Daha önce çok sevgilim oldu 4 tanesi ile sevşş. tim. Daha ilerisi olmadı. Sizce bu cok fazla mı? Yani hayatımdaki yeni insan bunu öğrenirse sorun eder mi? Siz eder miydiniz? Söylemem gerekir mi? Söylemezsem kandırmış olurum çünkü.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbence her iki taraf da geçmiş ilişkilerini partnerine anlatmalı. ne ders çıkardığını da anlatmalı.
yeni partnerinize ne yapması ve ne yapmaması hakkında oldukça fikir verir. duygularınızı daha iyi anlar.
doğru olgunlukta bir insan kıskançlık yapmaz empati kurarak güzelce dinler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Söylemek zorunda değilsin. Bu, sorun teşkil eder, sözünü bile etmemelisin. Hatta eski ilişkilerin hakkında kimse bir şey konuşmamalı.
Zaten her insan birlikte olduğu kişinin muhakkak eski ilişkileri olduğunu tahmin eder ve bilmek istemez. Söylersen de ve hatta ayrıntı verirsen soğur, uzaklaşır senden.
Seks olduysa söylemelisin ama, bunu bilerek kabul etmeli...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakın ama sakın bu hatayı işlemeyin ama sakın, ne hayatınızdaki erkeğe ne de kadın arkadaşlarınıza benden tavsiye bu zira!!!
bunu zamanında yapan birisi olarak Kadından aldığım cevap bana bir hayat dersi oldu!!1
Vegas'ta yaşanan Vegas'ta kalır dedi ve ben mesajı aldım
Ben anlatmazdım00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
22Cevap
+1 yılBilmesini istiyosa söyle o sormadan balıklama atlayıp herseyi dökülme, anlatırkende üstü kapalı konuş detaya girmene lüzum diyelimki cinsel birliktelik yaşadınız bunu üstü kapalı söyle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayır gerekmez. eski yaşam mahremdir. yeni ilişkide eskileri anlatmak zorunda değilsiniz ve anlatMAMALISINIZ
00 YorumlaYa olduğun yerde rahat mı batıyor) niye söyleyip akıl bulandiracaksin ki !!! Belki senin erkek de öyle yaptı söylemiyor)) neyin kafasıdir bu seninki!!
00 YorumlaDirekt söylemelisin, ilerde dil sürçer sorun olur. Üstelik seks yok, bence çok normal sadece sevişmişsin.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen herşeyimi bilsin isterim bende herşeyini bilmek isterim sonradan bir şekilde öğrenip güvensizlik oluşmasını istemem
00 Yorumla
+1 yılBence söylemelisin yani yarın bir gün öğrenirse neden söylemedin ve benzeri gibi tartışmadan hem Güven kaybı olur hem de kavga olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak. ire olmadığını söyle isim verme kim olduklarını söyleme. senin yattığın kızlarda başkasının sevgilisi şu an. madem sorun ediyorsan sende başkasının sevgilisi olacak kadınla yatmayacaksın.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen şöyle
Bence buna hiç gerek yok. Çünkü iki gün sonra bir sıkıntı olsa İlk o başına vurarak konuşacaktir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemelisin ve Ben olsam sorun eder hatta görüşmezdim
05 Yorumla- +1 yıl
niye sen bakiremisin hic mi yapmadin sanki
- +1 yıl
@ruhhalim2828 evet hiç yapmadın? Var mı başka sorun
- +1 yıl
Yapmadım
- +1 yıl
hehe yedik turk erkekleri herkesle yatar yatmamis arar genelde
- +1 yıl
@ruhhalim2828 sizi inandırmak zorunda değilim lakin istediğiniz adli tıp kurumuna gidebilir veya inancınız doğrultusunda istediğiniz kutsal kitap üzerine yemin de edebilirim ;)) iy günler
Herseyi soylemek durustluk degildir gerek yok sevgilim oldu de ve gec
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmenin daha ilerisi ne oluyor hayalet gibi içinden geçme mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaw sölenirmi.. cv yaz ver bari.. tarih tarih.. seviye seviye..🤷♂️ne kurcalıyosun..🤷♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldetay vermene gerek yok bence, detay duymak isteyeceğini sanmam
00 Yorumla
+1 yılsen sakamisin yoksa erkekler seni cok mu kandirdi erkekler 100 kizla seks yapip sevisiyor sen gelmissin 4 cok mu diyorsun
00 Yorumla
+1 yılNe alaka.. Eski sevgililerin senin özelin.. Niye anlatma derdindesin.. Senin özelinde kalıp seninle duracaklar..
00 YorumlaSöylersen o da diğerleri gibi seni kullanıp hevesini alınca köşeye atar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence söyle. İleride öğrenirse daha farklı sorunlar olabilir. Tabi söyleyince o da yaşamak isteyebilir onu göze alman lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDirekt soğuma sebebi anlatma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Geçmişi ne sorarım nede soylerim
00 Yorumla
+1 yılSöylediğin de eklenir rekora doğru gidersin
00 Yorumlaİşi bilen bir adamdan hiçbir şeyi gizleyemezsin!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğrenmek isterse söylersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla yaşın kaç?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ozelniz olsun herşeyi söylemeye gerek yok
00 Yorumlasöylemen gerekir
10 Yorumla
+1 yılSaklama anlat gitsin o de sevişti biliyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılSöyleme sana kalsın
00 YorumlaSiylersen oda sevisir birakir sakin soyleme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana kalmış
00 Yorumla Öğrenmeli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam