Cinsel Yaşam Mastürbasyon yapıyorum ama boşalamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 titreme anında bırakıyorum gerisi gelmiyor nasıl yapicam gizlenip söyleyebilirsiniz Güncellemeler+1 yıl yokkarslıklıfalan Mastürbasyon yapıyorum ama boşalamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl titreme anında bırakma üstüne git biliyorum zor oluyo ama dene gör harika bi şey 5 2 Yorumla Soran +1 yıl zorya.. Yorumla benmisK +1 yıl vibratör falan düşünebilirsin ya da duş başlığı onlarla devam ettirmek daha kolay oluyp Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla tam o an da bırakıyorsun. Devam et yapmaya 0 0 Yorumla
dartXman Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Elinle deniyorsan olmaz!! Bunu gerçekten yapmak istiyorsan bir vb ra tor almalısın. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O an işte boşalma anı ama sen tutamazsın elini orada çok çok hassaslasir vajinan 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Titreme noktasında yastığa sürünerek dene ya da sexting yaparak o aşamayı atlat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Niye bırakıyon titreme anında. Devam etsene tam boşalacağın zaman bırakıp, niye bosalmadigini soruyorsun. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rahatlamak bu noktada daha önemli. Belirli bir noktadan sonra rahatlayabiliyor musun? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seksting yap ama abaza biriyle değil zevkli seni rahatlatıcak biriyle ve kendini kasma yaparken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tam zirveye çıkıyosun kasılma oluyo devam edemediğin için geri mi gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl konsantrasyon eksik.. gerçeği lazım.. yüzeyselde olsa. ylma falan . 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. senı yalayacak tıtredıgınde bıle aldırmadan devam edecek bır sevgılın yok mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl olsa size sorar miydim Yorumla devilish_humanity +1 yıl mastürbasyon bır yere kadar getırıyor ya tıtresımlı oyuncaklark ullanacaksın ya da bır partner bulacaksın Yorumla
Guard054 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Gizlenmeme gerek yok desteğe ihtiyacın var tek başına olmuyor demek ki tam zirveyi yakalayamıyosun 0 0 Yorumla
mitakodri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Titreme gelince beden bırkıyorsun devam et 1 0 Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Titreme anında bırakma şelale gibi akar 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Görmeden bisi diyemem😂 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Konsantrasyonda sorun var p*rno izliyormusun 0 0 Yorumla
Stratejistt Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hayal gücünü kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl of bir şeyler izlesemde hayalımı kullansamda olnysyor Yorumla Stratejistt +1 yıl Partner bul öyleyse Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Devam edersen olur 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Devam ettir bebeğim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bırakmadan devam etmeye çalış 0 10 Yorumla Soran +1 yıl olmuuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dokunamıyor musun tam o anda Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz bekleyip hemen sonra devam etsen Yorumla Soran +1 yıl yine ayni oluyor oyle yapincada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdiye kadar hiç boşalmadın mı Yorumla Soran +1 yıl hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi burdan bir şeyler yazıcam sonra şikayet edip ceza verecekler kusura bakma anca bu kadar yardımcı olurum burdan Yorumla Soran +1 yıl gizliden cıkarsan fake hesaptan yazabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
titreme anında bırakma üstüne git biliyorum zor oluyo ama dene gör harika bi şey
zorya..
vibratör falan düşünebilirsin ya da duş başlığı onlarla devam ettirmek daha kolay oluyp
Anladığım kadarıyla tam o an da bırakıyorsun. Devam et yapmaya
Elinle deniyorsan olmaz!! Bunu gerçekten yapmak istiyorsan bir vb ra tor almalısın.
O an işte boşalma anı ama sen tutamazsın elini orada çok çok hassaslasir vajinan
Titreme noktasında yastığa sürünerek dene ya da sexting yaparak o aşamayı atlat
Niye bırakıyon titreme anında. Devam etsene tam boşalacağın zaman bırakıp, niye bosalmadigini soruyorsun.
Rahatlamak bu noktada daha önemli. Belirli bir noktadan sonra rahatlayabiliyor musun?
yok
zor tatmin oluyosun olacagin anda konsantre gidiyor
Seksting yap ama abaza biriyle değil zevkli seni rahatlatıcak biriyle ve kendini kasma yaparken
Tam zirveye çıkıyosun kasılma oluyo devam edemediğin için geri mi gidiyor
Yardimci olabilirim istersen ve durduramazsan kendini
konsantrasyon eksik.. gerçeği lazım.. yüzeyselde olsa. ylma falan .
Valla birazdaha kurcala bakalim illa biseyler olur
senı yalayacak tıtredıgınde bıle aldırmadan devam edecek bır sevgılın yok mu
olsa size sorar miydim
mastürbasyon bır yere kadar getırıyor ya tıtresımlı oyuncaklark ullanacaksın ya da bır partner bulacaksın
Gizlenmeme gerek yok desteğe ihtiyacın var tek başına olmuyor demek ki tam zirveyi yakalayamıyosun
Titreme gelince beden bırkıyorsun devam et
Titreme anında bırakma şelale gibi akar
Bazılarında oluyor sanırım öyle
erkekle beraber yap :D bak nasıl oluyor
Acele etmeden uzun sürede yap
Görmeden bisi diyemem😂
Beraber zevk alacağız
Boşalmadan kastın p*rno gibi fışkırtmayı bekleme sulanma olur
Daha çok devam etmen gerekiyor olabilir
Karşılıklı yapalım
Belki karşılıklı yaparsak keyif alırsın
Konsantrasyonda sorun var p*rno izliyormusun
Hayal gücünü kullan
of bir şeyler izlesemde hayalımı kullansamda olnysyor
Partner bul öyleyse
Gel söyleyim
Devam edersen olur
İyi okşa
Neden
Yardımcın yokmu kimse guvendigin biri?
Ne titriyor 🙄🙄
Devam ettir bebeğim
Bırakmadan devam etmeye çalış
olmuuyor
Dokunamıyor musun tam o anda
evet
Biraz bekleyip hemen sonra devam etsen
yine ayni oluyor oyle yapincada
Şimdiye kadar hiç boşalmadın mı
hyr
Şimdi burdan bir şeyler yazıcam sonra şikayet edip ceza verecekler kusura bakma anca bu kadar yardımcı olurum burdan
gizliden cıkarsan fake hesaptan yazabilirim
👍🏻
Sürtünerek yap
sanal ile
yardım edebilrim sana
Yaş kaç
Devam et