Cinsel Yaşam Bu jartiyerde adam nasıl kilotu çıkarıcak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Kafamda deli sorular 🤪🤪🤪🤪 Bu jartiyerde adam nasıl kilotu çıkarıcak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Adamlar duvar deliyor şuncacık şeyi mi çıkartamıyorlar sende aaa 😁😁 6 3 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl İstemsizce kahkaha attım Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Hahhha koptum yaa duvar deliyor hahah😂😂😂 Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ağzılarıyla yırtarlar gerekirse. Düşündüğün şeye bak 5 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nasıl nasıl çıkaracak 😂 jartiyeri çıkarmak yeter herhalde 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Alt kisimdaki cicekli seyi cikardiginda anlami kalmiyor ama benim icin 😂😂😂 onu cikarmadan cikarsin Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Off biri bana şunu hediye paketi yapıp kargolayabilir mi 1 4 Yorumla İlkan_ +1 yıl Ben feronun kayıp ikizi bulundu Yorumla Hakan02256 +1 yıl Benziyor muyum Yorumla İlkan_ +1 yıl Baya Yorumla Soran +1 yıl Harbiden adam fero 😃 Yorumla
Banamibakiyon Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Orasını düşünme sen.. Hepsi sevişirken yavaş yavaş çıkıyor tutku ile haz ile :) 2 4 Yorumla Soran +1 yıl En son bu ne aw dedigi icin 😒😒😒 Yorumla Banamibakiyon +1 yıl Anlamadım, yazar mısın.. Yorumla Soran +1 yıl En son böyle bir takim giyip sevistigimde adam yana cekip sevisti oda seyine sürtünce kizmisti bu ne aw diye Yorumla Banamibakiyon +1 yıl O adamın ben.. Böyle giyinen Bi kadınla beraber olduğuna şükretmiyorda bide kızıyor mu.. :) Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bu vucutta olan kadınla zaten giymeden önce sevişmiş olur erkek bunu sevişme sonrası evde giyer , cinsel kültür yok bizim kızlarda cinaellikten sonra hemen gocuk giyerler :) 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. ben olsam çıkarmakla ugraşmazdım.. kenara kiviriridim... öylede oluyor bürokrasi ile uğrasmamak lazım... 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 2 dk uğraşırım olmazsa yırtarım:)Demir çubuktan yüzüğü değdirmeden geçirmek gibi, o an kim uğraşır bununla:) 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Tek kullanımlık olur muhtemelen. Umarım pahalı değildir 😀 1 0 Yorumla
dartXman Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Jartiyerin çorap askilarini açıp çorabın üstünden çıkaracak) kız sen hiç jartiyer giymedin mi )? 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Vardır kolayı ya hiç olmadı yana sıyırırım öyle yaparım yani 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hediye paketini açar gibi dikkatli açmak lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ama çok hoş ilk defa gördüm saten modeller görüyorum da çıkarmayı istemez insan jjsjs 3 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Emin ol dişleriyle parçalarlar knka onu 😆 1 4 Yorumla Soran +1 yıl En son kizip bu ne aw demisti 😒 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Sinirden elleriyle kopartmadı mı 😆 Yorumla Soran +1 yıl Hayir yana cekti ve is bitince kivrandi seyim aciyor sürttü kilot diye Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Eee çıkarsaymış bir şekilde ya da yırtsaymış öyle ilişki mi olur Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Çıkartmak şart mı sende yani aaa. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yana cekince rahatsiz etti adami bu ne aw dedi orada insan giydigine pisman oldu Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Çorapsız hiç bir işe yaramaz bu. O yüzden zarar vermekten cekinmem. Yırtar girerim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kenara sıyırıp emdigim somurmyi seviyorum dogyy pozisyonuda capası 0 0 Yorumla
