavi olsun.. helak olacak yazık günah😂😂😂
Düşük libido iyidir gurur duyulasıdır
Yorum yok🤐
Olmamalı zaten :D
O sıra cinsel ilişkiye girebilmek için duvarı delen türk toplumu 👁️👄👁️
Oha o nasıl oldu
hapishanede adamın aklına seks nasıl geliyor sjsjs
İnstagram reelsde görmüştüm doğruluğu tartışılır ama sjskskkss
Vay be
Oha abi zenci galiba
DLFJMDNFIFODLDDL olabilir
Aha da yorumlamasını buldum : www.hurriyet.com.tr/.../duvari-delerek-hamile-birakti-136274
Aynen öyle yüksek libidoya sahipler boş boş ürüyor kamasutra diye kitap yazıyorlar insanlığa katkıları yok
Bu arada libidomu nasıl düşürebilirim yardım eder misin ders vs çalışamıyorum zorluyor
Endokrinolojiye git
Sapıklığa yol açıyorsa evet tedavi olunması gereken bir şey tabi kişi bunu istiyorsa
Öğrencisiyle sevişen Aristo şu an şokta
Aristo abimin hızlı zamanları
@Ubuntu24 ok erkek erkeğe sevişsin
Libidomu tedavi etmeye çalışanı vururum.
Acımaz ama 😅
Esprisine diyorum soyut
İktidarsızlığına düşük libido mu diyorsun🤭 bir de çalışkanlık diyerek kendini avutmaya çalışmış skkdjdjdjdj
Ayıp oluyor ama
Özür dilerim
İradesine çıkamıyorsa tedavi edilmeli
Bence hayır