Ben daha bakireyim ama çocuğu nasıl kalbime gömdüysem görür görmez düştüm. Çok da hoş bir beyefendi olmuş kendisi😭 Konuyu bir şekilde ben de konuşmasına müsade ettim ama ancak bunu sevdiğim ciddi ilişkimin olduğu biriyle yapacağımı söyledim. O da gezeriz tozarız falan dedi ben yüzeysel bir şeyler istemediğimi söyleyince öyle olmadığını söyledi ama beni baya arzuluyor. Garip olan durum şu ki, ben de onu. Zaten yıllar önce de o uyurken saçlarına falan dokunurdum. Ten uyumu var aramızda herhalde bilemiyorum. Sizce nasıl yaklaşmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence işi ilk önce temas ile başlatmalısın. Onun yakınında durup kokusunu içine çekip sarılcaksın. Boynunu öpüp saçlarını okşayacaksın. Ondan sonra devamı gelir zaten. Sakin sakin hareket et çocuğun kucağına felan atma sakın kendini 😅
Niye istekli görünen ben miyim? hahaha ya endişem var aslında yaşama taraftarı değil gibiyim ama çekiniyorum da.. Yapmak istesem endişem olmasa ne yapacağımı bilirdim de neyse :D
Önce neyi isteyip istemediğine karar vermelisin
Onu istiyorum ama bu şekilde mi bilemiyorum :(
Duygusal ilişki arıyorsan doğru kişi olmadığının farkidasindir
İşte neyin ne olduğunun da tam farkında değilim :/
Ama konu ciddi ve farkına ne kadar geç varırsan, birçok şeyi kaybetmis olabilirsin
Sanki o adım atsa karşı koyamayacak gibisin
Sanırım😭😭😭
Eee hem duygusal bağ yok hem cinsel çekim var. Nasıl olacak?
Bilmiyorum.. Sorun benim kendimi dizginlemem sanırım ama onu istediğim gerçeği de değişmiyor. Keşke sevseydi beni diyorum yıllar sonra bile bunu düşünüyorum ya
Şu ana kadar kahve randevusu ayarlamaktan aciz olan, sadece cinsellik istee
Ya teklif etti ama detayları için yazmadı gerçekten isteyen adam yazardı diye düşünüyorum :(
Aynı şeyi söyledik:) ancak şöyle bir şey var. Acaba bunu yaşarsam evlenmek zorunda kalırım mı diyor kendi kendine
Neyi yaşarsa?
Cinsel ilişki
Yok ya zaten yaşayan biri gayet de korunarak yaşıyor istediğini. Ama benim için şart tabii en azından ciddi bir ilişki olması.
E o zaman. Sınırları çiz. Ne zaman emin olmaya baslarsan o zaman izin ver
Verecek misin
İlişkimiz bile yok ki ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim: (
Bakire kal swviş
Sevişirsek kalamam diye korkuyorum:( yani duramayız diye..
Kaç yaşındasın bakirelik ne kadar önemli senin için
27 yaşındayım. Ya olay gidip gitmemesi değil ciddi bir ilişkim yokken ya da evli değilken pek yapma taraftarı değilim:( hani takılmalık ilişki insanı pek değilim. Olacaksa bir şey sevgiyle olsun istiyorum sadece arzuyla bakıyorsa bana çok sıkıntı.. Dokunuşunda sevgi hissetmek istiyorum :(
Ama sevgi yok mu
Onun bana karşı yok bence.. Uzun zaman sonra yeni yeni konuşmaya başladık. 10 yıl önce zaten hiç yoktu da şimdi sadece arzu gibi.. Kahve içmeyi falan teklif etti ben de olumlu baktığımı söyledim ama daha yazmadı bile detaylar için. Ve 2 haftayı geçti. O yüzden niyetini anlayamıyorum :(
Bence oluruna bırak o uğraşsın bir şeyler için çabalasın
Dimi:/ aslında soracaktım çünkü müsait olduğu tek bir gün varmış onu biliyorum sadece. Hani müsaitim istersen diye ama ne bileyim içimden gelmiyor ya :(
Yani eğer o işte busa Gerçekten senin için çaba sarf etmeli öyle yok yani benim yıllardır özlemini hissedecek ve yıllardır Sana kimse dokunmamışken öyle okuyunca hem de sen de peşinden koşacaksın
Dimi saçma olur.. Artık zor bir kadın olduğumu biliyor bu konuşmada da baya zoru oynadım. Belki de gerçekten istiyorsa tekrar gelip sorar diyip zamana bırakmalıyım..
Kolay elde edilen bir şey değerli olmaz hiçbir zaman
Kesinlikle öyle. Zamanında kolay oldum bir şey değişmedi şimdi farklı bir yola girdim bu yüzden. Tabii herkese karşı öyleyim.. İnsanlar çok nankör
Yani insanlar nankör olabilir bir şey yaşayacaksan da karşındaki içindeyim Kendi duyguların için sen istiyorsun diye yaşıyorum sen mutlu olacaksın diye
Evet belki de kendim için içimden ne geliyorsa onu yapmalıyım. Ona yazmak da bunna dahil..
Aynen
Verbence
Yaşlar kaç
27
Bakire misin ve bence izin verme bildiğin cinsellik için yaklaşıyor ama aşık etmek istersen yardımcı olurum
Erkeklerin aşık olamayan canlılar olduğuna kanaat ettim artık ben...
Çok saçma düşünce 4 yıl oldu evlendi hala unutamadım sen diyorsun ki neyse
Saplantıdır o ya:(
He ya öyle zaten ne anlarsınız aşktan
Arkadan ver