Mustafa55Samsun Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yırtıp. atacak o. esnada onu. mu. düşünecek 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu jartiyerle gelsen kilodu cikarmaya gerek duymam bile :) giyer misin boyle bisey giydin mi hic? 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çıkarmasına gerek yok. Sıyırıp da olur 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yana ceker 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Rahatsiz eder öyle Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Bişey olmaz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bırak onu biz düşünelim 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hiç uğraşamam yana çekiveririm 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çıkarmasına gerek yokki, farklı yontemler var😂 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. cikarmak buyuk ihtimal arasindan girer 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çıkartana kadar adam boşalır zaten sfsdfsdfsd 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Bu külotu çıkarmaya ne gerek 0 0 Yorumla
gokuu Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Giy gel sende sonrasını bize sor 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Parçalar cikmazsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Adamlar duvar deliyor şuncacık şeyi mi çıkartamıyorlar sende aaa 😁😁
🤣🤣🤣🤣🤣
İstemsizce kahkaha attım
Hahhha koptum yaa duvar deliyor hahah😂😂😂
Ağzılarıyla yırtarlar gerekirse. Düşündüğün şeye bak
🤣🤣🤣🤣🤣
nasıl nasıl çıkaracak 😂 jartiyeri çıkarmak yeter herhalde
Alt kisimdaki cicekli seyi cikardiginda anlami kalmiyor ama benim icin 😂😂😂 onu cikarmadan cikarsin
Off biri bana şunu hediye paketi yapıp kargolayabilir mi
Ben feronun kayıp ikizi bulundu
Benziyor muyum
Baya
Harbiden adam fero 😃
Orasını düşünme sen.. Hepsi sevişirken yavaş yavaş çıkıyor tutku ile haz ile :)
En son bu ne aw dedigi icin 😒😒😒
Anlamadım, yazar mısın..
En son böyle bir takim giyip sevistigimde adam yana cekip sevisti oda seyine sürtünce kizmisti bu ne aw diye
O adamın ben.. Böyle giyinen Bi kadınla beraber olduğuna şükretmiyorda bide kızıyor mu.. :)
Bu vucutta olan kadınla zaten giymeden önce sevişmiş olur erkek bunu sevişme sonrası evde giyer , cinsel kültür yok bizim kızlarda cinaellikten sonra hemen gocuk giyerler :)
ben olsam çıkarmakla ugraşmazdım.. kenara kiviriridim... öylede oluyor bürokrasi ile uğrasmamak lazım...
2 dk uğraşırım olmazsa yırtarım:)
Demir çubuktan yüzüğü değdirmeden geçirmek gibi, o an kim uğraşır bununla:)
Tek kullanımlık olur muhtemelen. Umarım pahalı değildir 😀
Jartiyerin çorap askilarini açıp çorabın üstünden çıkaracak) kız sen hiç jartiyer giymedin mi )?
Vardır kolayı ya hiç olmadı yana sıyırırım öyle yaparım yani
Hediye paketini açar gibi dikkatli açmak lazım
Ama çok hoş ilk defa gördüm saten modeller görüyorum da çıkarmayı istemez insan jjsjs
Emin ol dişleriyle parçalarlar knka onu 😆
En son kizip bu ne aw demisti 😒
Sinirden elleriyle kopartmadı mı 😆
Hayir yana cekti ve is bitince kivrandi seyim aciyor sürttü kilot diye
Eee çıkarsaymış bir şekilde ya da yırtsaymış öyle ilişki mi olur
Çıkartmak şart mı sende yani aaa.
Yana cekince rahatsiz etti adami bu ne aw dedi orada insan giydigine pisman oldu
Çorapsız hiç bir işe yaramaz bu. O yüzden zarar vermekten cekinmem. Yırtar girerim :D
Kenara sıyırıp emdigim somurmyi seviyorum dogyy pozisyonuda capası
Sen yardım edersin, 😁😄
Yırtıp. atacak o. esnada onu. mu. düşünecek 😃
Bu jartiyerle gelsen kilodu cikarmaya gerek duymam bile :) giyer misin boyle bisey giydin mi hic?
yana sıyırıcan, ya da yırtıcan🤷♂️
çıkarmaya gerek yok kenara çeker işimi görürüm
Çıkarmasına gerek yok. Sıyırıp da olur
Cilingir yardimiyla
Yana ceker
Rahatsiz eder öyle
Bişey olmaz
Yana kaydırır haha
Bırak onu biz düşünelim
fark etmeden işi bitiririm
Hiç uğraşamam yana çekiveririm
Çıkarmasına gerek yokki, farklı yontemler var😂